بر اساس آمار معاملات روز ۱۸ شهریور ۱۴۰۳، شاخص کل بورس تهران به ۲,۰۸۸,۳۰۰ واحد کاهش یافته که نشاندهنده افت بیش از ۱۳هزار واحد است. این کاهش نسبی در شاخص کل بورس باعث کاهش ارزش کل بازار سهام شده است. ارزش بازار در پایان معاملات امروز ۶۸,۰۹۵,۸۰۷.۱۵۸ میلیارد ریال، ارزش معاملات ۳۸,۹۷۲.۴۷۴ میلیارد ریال و حجم معاملات ۷.۶۲۷ میلیارد سهم است.
در تاریخ ۱۸ شهریور ۱۴۰۳، بازار بورس معاملات امروز را در روزی که سازمان رئیس و سرپرستی نداشت با ریزش شاخص کل و کاهش قیمت نمادهای بورسی به پایان رساند. شاخص کل در پایان معاملات امروز بیش از ۱۳ هزار واح ریخت و کاهش شاخص کل باعث افت قیمت بسیاری از نمادهای معاملاتی شد و رنگ قرمز بر روی آنها نمایان شد، که نشاندهنده کاهش ارزش سهام نسبت به گذشته و در نتیجه، کاهش ارزش سرمایهگذاری در بازار است. این وضعیت نامناسب بازار سرمایه در روز جاری به وضوح قابل مشاهده است.
این افت بازار ممکن است ناشی از نگرانیها و فروش گسترده سهام توسط سرمایهگذاران در واکنش به اخبار و شرایط اقتصادی باشد. همچنین، تنزلات قیمتی در بورس میتواند تحت تأثیر عوامل اقتصادی، سیاسی یا جهانی قرار گرفته باشد که بر بازار سرمایه تأثیرگذار هستند.معاملات در این روز با شروعی نزولی آغاز شد و در ادامه این نزول، تدریجاً افزایش پیدا کرد. در نیمه روز، ریزش قابل توجهی رخ داد و شاخص کل نزدیک ۱۰ هزار واحدی ریخت. نمادهای بورسی مانند فولاد، فملی، شپنا، فارس، شپدیس، نوری و وبملت تأثیرات مثبت و منفی را بر روی رشد شاخص کل داشتند. بر اساس نظر کارشناسان، بازار هنوز پتانسیل رشد را دارد و تک سهمهای هر گروه قابلیت صعود بیشتری دارند.
نمای پایانی نقشه بازار بورس ۱۷ شهریور ۱۴۰۳
نمادهای تاثیرگذار بر شاخص کل فرابورس در معاملات امروز حسینا، زاگرس، خاور، ارفع، وسپهر، انتخاب و سپیدار هستند.
خبرهای مهم بورسی در ۱۸ شهریور ۱۴۰۳
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی، اسامی اعلامی برای تصدی ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار که پس از جلسه روز گذشته شورای عالی بورس و اوراق بهادار صورت گرفت، را تکذیب کرد. گفتنی است در این شورا هیچگونه بحثی توسط اعضاء برای تعیین رئیس جدید سازمان بورس انجام نشده است و انتخاب رئیس جدید این سازمان به جلسه بعدی شورای عالی موکول شده است.
قدرتنمایی ۸۷ درصدی سهامداران دولتی در صنعت استخراج کانههای فلزی
دادههای اداره میزهای صنعت و رتبهبندی ناشران سازمان بورس، در خصوص وضعیت چینش قدرت در صنعت استخراج کانههای فلزی منتشر شد.طبق این آمار، بانک سپه، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) جزو سهامدار نهایی سه نماد کگل، کچاد و کگهر هستند.بر این اساس، بانک سپه به ترتیب با مالکیت بالای ۵۷، ۴۲ و ۴۴ درصد و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران به ترتیب با مالکیت ۱۹، ۲۹ و ۳۰ درصد ایفاکننده نقش اصلی در این نمادها به حساب میآیند.
- نویسنده: گسترش نیوز