وزیر دفاع از توسعه همکاریهای ملی و بینالمللی وزارت دفاع در حوزه هوایی خبر داد و گفت: ما در وزارت دفاع آمادگی کامل برای همکاری با شرکتهای دانشبنیان و بخشهای مختلف کشور داریم و همکاری و تعامل در این حوزه را توسعه خواهیم داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کیش، امیر سرتیپ نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران در آیین گشایش دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی هوایی و فضایی ایران با اشاره به اهمیت قدرت هوایی برای تقویت قدرت ملی کشور اظهار داشت: قدرت هوایی یک مولفه حیاتی در قدرت ملی است که به هیچ وجه نمیتوان آن را فقط محدود به بخش نظامی دانست. این قدرت بر تمامی جوانب قدرت ملی از جمله قدرت سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی تأثیرگذار است.»
وی افزود: همه کشورهای جهان در تلاش هستند تا از طریق توسعه قدرت هوایی، رقابت ژئوپلتیکی خود را تقویت کنند. قدرت هوایی یکی از مؤلفههای اصلی این رقابت است و میتواند به شکل مؤثری در افزایش قدرت ملی کشورها تأثیرگذار باشد.
امیر نصیرزاده همچنین با اشاره به ابعاد مختلف قدرت هوایی اظهار کرد: قدرت هوایی در دو بعد ساختاری کار میکند. اول، توسعه فناوریهای پیچیده در حوزه صنعت هوایی که از پیچیدهترین تکنولوژیهای موجود در جهان است. دوم، ایجاد زیرساختهای مناسب و خدمات هوایی که در این زمینه، موقعیت جغرافیایی ایران و خطوط هوایی فعال آن فرصتهای بسیار خوبی برای تقویت این حوزه فراهم کرده است.
وی در ادامه به اهمیت هاب فرودگاهی در کشور اشاره کرد و گفت: هابهای فرودگاهی نه تنها در اقتصاد کشور تأثیرگذار هستند، بلکه در ترسیم نقشههای استراتژیک و توسعه پایگاههای هوایی نیز نقش اساسی دارند.
وزیر دفاع با اشاره به نقش حیاتی آموزش در تقویت قدرت هوایی، تأکید کرد: آموزش نیروی انسانی متخصص در حوزه هوایی یکی از ارکان اساسی برای موفقیت در این عرصه است. کشور ما در این زمینه موفق عمل کرده و نیروی انسانی حرفهای و کارآمد در این حوزه پرورش دادهایم.
وی همچنین بر لزوم تولید سوخت مورد نیاز ناوگان هوایی داخلی تأکید کرد و گفت: تولید سوخت برای هواپیما یکی از نیازهای اصلی صنعت هوایی است که در این حوزه بحمدالله توان خوبی داریم.
امیر نصیرزاده در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به تحولات اخیر در حوزه هوایی، به ظهور فناوریهای نوین همچون ریزپرندهها، پهپادها و کوادکوپترها اشاره کرد و اظهار داشت: این فناوریها نه تنها در حوزه نظامی بلکه در کاربردهای مختلف دیگر مانند توریسم و گردشگری نیز نقش مهمی دارند.
وی در پایان با تأکید بر همکاریهای ملی و بینالمللی وزارت دفاع در حوزه هوایی گفت: ما در وزارت دفاع آمادگی کامل برای همکاری با شرکتهای دانشبنیان و بخشهای مختلف کشور داریم و همکاری و تعامل در این حوزه را توسعه خواهیم داد.
امیر نصیرزاده همچنین با یادآوری شهیدان عزیز، شهید رنجیر و شهید پیرزاده که در حین پرواز و مأموریت دچار سانحه شده و به شهادت رسیدند، افزود: این بزرگواران نماد ایثار و فداکاری در راه تقویت قدرت هوایی کشور هستند و همیشه یادشان گرامی خواهد ماند.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews