رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از کسری ۵۰ میلیون لیتری تأمین سوخت در بخش کشاورزی اردبیل خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، نوبخت اژدری بعد از ظهر چهارشنبه در نشست رعایت الگوهای مصرف در بخش کشاورزی اظهار داشت: در یک سال زراعی برآورد نهایی ما مصرف سوخت ۱۳۰ میلیون لیتری در بخشهای مختلف کشاورزی اعم از زراعت، باغداری، گلخانهها، شیلات، دام و طیور و سایر بخشها است که تنها ۸۰ میلیون لیتر آن اختصاص مییابد.
وی به کسری ۵۰ میلیون لیتری تأمین سوخت در بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: کشاورزان و بهرهبرداران این حوزه باید واحدهای خود را به مشعلهای دوگانهسوز و همچنین انبارهای ذخیره مناسب مجهز کنند تا در مواقع اضطراری با کمبود سوخت روبهرو نشوند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تصریح کرد: تمام تلاش ما بر این است تا سوخت مورد نیاز فعالان بخش کشاورزی به ویژه صاحبان مرغداریها، دامداریها، واحدهای گلخانهای و دیگر واحدهای حساس بخش تولید کشاورزی را تأمین و به نیازمندیهای آنها پاسخ دهیم.
اژدری افزود: ۷۴۰ هزار هکتار سطح اراضی استان و ۴۰ هزار هکتار سطح باغات است که برای عملیات آمادهسازی و کاشت، داشت و برداشت در این حوزه نیاز به تأمین ماشینآلات و سوخت مورد نیاز برای این ماشینآلات است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در بخش زراعی، باغی بیش از ۲۵ هزار دستگاه ماشینآلات فعالیت میکنند که تأمین سوخت آنها در طول سال مورد توجه است و ما سعی میکنیم تا به نیازمندی فعالان این حوزه پاسخگو باشیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل رونق کشاورزی حفاظتی را در گذر از کشت و زرع سنتی یادآور شد و اضافه کرد: در کشاورزی حفاظتی که با هدف صیانت از زمینهای زراعی و آبی انجام میشود، شاهد بهرهبرداری از گاو آهنهای حفاظتی و مرکبی هستیم که کشاورزان را در خرید این تجهیزات و امکانات کمک و یاری میکنیم.
اژدری از پرداخت ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرضالحسنه با بازپرداخت هفت ساله به کشاورزان در خرید تجهیزات کشت حفاظتی خبر داد و بیان کرد: خرید این ماشینآلات زمینه خوبی را فراهم کرده تا کشت و زرع نوین مورد توجه قرار گیرد.
وی رتبه اول استان اردبیل را در طرح جهش تولید دیمزارها یادآور شد و ادامه داد: برای تقویت و توسعه این بخش همچنان تاکید ما بر بهرهگیری از الگوهای درست کشاورزی حفاظتی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تصریح کرد: با همکاری شرکت نفت و کمیته متشکل از مسئولان استانداری و تعزیرات سعی بر این است تا میزان مصرف سوخت بخش کشاورزی در سال زراعی مورد ارزیابی قرار گرفته تا نیازمندیها بر همین اساس برآورد و نسبت به تأمین آن اقدامات مؤثر انجام شود.
اژدری گفت: با توجه به کمبود سوخت در کشور، ضروری است تا بهرهبرداران بخشهای مختلف کشاورزی اصل صرفهجویی و بهینه مصرف کردن را مورد توجه قرار داده و در این زمینه همکاریهای نزدیکی را با متولیان این حوزه داشته باشند.
انتهای پیام/۱۳۱/.
- نویسنده: تسنیم tasnimnews