یکشنبه, ۱۵ تیر , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه خبر: 50731
  • 20 دسامبر 2023 - 20:12
  • 261 بازدید
  • ۰ دیدگاه

واکنش بهمن موتور به محکومیت پنج هزار میلیارد تومانی

واکنش بهمن موتور به محکومیت پنج هزار میلیارد تومانی
واکنش بهمن موتور به محکومیت پنج هزار میلیارد تومانی

اکو ایران : رییس سازمان تعزیزات حکومتی از نهایی شدن پرونده گران فروشی بهمن موتور خبر داد.

به گزارش اکو ایران، حکم پرونده گران فروشی بهمن موتور از سوی رییس سازمان تعزیرات حکوکتی اعلام شد. براساس اعلام احمد اصانلو بعد از طی مراحل تجدید نظر نسبت به حکم بدوی در نهایت این شرکت خودروساز به پرداخت پنج هزار میلیارد تومان محکوم شد.

بعد از اعلام این خبر از سوی رییس سازمان تعزیرات حکومتی بهمن موتوری ها نسبت به آن واکنش نشان داده و اطلاعات مورد بررسی که منجر به رای شده است را نادرست می دادند. استدلال بهمن موتور این است که حکم اولیه برای گران فروشی این خودروساز نزدیک به ۱۴ هزار میلیارد تومان بود اما در نهایت به پنج هزار میلیارد تومان تقلیل یافت.

این خودروساز همچنین با اشاره به وجود رقیبان متعدد در بازار خودرو می گوید طرح ایده گران فروشی توسط بهمن موتور برای تخریب و ضربه زدن رقیبان به این خودروساز بوده است. این خودروساز خصوصی معتقد است رقیبان از جایگاه نهادهای نظارتی برای ضربه زدن به بهمن موتور استفاده کردند.

بهمن موتور برای ادعای خود درباره ضربه زدن رقبا به این خودروساز به سخنان امید قالیباف، سخنگوی پیشین صمت، در یک برنامه رادیویی استناد می کنند. آن طور که این خودروسز خصوصی نقل کرده قالیباف در آن برنامه مبنای شکل‌گیری پرونده علیه بهمن موتور در تعزیرات را گزارش شرکت رقیب این خودروسازی عنوان می کند.

بهمن موتور در ادامه واکنش خود نسبت به رای محکومیتش به اختلاف قیمت محصولات تولیدی خود با شرکت های رقیب اشاره می کند و می گوید سازمان تعزیرات و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان از یک سال گذشته، پرونده بهمن موتور را کلید زده‌اند؛ حال سوال اینجاست در طول این مدت تنها این شرکت خودروسازی تخلف داشته؟ و چرا این سازمان هیچ پرونده‌ای برای دیگر خودروسازان تشکیل نداده است؟  علت سکوت این سازمان‌ها، در قبال تفاوت فاحش قیمت فروش دو محصول مشابه از بهمن و دیگر شرکت‌ها چیست؟ و چرا در حالیکه محصولات بهمن ارزان‌تر هستند، شرکت ارزان فروش جریمه می‌شود.

چندی پیش ایران خودرویی ها نیز به احتکار اعضای خانواده هایما محکوم شدند اما در نهایت تنها ملزم به عرضه محصولات احتکاری شدند و حکم دیگری علیه آنها مطرح نشد. این دست احکام می تواند از برخوردهای دوگانه حکایت کند و به جایگاه نهادهای نظارتی در افکار عمومی آسیب جدی بزند.

فراموش نکنیم سیاست های پُر هزینه خودرویی که از سوی سیاست گذار دیکته می شود اصلی ترین عامل در زمینه تخلفات احتمالی خودروسازان است اما نهادهای نظارتی به ان توجهی نکرده و به جای از بین بردن علت ها تنها به معلول ها توجه می کنند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
جنگ قیمت در بزرگترین بازار خودرو جهان 04 جولای 2025

جنگ قیمت در بزرگترین بازار خودرو جهان

شرکت مشاوره‌ای «الیکس پارتنرز» پنجشنبه اعلام کرد که فقط ۱۵ برند از ۱۲۹ برندی که در حال حاضر، خودروهای برقی و پلاگین هیبریدی در چین می‌فروشند، با توجه به رقابت شدید که برخی را به ادغام و خروج از بازار مجبور کرده‌اند، تا سال ۲۰۳۰ از نظر مالی پایدار خواهند بود.

ترمز قیمت در بازار خودرو 04 جولای 2025

ترمز قیمت در بازار خودرو

​بازار خودرو کشور در روزهایی که آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونستی همچنان برقرار است، در آرامش به سر می‌برد و خبری از جهش قیمت‌ها نیست.

روایت معاون وزیر صمت از چرایی افزایش قیمت خودرو 03 جولای 2025

روایت معاون وزیر صمت از چرایی افزایش قیمت خودرو

معاون وزیر صمت با اشاره به افزایش قیمت خودرو گفت: براساس نامه قائم‌مقام وزارت صمت، درصد افزایش نهایی حدود ۱۵ درصد تعیین شده و تمام مراحل این فرایند به‌صورت قانونی طی شده است.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.