سه شنبه, ۲۹ آبان , ۱۴۰۳
پ
  • شناسه خبر: 148673
  • 18 نوامبر 2024 - 22:33
  • 8 بازدید
  • ۰ دیدگاه

هشدار نسبت به تداوم وضع موجود در صنعت ساختمان

به گزارش اکوایران، سیامک پیربابایی در نخستین همایش چشم‌انداز صنعت ساختمان گفت: ما با برخی سازمان‌های دولتی یک اختلاف نظر داریم و آن اینکه صنعت ساختمان را به اندازه‌ای که ما در بخش خصوصی مهم می‌دانیم، قابل اهمیت نمی‌دانند. وی با بیان اینکه صنعت ساختمان با وجود اینکه به لحاظ آماری بزرگ است اما یک […]

به گزارش اکوایران، سیامک پیربابایی در نخستین همایش چشم‌انداز صنعت ساختمان گفت: ما با برخی سازمان‌های دولتی یک اختلاف نظر داریم و آن اینکه صنعت ساختمان را به اندازه‌ای که ما در بخش خصوصی مهم می‌دانیم، قابل اهمیت نمی‌دانند.

وی با بیان اینکه صنعت ساختمان با وجود اینکه به لحاظ آماری بزرگ است اما یک صنعت یتیم و بدون متولی‌ است، اهمیت صنعت ساختمان را در ۵ سرفصل تشریح کرد.

این عضو هیات مدیره صنعت ساختمان با تاکید بر ارتباط این صنعت با حداقل ۱۵۰ صنعت پسین و پیشین، یکی از آسیب‌های صنعت ساختمان را آسیب‌های اجتماعی ناشی از کمبود مسکن عنوان کرد.

پیربابایی افزود: ۴۰ درصد نرخ تشکیل سرمایه در ایران، در صنعت ساختمان شکل می‌گیرد. اگر به این صنعت به همین شکل توجه شود، حاکمیت باید با آخرین سنگر بخش خصوصی خداحافظی کند، چراکه بخش خصوصی علاوه بر منافع ملی، منافع اقتصادی را هم در نظر می‌گیرد.  

 

 

 

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
خدمات رایگان شهرداری به مادران براساس سن و تعداد فرزندان 18 نوامبر 2024

خدمات رایگان شهرداری به مادران براساس سن و تعداد فرزندان

اکوایران :‌شهردار تهران از آماده‌سازی طرح «شکوه مادری» برای ارائه خدمات ویژه به خانواده‌ها در حوزه مدیریت شهری خبر داد.

18 نوامبر 2024

رشد واقعی سرمایه‌گذاری ساختمان چطور محقق می‌شود؟

به گزارش اکوایران، در این نشست که در نخستین همایش چشم‌انداز صنعت ساختمان برگزار شد، سه پاسخ برای سقوط «رشد واقعی سرمایه‌گذاری ساختمانی» داده شد. در سال‌های اخیر، بازدهی سالانه ساخت و ساز در تهران، یک‌سوم بازدهی خرید سکه یا سهام بوده است.       ✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ […]

18 نوامبر 2024

جزییات اولین تونل پدافند بیمارستانی تهران

شاهرخ حیدری مشاور مجری خط ۷ متروی تهران توضیح می‌دهد که دو بیمارستان میلاد و امام خمینی مناسب اتصال به مترو هستند؛ اتفاقی که برای شرایط اضطرار، کار بسیار مناسبی است. او توضیح داد ۸ سال طول کشید که چنین شبکه‌ای با موافقت نهادهای مختلف طراحی شود‌.   ✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما […]

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.