روسیه و ایران از ویژگی‌های بسیار فوق‌العاده‌ای در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی و گردشگردی برخودار هستند
روسیه و ایران از ویژگی‌های بسیار فوق‌العاده‌ای در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی و گردشگردی برخودار هستند

زنجان- نماینده سازمان توسعه همکاری‌های بین‌المللی روسیه در ایران گفت:روسیه و ایران از مزیت‌ها و ویژگی‌های بسیار فوق‌العاده‌ای به ویژه در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی و گردشگری برخوردار هستند.

به گزارش خبرنگار بازار، یاور منصوری شامگاه سه شنبه در نشست امضای تفاهم نامه جهت توسعه و تقویت بیشتر همکاری‌های اقتصادی و تجاری و تدوین راهکارهای عملیاتی بین تجار استان زنجان و روسیه در محل اتاق بازرگانی زنجان، به ظرفیت‌های بازار روسیه جهت عرضه محصولات ایرانی به ویژه در حوزه کشاورزی، صنایع غذایی و محصولات صنعتی اشاره کرد و بیان داشت: برندهای بسیار زیادی بازار روسیه را به دلیل مواجهه با تحریم‌های شدید ترک کرده‌اند و این فرصت بسیار خوب در حال حاضر ایجاد شده است که تجار ایرانی محصولات خود را در بازار بزرگ روسیه عرضه کنند.

وی گفت: NCC از سال ۲۰۱۴ به دستور رییس جمهور وقت پایه‌گذاری شد و گردانندگان آن هم، دستگاه‌های بسیار مهمی از جمله وزارت راه آهن، سازمان توسعه تجارت و اتاق بازرگانی روسیه هستند.

نماینده سازمان توسعه همکاری‌های بین‌المللی روسیه(NCC) در ایران، ابراز کرد: جنوب غرب مسکو در حال توسعه است و به موجب همین تفاهمنامه همکاری، راهنمایی‌های خوبی از طریق کارشناسان NCC در اختیار تجار و سرمایه‌گذاران زنجان قرار داده خواهد شد که در کدام نقطه روسیه برای تاسیس واحدهای تولیدی اقدام کنند و با فرایندی مطلوب و بدون ریسک اهداف توسعه‌ای خود را محقق کنند.

منصوری تاکید کرد: با توجه به ویژگی‌هایی که مردم روسیه دارند، بیشتر علاقه‌مند هستند با تاجران و فروشندگان به صورت رو در رو گفتگو و مذاکره کنند تا محصولات مورد نظر خود را با درک و شناخت بهتری تهیه نمایند.

وی با بیان اینکه روسیه و ایران از مزیت‌ها و ویژگی‌های بسیار فوق‌العاده‌ای به ویژه در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی و گردشگری برخوردار هستندافزود: باید از این ظرفیت‌ها برای توسعه روابط خود استفاده کنند.

نماینده سازمان توسعه همکاری‌های بین‌المللی روسیه(NCC) در ایران، به ویژگی ها و ظرفیتهای مشترک روسیه و ایران در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی و گردشگری اشاره کرد و یاد آورشد: یک ویژگی نامطلوب مشترک بین ایران و روسیه، بهره‌برداری نداشتن از رسانه است به عبارتی این ۲ کشور در معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها و نیازهای خود به هیچ عنوان تاکنون نتوانسته‌اند رسانه را در خدمت خود و اقتصاد درآوردند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]