مطابق با نظرسنجی رویترز که در روز سهشنبه منتشر شد، پیشتازی «کامالا هریس» نامزد دموکرات انتخابات ریاستجمهوری آمریکا بر «دونالد ترامپ» رقیب جمهوریخواه وی در مراحل پایانی این رقابت تنها به یک درصد کاهش یافته است.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، مطابق با نظرسنجی اخیر رویترز هریس توانسته ۴۴٪ از آرای شرکتکنندگان در این نظرسنجی را کسب کند درحالی که این عدد برای ترامپ ۴۳٪ درصد بوده است.
در حالی که هریس از زمان ورود به رقابتها در ماه ژوئیه در تمامی نظرسنجیهای رویترز در میان رأیدهندگان ثبتشده بر ترامپ پیشتاز بوده، پیشتازی او از اواخر سپتامبر بهطور مداوم کاهش یافته است.
نظرسنجی قبلی رویترز که از ۱۶ تا ۲۱ اکتبر انجام شد، نشان داده بود که هریس با دو درصد از رقیب خود پیش بود.
نظرسنجی جدید که از ۱۱۵۰ آمریکایی انجام شده نشان داد که ترامپ در موضوعات مهمی که برای رایدهندگان اهمیت دارد، برتری قابل توجهی نسبت به هریس دارد.
در مورد اینکه کدام یک از دو نامزد در مورد اقتصاد، بیکاری و اشتغال بهتر عمل میکند، رأیدهندگان در نظرسنجی ترامپ را با نتیجه ۴۷٪ به ۳۷٪ انتخاب کردند. ترامپ در طول کمپین، برتری خود را در زمینه اقتصادی حفظ کرده و ۲۶٪ از رایدهندگان در نظرسنجی اخیر اشتغال و اقتصاد را بهعنوان مشکل اصلی کشور ذکر کردند، در حالی که ۲۴٪ افراطگرایی سیاسی و ۱۸٪ مهاجرت را مشکل اصلی کشور دانستهاند.
بزرگترین برتری ترامپ از لحاظ سیاسی در موضوع مهاجرت بود، جایی که او پیشنهادهای سختگیرانهای از جمله اخراج گسترده مهاجران غیرقانونی ارائه کرده است. حدود ۴۸٪ از رأیدهندگان در نظرسنجی اخیر گفتند که رویکرد ترامپ در قبال مهاجرت بهتر است؛ در حالی که تنها ۳۳٪ هریس را انتخاب کردند.
این نظرسنجی همچنین نشان داد که برتری هریس در مسئله افراطگرایی سیاسی در حال کاهش است. حدود ۴۰٪ از رأیدهندگان در نظرسنجی گفتند که او در مدیریت افراطگرایی سیاسی و تهدیدات علیه دموکراسی بهتر است، در حالی که ۳۸٪ ترامپ را انتخاب کردند.
به نوشته رویترز، پیشتازی اندک هریس بر ترامپ ممکن است برای پیروزی در انتخابات کافی نباشد.
نظرسنجیها نشان دادهاند که هریس و ترامپ در این ایالتهای کلیدی نیز در رقابت نزدیک هستند. با توجه به این رقابت تنگاتنگ، تلاشهای هر دو نامزد برای اطمینان از شرکت حامیانشان در انتخابات احتمالاً در تعیین برنده نقش کلیدی خواهد داشت.
مطابق با برآوردها، دو سوم آمریکاییهای واجد شرایط در انتخابات ۲۰۲۰ شرکت کرده بودند که بیشترین میزان مشارکت در بیش از یک قرن بوده است.
- نویسنده: اقتصاد آنلاین