رئیس کمیسیون محیطزیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز، بر ضرورت تکمیل مطالعات شبکه آب خام و بازچرخانی آب در این شهر تأکید کرد.
احد صادقی، رئیس کمیسیون محیطزیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به شناخته شدن تبریز بهعنوان پایتخت محیط زیستی کشورهای اسلامی در سال ۲۰۲۵، گفت: این مسئله از عملکردهای درخشان کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز خواهد بود.
وی، گفت: قطعا این انتخاب فرصتی است که وضعیت نابههنجار زیست محیطی از آلودگی هوا گرفته تا کمبود پارک و مسائل حوزه آب، تغییرات اقلیمی، مسائل و مشکلات حوزه پسماند و نشست زمین و خاک را مجددا مطرح کنیم و مسئولین استانی و شهری برنامههای خود را برای رفع این مشکلات اعلام کنند.
رئیس کمیسیون محیطزیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز، در خصوص مشکلات شرکتهای کارگری شهرداری تبریز، گفت: قرار بود شرکت تدبیراندش تا پایان ۱۴۰۳ تعیین تکلیف شود و پیگیریهایی در این زمینه صورت گرفت. متولی اصلی این موضوع، معاونت برنامهریزی شهرداری تبریز است. براساس فرایندی که تاکنون طی شده، باید به تعیین تکلیف شدن وضعیت نهایی این شرکت تأکید شود.
صادقی ادامه داد: همچنین باید مشخص شود وضعیت قرارداد شرکت در سال جدید چه زمانی تمام میشود و آمادگی برای این مسئله چگونه است.
وی در خصوص تعاونی شدن شرکت تدبیراندیش، گفت: گفته شد این شرکت ابتدا تعاونی شود و سپس سهام آن مشخص شود. دو شرکت تلاشگران و تأمینگستر ابتدا تعاونی شدند و سپس سهام این شرکتها مشخص شد.
رئیس کمیسیون محیطزیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: بهسیاق شرکتهای قبلی، ۴۰ درصد سهام برای شهرداری و ۶۰ درصد کارکنان باشد، همچنین در این خصوص باید مصوبه شورا باشد تا اقدامات انجامگرفته با مصوبه شورا همراستا باشد.
صادقی، گفت: اگر شورای ششم تمدید نمیشد بلاتکلیفی در این حوزه تداوم داشت و انتظار این است این مسئله هر چه سریعتر تعیین تکلیف شود.
وی خاطرنشان کرد: کارکنان فضای سبز عضو شریف و تلاشگر خانواده بزرگ مدیریت شهری هستند. در حوزه وضعیت پاکبانان اقداماتی مثبت انجام گرفته است و بر این اساس، ضرورت دارد عقبماندگی وضعیت کارکنان حوزه فضای سبز نیز پیگیری شده و بهبود یابد.
رئیس کمیسیون محیطزیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز، تصریح کرد: توزیع سهام بین کارگران فضای سبز شهرداری تبریز، موجب تأثیرگذاری مثبت است و حضور نماینده کارکنان حوزه فضای سبز در شرکت تعاونی، چالشهای کارگری را کم میکند و بر همین اساس، وضعیت کارکنان فضای سبز باید تثبیت شود.
صادقی در خصوص موضوع بازچرخانی آب، گفت: در بحث بازچرخانی آب عملیاتهای واقعی باید اتفاق بیفتد و از موضوعات جزیی باید گذر کنیم.
وی، گفت: تکمیل مطالعات شبکه آب خام و بازچرخانی آب یک ضرورت است.
رئیس کمیسیون محیطزیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: پروژه تکمیلی توسعه شبکه آب خام با قطرهای شدن معنا پیدا میکند، چرا که هم در کاهش آب و هم در بهرهوری فضای سبز تأثیرگذار است و موجب میشود با آب کم بهترین فضا نگهداری شود.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews