شنبه, ۱۴ تیر , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه خبر: 139428
  • 15 اکتبر 2024 - 10:32
  • 98 بازدید
  • ۰ دیدگاه

جزییات آتش سوزی بازار آهن در شورا؛۱۲۰واحد تجاری دچار حریق شدند

جزییات آتش سوزی بازار آهن در شورا؛۱۲۰واحد تجاری دچار حریق شدند
جزییات آتش سوزی بازار آهن در شورا؛۱۲۰واحد تجاری دچار حریق شدند

اکو ایران:شهردار منطقه ۱۸ با اعلام اینکه ۱۲۰ واحد تجاری در شادآباد دچار حریق شد و آتش نشانان دو روز در محل درگیر بودند، گفت: شهرداری به کرات به بازار مراجعه کرده است. باید مباحث قضایی آن حل و فصل شود که بتوانیم بازار را ساماندهی کنیم.

محمدجواد خسروی در دویست و هفتاد و یکمین جلسه شورای شهر تهران  با بیان اینکه ۶ هزار واحد تجاری در بازار راه آهن شادآباد فعالیت می کنند، اظهار کرد: یکی از مشکلات شهر تهران بازار راه آهن شادآباد بود که در منطقه مسکونی قرار داشت. ما جلسات مکرری با کسبه برای ساماندهی این بازار داشتیم اما متأسفانه هیچ گونه همکاری صورت نگرفت.

وی ادامه داد: بنده بارها به کسبه گفتم که حداقل ایمنی معابر را آغاز کنیم اما متأسفانه اتفاقی نیفتاد. شهرداری به تنهایی نمی تواند این بازار را ساماندهی کند و هیچ گونه همکاری از سوی هیچ نهادی صورت نگرفت. اگر جلوی این اتفاقات گرفته نشود تبعات آینده را نیز شاهد خواهیم بود.

خسروی با بیان اینکه ده ها واحد تجاری در آتش سوختند و سه نفر جان خود را از دست دادند، یادآور شد: با توجه به عبور بخشی از بزرگراه شهید بروجردی از این بازار، این بخش ساماندهی شده اما دیگر بخش ها باقی مانده است.

وی با اعلام اینکه تنها ۲۰ نفر از این ۶ هزار مالک برای ایمن سازی اقدام کرده اند، تصریح کرد: هرجا مردم در کنار شهرداری ایستادند اتفاق خوبی افتاد. در ابتدای فعالیت ما سالیانه ۱۰ پروانه ساخت و ساز هم در محله یافت آباد صادر نمی شد و اعتقادی به دریافت پروانه نداشتند اما امروز به سالیانه ۳۰۰ پروانه رسیدیم. سال قبل ۷۰۰ پروانه در منطقه ۱۸ صادر شد که ۳۰۰ پروانه آن به یافت آباد مربوط است.

شهردار منطقه ۱۸ با تأکید بر اینکه بخشی از تخلفات منجر به درگیری با جان مردم می شود، اظهار کرد: دریافت مجوز برای ورود به این بخش ها یک ماه زمان می برد و وقتی می خواهیم وارد ساختمان شویم به دلیل اینکه باز هم اجازه ورود نمی دهند باید مجدداً مجوز بگیریم که حتی اگر درب ساختمان بسته بود، برای اینکه بتوانیم وارد شویم ۲ ماه زمان می خواهد و در این مدت ساخت و ساز صورت می گیرد. از سویی دیگر صدور رأی کمیسیون ماده ۱۰۰ مدت زمان ۶ ماهه دارد و در طول این مدت حتی افراد در ساختمان ها ساکن می شوند. اگر ساخت و ساز غیرمجاز جرم شناخته نشود با چنین اتفاقاتی روبه رو می شویم.

وی همچنین تصریح کرد: ما آراء قلع ماده ۱۰۰ زیادی در شهر تهران داریم اما نمی توانیم ساختمان هایی که افراد در آن ساکن هستند را تخریب کنیم. تقاضای ما این است که اگر می خواهیم خلازیرها در تهران شکل نگیرد باید فاصله زمانی صدور مجوزها را کاهش دهیم.

خسروی با بیان اینکه هفته ای نیست که نیروهای ما در برخورد با ساخت و ساز غیرمجاز با اراذل درگیر نشوند و آسیب نبینند، گفت: هیچ گونه حمایت قضایی از ما وجود ندارد و هیچ همکاری از فراجا شاهد نیستیم و حتی یک سرباز هم به ما نمی دهند. ما برای اجرای یک رأی دست به دامان یگان حفاظت شهرداری شدیم. متأسفانه کمترین میزان همکاری را از فراجا شاهد بودیم و اگر کمک نکنند وضعیت به همین منوال ادامه خواهد داشت.

شهردار منطقه ۱۸ با اعلام اینکه ۱۲۰ واحد تجاری در شادآباد دچار حریق شد و آتش نشانان دو روز در محل درگیر بودند، اظهار کرد: شهرداری به کرات به بازار مراجعه کرده است. باید مباحث قضایی آن حل و فصل شود که بتوانیم بازار را ساماندهی کنیم.

 

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
تهران بدون آب؛ سناریوی بقادر روزهای سخت 14 ژوئن 2025

تهران بدون آب؛ سناریوی بقادر روزهای سخت

اکوایران:‌بخش مطالعاتی شهرداری تهران، نقشه‌ای جامع برای تأمین آب پایتخت در شرایط اضطراری طراحی کرده است؛ نقشه‌ای که از مخازن دفنی و تانکرهای سیار آغاز می‌شود و تا بهره‌گیری از الگوهای بین‌المللی و انطباق با نیازهای بومی ادامه دارد. تهران خود را آماده می‌کند تا در بحرانی‌ترین لحظات، تشنگی را مدیریت کند.

تهران پس از حمله؛ پمپ‌بنزین اولین پناهگاه شهری 13 ژوئن 2025

تهران پس از حمله؛ پمپ‌بنزین اولین پناهگاه شهری

اکوایران:‌پس از حمله موشکی اسرائیل به تهران، بار دیگر صف‌های طولانی مقابل پمپ‌بنزین‌ها شکل گرفت. تهرانی‌ها در میانه‌ی ترس و بی‌اعتمادی، جایگاه‌های سوخت را به پناهگاه تبدیل کردند؛ رفتاری تکرارشونده که پیش‌تر در زلزله‌ها نیز دیده شده بود.

افزایش اجاره‌بها در تهران ۱۴۰۴؛ چرا سقف ۲۵ درصدی رعایت نمی‌شود؟ 12 ژوئن 2025

افزایش اجاره‌بها در تهران ۱۴۰۴؛ چرا سقف ۲۵ درصدی رعایت نمی‌شود؟

اکوایران:با وجود اعلام رسمی دولت درباره محدودیت ۲۵ درصدی افزایش اجاره‌بها در تهران، گزارش‌ها از تخطی گسترده مالکان و مشاوران املاک حکایت دارد؛ مستاجران می‌گویند قراردادهای جدید حتی تا بیش از ۳۰ درصد افزایش داشته و نظارت کافی بر بازار اجاره دیده نمی‌شود.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.