رفتار اساتید با دانشجویان باید پدرانه و مشفقانه باشد
رفتار اساتید با دانشجویان باید پدرانه و مشفقانه باشد

رئیس دانشگاه شیراز گفت: رفتار ما در کلاس درس باید کاملا رفتار پدرانه، دلسوزانه، مشفقانه و خیرخواهانه و همانند فرزند خودمان به همراه محبت و مهربانی باشد.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محمد موذنی در پانزدهمین نشست سالانه اندیشمندان و استادان درس انقلاب اسلامی دانشگاه‌های کشور، که به میزبانی حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) در حال برگزاری است، اظهار داشت: حدیثی از رسول مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) داریم که می‌فرمایند خیر دنیا و آخرت در دانش است و خداوند جویندگان دانش را دوست دارد. این در واقع به این معنی است که ما اساتید با کسانی رو‌به‌رو هستیم که خداوند آنها را دوست دارد، یعنی دانشجویان؛ لذا ما باید بدانیم زمانی که به کلاس می‌رویم، با افرادی مواجهه هستیم که خداوند آنها را دوست دارد.

رئیس دانشگاه شیراز گفت: رفتار ما در کلاس درس باید کاملا رفتار پدرانه، دلسوزانه، مشفقانه و خیرخواهانه و همانند فرزند خودمان به همراه محبت و مهربانی باشد.

موذنی با بیان اینکه باید دین‌داری و دین‌مداری در متن زندگی مردم بیاید، گفت: هدف اصلی ما احیای دین است، اما مورد کم لطفی قرار گرفته و بیشتر مسائل اقتصادی مورد توجه است.

 رئیس دانشگاه شیراز اظهار کرد: وقتی در مورد چیستی یا چرایی اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی با دانشجویان صحبت می‌کنیم، باید بدانیم که دانشجو در چه فضای فکری و فرهنگی سیر می‌کنند. 

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی مانند یک فضیلت بسیار ارزشمند است، گفت: ملت ایران برای رسیدن به این فضیلت با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کرده‌اند و اکنون نیز مردم جنگ تبلیغاتی، جنگ نرم، مشکلات اقتصادی، نظامی، تحریم‌های ظالمانه و تورم سنگین را تحمل می‌کنند تا این انقلاب پایدار بماند.

موذنی ادامه داد: دانشجویان در مسائل و مشکلات پیچیده‌ای مانند مشکلات اقتصادی، خانوادگی، دوری از خانواده، مشکلات جسمی، آموزشی و … روبرو هستند، لذا وقتی که یک استاد سر کلاس درس حضور پیدا می‌کند، باید مراقب باشد که دانشجویان دیدگاه‌های فکری و مشکلات متفاوتی دارند و باید دانشجو را درک کرد و دوستانه و خیرخواهانه برخورد کرد. 

رئیس دانشگاه شیراز ادامه داد: زمانی که با چهره دوستانه و خیرخواهانه از دستاوردهای انقلاب اسلامی صحبت می‌کنیم، قطعاً تأثیر بیشتری به روی دانشجو خواهد گذاشت.

وی ادامه داد: زمانی که می‎خواهیم از ارزش‌های انقلاب اسلامی، مبانی اسلام و از دستاورد‌های انقلاب اسلامی با آنها صحبت کنیم، اگر شیوه برخورد ما با دانشجویان، همواره با مهر و محبت باشد اثرگذاری آن قطعا بیشتر خواهد بود و می‌تواند نقش موثری در دفع هجمه‌های فرهنگی و فکری جبهه استکبار داشته باشد. خیلی وقت‌ها زمانی که از درس یک دانشجو گذشته است، اغلب شاید به یاد نداشته باشد که در کلاس درس چه مطالبی بیان شده است، اما شیوه برخورد استاد و احترام به شخصیت دانشجو، در ذهن او حک خواهد شد.

به گزارش تسنیم مسئول و طراح اصلی پانزدهمین نشست سالانه اندیشمندان و استادان درس انقلاب اسلامی دانشگاه‌های کشور، انجمن علمی انقلاب اسلامی ایران است و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (دام ظله) در دانشگاه‌ها، دانشگاه شیراز و پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC)، حمایت کننده و پشتیبان این نشست علمی هستند که برای سومین سال متوالی به میزبانی حرم مطهر حضرت شاهچراغ علیه السلام، برگزار می‌شود.

انتهای پیام/۴۲۴

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]