دانشجویان، ناظران و منتقدان سند ۲۰‌ساله شیراز باشند
دانشجویان، ناظران و منتقدان سند ۲۰‌ساله شیراز باشند

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به تدوین برنامه ۲۰ ساله این کلان‌شهر، از دانشجویان خواست تا ناظر و متنقد این سند باشند.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سیدابراهیم حسینی رئیس شورای اسلامی شهر و شهردار شیراز در دیدار با دانشجویان در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه شیراز به مناسب روز دانشجو به تشریح اقدامات در حوزه‌های مختلف سیاست‌گذاری و مدیریت شهری پرداخته و بر نقش کلیدی دانشجویان و استفاده از ایده‌های نو تأکید کردند.

وی در این نشست از تدوین برنامه ۲۰ ساله شیراز خبر داد و افزود: این برنامه که پس از بررسی‌های اولیه در شورای اسلامی شهر و شهرداری تدوین‌شده است، اکنون بر روی سایت شورا قرار دارد. از دانشجویان و اساتید تقاضا داریم بامطالعه دقیق این سند و ارائه نظرات تخصصی خود، ما را در بهبود و اجرایی سازی این برنامه یاری کنند.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه همواره تلاش ما این بوده است که ارتباطی مستمر و سازنده با دانشجویان و اساتید دانشگاه برقرار کنیم، اظهار کرد: حضور در جمع دانشجویان موجب ایجاد تنوع و رفع خستگی از مسئولیت‌های دشوار شهری می‌شود و این تعامل برای مدیریت شهری انگیزه‌بخش است.

وی با تأکید بر نقش کلیدی دانشجویان در توسعه پایدار شهری، افزود: دانشجویان به‌عنوان شهروندان فرهیخته و خردمند، نقشی بی‌بدیل در مدیریت و پیشبرد اهداف کلان‌شهر شیراز ایفا می‌کنند. انتظار داریم با ارائه دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود، ما را در این مسیر یاری دهند.

حسینی با اشاره به عملکرد شورای ششم شهر شیراز افزود: از آغاز فعالیت این شورا در مرداد ۱۴۰۰ تاکنون، بودجه شهر شیراز از ۶۲۰۰ میلیارد تومان به ۳۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان افزایش‌یافته است. علاوه بر این، بودجه فرهنگی شهر ۱۲ برابر شده که نشان‌دهنده اولویت بالای مسائل فرهنگی در برنامه‌های شورا و شهرداری است.

 رئیس شورای اسلامی شهر شیراز همچنین با اشاره به برخی از پروژه‌های شاخص فرهنگی اجراشده است، گفت: ساخت سه کتابخانه بزرگ با بیش از ۱۵ هزار جلد کتاب و امکانات مطالعه برای تمامی گروه‌های سنی در مناطق مختلف شهر و بهره‌برداری از مجموعه سینمایی امین تارخ که باعث شده بیش از ۱۲۰۰ صندلی به صندلی‌های سینما و تئاتر شهر اضافه شود، تنها بخشی از اقدامات فرهنگی مدیریت شهری است. تمامی برنامه‌های فاخر فرهنگی در شیراز با حمایت و مشارکت شهرداری اجرا می‌شود.

وی ضمن استقبال از نقدهای دانشجویان، تأکید کرد: طنزپردازی‌ها و نقدهای سازنده دانشجویان نه‌تنها نگران‌کننده نیست، بلکه مورد استقبال ما قرار می‌گیرد. این دیدار باید مقدمه‌ای برای جلسات تخصصی‌تر در آینده باشد تا بتوانیم در فضایی سازنده و تعاملی، به بررسی دقیق‌تر مسائل شهری بپردازیم. ارتباط مستمر شما با مدیریت شهری نه‌تنها موجب افزایش انگیزه ما می‌شود، بلکه بستری برای پیشبرد اهداف مشترک فراهم می‌کند.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز تأکید کرد: ما سرمایه‌ای ارزشمندتر از مردم نداریم و باید تلاش کنیم تا با مشارکت جوانان و متخصصان، رضایت آنان را جلب کنیم و امید است بتوانیم با همکاری هم شهری بهتر بسازیم.

شهردار شیراز نیز در این نشست افزود: باوجود آنکه بخشی از وظایف شهرداری عمرانی است اما در این دوره از مدیریت شورای اسلامی شهر و شهرداری شاهد بروز و ظهور اقدامات فرهنگی از جمله راه‌اندازی خانه شهر، سمفونی شیراز و… هستیم که نشان از جایگاه ویژه فرهنگ در برنامه‌ریزی و اجرای پروژه‌های شهری است.

محمدحسن اسدی با اشاره به اینکه کلان‌شهر شیراز به لحاظ جاذبه‌های گردشگری و مذهبی شهری شناخته‌شده در ابعاد جهانی است، افزود: کلان‌شهر شیراز در آستانه یک تحول عظیم در اجرای زیرساخت‌های گردشگری است و اجرای چندین پروژه بی‌نظیر سرمایه‌گذاری ازجمله پارک بزرگ آبی، تله کابین و آکواریوم در مقیاس بزرگ و بهره‌برداری از این پروژه‌های گردشگری و تفریحی در سال آینده، شیراز در مسیر پیشرفت در زیرساخت‌های گردشگری و تفریحی قرار می‌گیرد.

وی، گریزی به پروژه‌های هفته حمل‌ونقل در ۲۶ آذرماه سال جاری زد و گفت: در آستانه هفته حمل‌ونقل در کنار نوسازی و تجهیز ناوگان حمل‌ونقل عمومی فاز نخست بزرگترین مسیر دوچرخه‌سواری کوهستان به طول ۳۰ کیلومتر به بهره‌برداری می‌رسد.

اسدی تصریح کرد: ارائه گزارش عملکرد شهرداری به دانشجویان که خود منشأ بسیاری از تحولات هستند می‌تواند شهرداری را با ایده‌های نو از سوی نخبگان و دانشگاهیان جامعه در مسیر توسعه شهر روبرو کند.

شهردار شیراز اشاره‌ای به جایگاه بی‌نظیر فارغ‌التحصیلان دانشگاه شیراز در پست‌های کلیدی کشور و شهر شیراز کرد و خطاب به دانشجویان گفت: نقش‌آفرینی دانشجویان در تصمیم‌گیری کشور می‌تواند مسیر پیشرفت را با بهره‌گیری از نظرات آن‌ها هموارتر کند.

وی، دوران دانشجویی را بی تکرار خواند و گفت: دانشجویان با غنیمت شدن عمر خود و زمان تحصیل می‌توانند مدیران آینده این کلان‌شهر و بعضاً کشور باشند.

اسدی یادآور شد: شورای شهر کلید اداره شهر را به دست منتخب خود یعنی شهردار می‌دهد و شهردار مسئولیت اداره یک کلان‌شهر با ۳۵۵ وظیفه قانونی را بر عهده دارد که مخصوصاً در کلان‌شهر شیراز با ویژگی‌های قطب پزشکی، گردشگری و سومین حرم اهل‌بیت(ع) مسئولیت ویژه است.

وی، ویژگی یک شهردار را برای مدیریت بر شهر و ایجاد رضایتمندی در بین شهروندان، ازخودگذشتگی، تعصب بر موجودیت شهر، پرهیز از روزمرگی و ایده‌پردازی دانست و گفت: مسئولیت ۱۳ هزار نفر کارکنان تحت پوشش در شهرداری و ۲۵ هزار هکتار مسئولیت حریم شهر مستلزم آن است که برای مدیریت تمام این موارد برنامه متعدد و متنوع داشته باشیم.

اسدی با اشاره به جایگاه بین‌المللی دانشگاه شیراز در بین دانشگاه‌های دنیا گفت: مجموعه اقدامات مدیریت شهری باعث شده که شهر یک دانشگاه عمرانی برای کسب تجربه دانشجویان و اساتید باشد که می‌توان به راه‌اندازی ایستگاه مترو در ۴۰ متر زیرزمین تا احداث پروژه‌های کلان در ارتفاعات شیراز اشاره کرد.

وی همچنین در پاسخ به موضوع رویکرد مدیریت شهری در استفاده مجدد از دوچرخه‌های اشتراکی گفت: سمت‌وسوی شهرداری در استفاده از دوچرخه مثبت است و در همین راستا به‌زودی پیاده‌روی بزرگ خانوادگی به مناسبت هفته حمل‌ونقل با اهدا هزار دستگاه دوچرخه به‌قیدقرعه برگزار می‌شود.

جمع‌آوری هوشمند زباله‌های قابل بازیافت، همراهی با مجموعه دانشگاه شیراز در تخصیص ناوگان اتوبوس برای رفت‌وآمد دانشجویان و جمع‌آوری سگ‌های ولگرد با روش‌های علمی ازجمله پاسخ‌های شهردار شیراز در پرسش به دانشجویان بود.

انتهای پیام/۴۲۴

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]