به گزارش خبرگزاری تسنیم از کلات، حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر اظهارداشت: خدا را شاکریم که نخستین مدرسه این نهضت با این الگو ازسرزمینی که متعلق است به امام رضا (ع) آغاز و به بهره برداری رسید ،وقتی مردم پای کار می آیند بزرگترین موانع کنار می رود، در همین جا شب بتن ریزی شده تا مدرسه در زمان مقرر به بهرهبرداری برسد.
وی ادامه داد : ویژگی نهضت مدرسه سازی مردمی بودن آن است و مهمترین و راهبردی ترین موضوع نیز همین است که مردم در کنار دولت هستند ،نگاه رئیس جمهور به حذف مدارس کانکسی و سنگی بی بدیل بوده و همه بخش ها باید پای کارباشند.
خان محمدی با اشاره به اینکه مدارس سنگی و کانکسی در شان شهرها و روستاهای ما نبوده و باید حذف شود خاطر نشان کرد : مدارس کانکسی، مدارس سنگی، مدارس تخریبی، مدارس با تراکم بالای ۳۵ نفر، تکمیل مدارس نیمه تمام خیرساز و مدارس مربوط به طرح مولد سازی در اولویت هستند.
غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی در این آئین افتتاح زیربنای توسعه به معنای عام را آموزش و پرورش دانست و اظهار کرد: اگر به آموزش و پرورش بها داده نشود، جامعه ساخته نخواهد شد.
وی بیان کرد: کشورهای توسعهیافته به آموزش و پرورش توجه ویژه کردهاند و فضاهای فیزیکی و محتوا و الگوهای تربیتی به صورت طبیعی مواردی هستند که باید در این حوزه درنظر گرفته شوند.
مظفری ضمن تقدیر از از مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: برای تحول جامعه باید به آموزش و پرورش رسیدگی شود.
گفتنی است؛ دبستان شهید ابراهیم هادی ظرف مدت کمتر از ۴۰ روز در روستای ۷۰ خانواری طاهرآباد توسط خیرین احداث شده است.
انتهای پیام/۲۸۲
/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews