دستیار اجتماعی رئیس جمهور گفت: دولت وفاق بر ظرفیتافزایی نهادهای مدنی در کشور تاکید دارد و آنها را در حل مسائل و مشکلات دولت شریک میداند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، علی ربیعی در نشست هماندیشی نمایندگان تشکلهای غیردولتی و سازمان های مردم نهاد و خیریهها با اشاره به اینکه دولت چهاردهم معتقد است باید مردم واقعیتها را بدانند، اظهار کرد: «وفاق» امروز به روشی برای حل مسئله تبدیل شده و اگر مسائل حل نشده را در صورت و ظرفیتها را در مخرج کسر بگذاریم حل بسیاری از مشکلات امیدوارکننده خواهد بود.
وی کاهش هزینههای دولت در مصرف انرژی، افزایش بهرهوری و ظرفیت اجتماعی و مردمی و کمکگرفتن از نهادهای میانی و میانجی برای حل مسائل را از برنامههای دولت به کمک سازمانهای مردمنهاد برشمرد.
دستیار اجتماعی رئیس جمهور با تأکید بر اینکه باید نهادهای مدنی را بکار گیریم، گفت: یکی از برنامههای دولت ارتقا و بهبود سازمانهای مردمنهاد و پایش و نظارت در پیشبرد امور بهجای خردهگیری از آنها است.
وی اضافه کرد: ظرفیت اجتماعی مردمی نباید احساس بیاعتباری کنند، بلکه باید توده مردم نقش میانجی بودن خود را درک کنند و در این راستا بدون تردید دولت در صدد افزایش ظرفیت خود با نهادهای مدنی است.
ربیعی گفت: نهادهای مدنی، خیریهها و تشکلها در زمینه طرح و رفع مشکلات، شریک دولت در حل مسائل و نظریه وفاق هستند تا بتوان تغییر مورد نظر را در کشور ایجاد کرد.
وی اضافه کرد: ظرفیت افزایی با نهادهای مدنی یک بحث بسیار جدی است و سه ضلع اقتصاد، بازار و کارآفرینی در جامعه و دولت را به همراه دارد؛ اما این مهم را با تقویت ائتلاف بین این سه بخش و با کمک بخش خصوصی کشور حل خواهیم کرد.
دستیار اجتماعی رئیس جمهور گفت: دولت در استراتژی خود از نهادهای مدنی کمک می گیرد و برنامهها و پیشنهادات این نشست به رئیسجمهور منتقل میشود.
وی افزود: ما باید نهادی برای ارتقا و بهبود سازمانهای مردمنهاد به وجود بیاوریم و با کنترل و نظارت بیشتر، پیشبرد امور را تسهیل و آسیبشناسی کنیم بهنحویکه سازمانهای مردمنهاد ضعیف، قوت بگیرند.
ربیعی در بخشی از صحبتهای خود با اشاره به اینکه موضوع زایندهرود اصفهان اسیر سیاستگذاری غلط شده و ما در دام مسیر طی شده قرار گرفتهایم، افزود: بسیاری از سیاستها و نظرات درست بوده اما به درستی اجرا نشده از جمله فرمایش مقام معظم رهبری درمورد جمعیت که بهدرستی و هوشمندانه بوده است؛ زیرا اکنون با پیری جمعیت مواجهیم.
وی ادامه داد: ما در آینده نزدیک با یک جمعیت کشور سالمند روبه رو خواهیم شد و این در حالی است که هفت میلیون نفر در کشور دفترچه بیمه تأمین اجتماعی ندارند.
دستیار اجتماعی رئیس جمهور با بیان اینکه برخی افراد جزو زنان تنها و سالمند محسوب میشوند، بیان کرد: از اکنون باید به دنبال برنامه هایی همچون غربالگری آلزایمر بوده و زیست با سالمندی را به مردم آموزش دهیم.
وی با تأکید بر اینکه سیاستگذاریها باید بر مبنای عدالت باشد، بیان کرد: کشور ایران از دوران صفویه به بعد، دچار روش غیرمتوازن قدرت شده و این روند روزبهروز بیشتر شده اما همواره سیاستها به دنبال ایجاد شادابی و نشاط بین مردم بوده است.
ربیعی با اشاره به اینکه هر جا خیران جمع میشوند برکت با خود به همراه دارند و هر جا اسم خیریه ای هست، اثر وضعی خود را به همراه دارد،گفت: امیدوارم این دولت نماد خیر جمعی باشد.
انتهای پیام/۱۶۳
- نویسنده: تسنیم tasnimnews