کاهش ۲ درصدی نرخ سود تسهیلات پرداختی به تعاونی‌ها
کاهش ۲ درصدی نرخ سود تسهیلات پرداختی به تعاونی‌ها

مدیرعامل بانک توسعه تعاون از کاهش ۲ درصدی نرخ سود تسهیلات به تعاونی ها خبر داد و گفت: طبق تکلیفی که داریم حدود ۷۰درصد سبد تسهیلات به تعاونی ها پرداخت می شود.

محمد شیخ حسینی؛ مدیرعامل بانک توسعه تعاون در گفت وگو با خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، از کاهش دو درصدی نرخ سود تسهیلات به تعاونی‌ها در راستای حمایت از بخش واقعی و مردمی اقتصاد خبر داد و گفت:ما در بانک توسعه تعاون مسئولیت و رسالت خود را خدمت‌رسانی به بخش تعاون، تولید و بنگاه‌های کوچک و متوسط تعریف کرده‌ایم.

وی ادامه داد: با ابلاغ سیاست‌های کلی اصل ۴۴قانون اساسی، بانک توسعه تعاون مکلف به تقویت و ارتقای بخش تعاون در اقتصاد ملّی شده است.عملکرد بانک توسعه تعاون در ۱۴سال گذشته نشان می‌دهد که بیش از دو سوم تسهیلات پرداختی به بخش تعاون و تعاونگران بوده است.

شیخ‌حسینی در ارائه مشکلات تعاونی ها گفت:  مشکلات فرهنگی در تشکیل و توسعه تعاونی‌ها به شکل رسمی، بهره‌وری پایین و مدیریت سنتی در تعاونی‌ها و عدم توفیق در جذب سرمایه خُرد مردمی، ۳ مانع اساسی در رشد و توسعه شرکت‌های تعاونی به شمار می‌رود.

مدیرعامل بانک توسعه تعاون گفت: بانک توسعه تعاون مکلف است ۷۰درصد سبد تسهیلات خود را به بخش تعاون اختصاص دهد و صورت‌های مالی بانک نشان می‌دهد که این نسبت رعایت شده است.

وی اضافه کرد: سهم بخش تعاون و بانک توسعه تعاون از تسهیلات تبصره ۱۸، حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان است که شامل ۳ هزار میلیارد تومان سهم دولت و بیش از ۶ هزار میلیارد تومان سهم بانک است و پیش‌بینی می‌شود، در این زمینه ۱۸ هزار شغل ایجاد شود.

وی گفت: تسهیلات پرداختی بانک در سال ۱۴۰۱ از رشد ۴۷درصدی در مقایسه با سال پیشین برخوردار بوده است و مانده تسهیلات در پایان سال ۱۴۰۱ نیز رشد ۳۷درصدی در مقایسه با پایان سال پیش از آن تجربه کرده است.

شیخ‌حسینی افزود: تسهیلات پرداختی بانک ۱۵درصد در بخش کشاورزی، ۳۷درصد در بخش صنعت و معدن، ۹درصد بخش عمران و مسکن، ۳۲ درصد در بخش خدمات و ۷درصد بخش بازرگانی بوده است.

وی ادامه داد: منابع بانک توسعه تعاون در پایان سال ۱۴۰۱با رشد ۳۳درصدی در مقایسه با سال پیشین همراه بوده است.

وی گفت: بانک توسعه تعاون طی سه‌ماهه ابتدایی سال‌جاری نیز در شاخص تسهیلات اعطایی رشد ۹درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حاصل کرده است و مانده مصارف در پایان خرداد‌ماه سال ۱۴۰۲رشد ۳۲درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل داشته است.

 انتهای پیام/

 
✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]