افزایش ۷۰ هزار مترمکعبی منابع آبی بوشهر تا اردیبهشت۱۴۰۴
افزایش ۷۰ هزار مترمکعبی منابع آبی بوشهر تا اردیبهشت۱۴۰۴

استاندار بوشهر با تاکید بر افزایش بهره‌وری در طرح‌ها و برنامه‌ها گفت: بر اساس برنامه‌‌ریزی ۷۰ هزار متر مکعب آب آشامیدنی به ظرفیت منابع آبی استان تا نیمه اردیبهشت سال آینده افزوده می‌شود.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، ارسلان زارع عصر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر با تسلیت شهادت فاطمه زهرا (س) بر حضور فعال در مراسم و آیین‌های ایام فاطمیه تأکید کرد و اظهار داشت: بکارگیری آموزه‌های اهل بیت علیه‌السلام در برنامه و طرح‌ها در حل مشکلات راهگشا است.

وی با گرامیداشت روز جهانی معلولان و توان‌یابان بر توجه به مطالبات این حوزه تأکید کرد و گفت: با همه اقدامات ارزنده نظام اسلامی ایران در نزدیک به نیم قرن اخیر در استان بوشهر ولی کاستی و مشکلاتی در حوزه‌های مختلف به ویژه در عرصه زیرساختی مردم با آن مواجه هستند.

استاندار بوشهر اضافه کرد: در حوزه عمرانی و آبادانی وقتی شاخص‌ها بررسی می‌شود شایسته مردم استان نیست که لازم است توجه ویژه به این عرصه شود

زارع بیان کرد: از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر انتظار می‌رود برای رفع مشکلات و بهبود شرایط از جمله در عرصه برق‌رسانی و آبرسانی توجه ویژه شود و طرح‌ها بر اساس برنامه زمانبندی مورد بهره‌برداری قرار بگیرد.

وی جهت‌گیری و رویکرد دولت چهاردهم را برقراری رفاه اجتماعی و توزیع عادلانه منابع اعتباری برای طرح‌های عمرانی و زیرساختی دانست و بیان کرد: تبیین شفاف و واقع‌بینانه دستاوردهای مختلف در استان بوشهر باید توسط مدیران مورد توجه قرار گیرد.

زارع مصوبه جلسه‌ شورای برنامه‌ریزی استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و افزود: افزودن ۷۰ هزار متر مکعب آب آشامیدنی به ظرفیت استان تا نیمه اردیبهشت سال آینده، توسعه و نوسازی شبکه آب شهر بوشهر طی سه سال و اجرایی شدن خط انتقال آب از سد رئیسعلی دلواری تا اردیبهشت ماه سال آینده از جمله مصوبات این جلسه است.

استاندار بوشهر بر لزوم افزایش جذب اعتبارات ملی تأکید کرد و اظهار داشت: ملاک ارزیابی عملکرد مدیران دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر میزان و درصد جذب اعتبارات ملی و وزارتخانه‌ها است.

وی تدوین نقشه راه ۵ ساله برنامه هفتم دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: برای تحقق اهداف و برنامه‌ها با توجه به محدود بودن منابع اعتباری، افزایش بهره‌وری یک ضرورت است.

شش هزار و ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی استان بوشهر

رسول زارعی هم مجموعه اعتبارات استان بوشهر در یک سال اخیر را، شش هزار و ۱۷۰ میلیارد تومان اعلام و خاطرنشان کرد: البته این منابع غیر از اعتبارات ارزش افزوده و آلایندگی و مسئولیت اجتماعی صنعت نفت است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان بوشهر افزود: در مجموع بیش از یک‌هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از این اعتبارات برای تامین آب استان در اختیار آب منطقه‌ای و آب و فاضلاب استان بوشهر قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه از اعتبارات حوزه آب استان، یک‌هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برای تامین آب کشاورزی استان به شرکت آب منطقه‌ای استان اختصاص یافت تصریح کرد: ۷۰۰ میلیارد تومان هم برای تامین آب شرب استان به طرح‌های شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر تخصیص قرار گرفت.

زارعی اضافه کرد: با توجه به کاهش بارندگی‌ها و تداوم خشکسالی‌ها، اعتبارات حوزه آب افزایش یافته و امیدوارم شاهد بهبود منابع آب استان بوشهر در کوتاه مدت و درازمدت باشیم.

میزان هدررفت آب از شبکه‌های آبرسانی استان بوشهر ۱۵ درصد

ابوالحسن عالی هم با اشاره به اینکه بوشهر رتبه یک کاهش بارندگی کشور را داشته اظهار داشت: بر اساس آمار موجود، در دوساله اخیر استان بوشهر کم‌ترین میزان بارش در کشور را داشته و این مهم در کاهش منابع آب استان موثر است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر، هفت هزار کیلومتر شبکه توزیع آبرسانی و ۳ هزار کیلومتر خطوط انتقال آب در استان را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: در افق ۱۴۳۰ باید سالانه ۱۵۶ میلیون متر مکعب آب در استان بوشهر تولید شود و این مهم از طریق آب‌شیرین‌کن‌ها میسر است.

وی هدررفت آب در استان بوشهر را ۱۵ درصد دانست و بیان کرد: برای نوسازی و اصلاح شبکه آبرسانی استان بوشهر نهایت توان خود را به کار می‌گیریم.

عالی اضافه کرد: سالانه ۳ درصد از شبکه آبرسانی استان باید نوسازی شود که معمولاً ۲۰ درصد از این ۳ درصد، محقق می‌شود.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه اکنون روزانه ۴۰۰ هزار متر مکعب مصرف روزانه آب شرب استان بوشهر است خاطرنشان کرد: سالانه حدود ۱۴۶ میلیون متر مکعب آب شرب در استان بوشهر مصرف می‌شود.

عالی از اجرای ۴۵ پروژه حوزه آب و فاضلاب استان بوشهر خبر داد و گفت: این پروژه‌ها در حوزه تامین، انتقال، ذخیره، توزیع و مصرف است.

وی تأکید کرد: آب‌شیرین‌کن‌ها، نوسازی شبکه، خطوط انتقال و منابع ذخیره از این پروژه‌ها محسوب می‌شود و اکنون همه طرح‌های حوزه آبرسانی استان بوشهر، فعال هستند.

انتهای پیام/۱۹۰

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]