عزم داتا برای اجرای سیاست‌ها و فرآیندهای حاکمیت داده در بانک‌ها و موسسات مالی
عزم داتا برای اجرای سیاست‌ها و فرآیندهای حاکمیت داده در بانک‌ها و موسسات مالی

مدیرعامل داتا، پیاده‌سازی سیاست‌های حاکمیت داده در سازمانهای بزرگ را یکی از اصلی‌ترین ماموریتهای این شرکت عنوان کرد و از آغاز همکاری با بانکها و موسسات مالی برای هدایت آنها در مسیر بانکداری هوشمند خبر داد.

به گزارش اقتصادآنلاین، مدیرعامل داتا، پیاده‌سازی سیاست‌های حاکمیت داده در سازمانهای بزرگ را یکی از اصلی‌ترین ماموریتهای این شرکت عنوان کرد و از آغاز همکاری با بانکها و موسسات مالی برای هدایت آنها در مسیر بانکداری هوشمند خبر داد.
از زمان فراگیری هوش مصنوعی، پتانسیل‌های داده‌ برای ایجاد تحول در سازمانها و شرکتها بیش از پیش مشهود شده است. با این وجود تجمیع، یکپارچه‌سازی و آماده کردن این داده‌ها برای تحلیل شدن در سازمانهای بزرگی که هر روز حجم عظیمی داده در آنها تولید می‌شود، کار ساده‌ای نیست و ارزش‌آفرینی از آنها جز با فراهم کردن مقدمات لازم ممکن نخواهد شد.
علی گل‌زاده، مدیرعامل شرکت داتا، پیاده‌سازی سیاست‌های حاکمیت داده را ضرورت خلق ارزش از داده‌ها در سازمانهای بزرگ عنوان کرد و گفت: پراکندگی داده‌ها، فراهم نبودن زیرساخت مناسب برای ذخیره و مدیریت داده‌ها و همچنین حساسیت‌هایی که برخی از داده‌ها دارند، این ضرورت را ایجاد می‌کند که پیش از هر اقدامی سیاستگذاری مناسب و دقیقی برای این فرآیندها ایجاد شود و زمینه برای استخراج دانش از داده‌ها و استفاده از آن در تحلیل‌های کسب‌وکاری فراهم شود. او هدف از اجرای اصول حاکمیت داده در سازمانها را کمک به رهبران سازمانها برای مدیریت بهینه دارایی‌های داده‌ای و دستیابی به بینشی عمیق درباره وضعیت کسب‌وکارشان دانسته و افزود: با اجرای اصول حاکمیت داده می‌توان ادعا کرد که موانع استخراج دانش از داده‌ها مرتفع می‌شود و آن کسب‌وکار در مسیر تبدیل شدن به یک سازمان داده‌محور قرار می‌گیرد.
مدیرعامل داتا، صنایع بزرگ کشور مانند صنعت بانکی و مالی، صنعت پتروشیمی و … را از اصلی‌ترین مخاطبان این سیاست‌ دانست. او در تشریح جزییات این همکاری اظهار کرد: از سال گذشته پروژه‌ای را برای اجرای اصول حاکمیت داده در بانک تجارت آغاز کرده‌ایم و انتظار می‌رود با تکمیل این پروژه، بخش زیادی از نیازمندیهای این مجموعه برای هوشمندی و داده‌محور شدن برآورده شود. علی گل‌زاده با بیان اینکه اکنون در دنیا از داده به عنوان یکی از ارزشمندترین دارایی‌های یک سازمان یاد می‌شود، تصریح کرد: تا امروز بحث اجرای اصول حاکمیت داده در میان بانکهای ایرانی و یا شرکتهای بزرگ فعال در صنایع مادر کشور چندان جدی نبوده و صرفا موارد انگشت‌شماری از شرکتهای بزرگ کشور به این بحث ورود کرده‌اند. او بانک تجارت را از پیشگامان توجه به بحث مدیریت داده دانست و ادامه داد: پیش‌بینی ما آن است که اجرای این پروژه برای بانک تجارت ظرف مدت دو سال به اتمام برسد و با نتایجی که تا اینجا حاصل شده، امیدواریم بتوانیم آن را به عنوان یک الگوی موفق، در سازمانهای بزرگ دیگر تکرار کنیم.
او با بیان اینکه پیاده‌سازی اصول حاکمیت داده، تنها یکی از مجموعه خدماتی است که این شرکت برای سازمانها انجام می‌دهد گفت: توسعه سامانه‌های داده محور مانند مدیریت ریسک، شناسایی مشتریان بالقوه، چرخه عمر مشتری، اعتبار سنجی و … از دیگر خدمات قابل ارائه به بانک‌ها و موسسات مالی هستند.
شرکت داده و اعتبارسنجی تجارت ایرانیان (داتا) در سال ۱۴۰۲ و بنا بر ضرورت توجه به مبحث مدیریت حاکمیت داده و هوش مصنوعی، با هدف توسعه زیرساخت‌ها، تجزیه و تحلیل و مدیریت کلان ‌داده‌ها و ارائه خدمات هوش مصنوعی تاسیس شد و قرار است در مسیر هوشمندسازی سیستم بانکداری و همچنین صنایع کلان در کشور گام بردارد. این شرکت به پشتوانه نیروی جوان، خلاق و متخصص خود در حوزه‌هایی چون داده‌کاوی، امنیت داده، مدیریت داده، زیرساخت داده و هوش مصنوعی به ارائه خدمات و تولید محصول با استفاده از آخرین فناوری‌ها می‌پردازد. داتا با ارائه خدمات تخصصی در حوزه‌های ذکر شده، نقشی پررنگ و تاثیرگذار درتحول دیجیتال داشته و با بکارگیری کلان داده‌ها، مسیر بهبود عملیات و فرآیندها را در سازمان‌ها هموار می‌کند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]