خدمت‌رسانی به ۲۵۴۲ بیمار هموفیلی و تالاسمی در خراسان رضوی
خدمت‌رسانی به ۲۵۴۲ بیمار هموفیلی و تالاسمی در خراسان رضوی

رئیس مرکز درمانی تخصصی بیماران هموفیلی و تالاسمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تعداد ۲۵۴۲ بیمار هموفیلی و تالاسمی تحت پوشش این مرکز هستند که از این تعداد ۶۱ نفر از آنها مواردی جدیدی هستند که برای آنها پرونده تشکیل شده است.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، زهرا بدیعی در جمع خبرنگاران اظهارداشت: تعداد ۱۶۳۷ پرونده بیماران هموفیلی در خراسان رضوی داریم و در سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۱ بیمار جدید در این حوزه داشتیم و در بحث تالاسمی ۹۰۵ پرونده فعال داریم که از این تعداد ۲۰ مورد آن موارد جدید بوده است.

وی تأکیدکرد: از مجموع بیماران تحت پوشش در ۲ حوزه بین ۸ تا ۱۰ درصد آنها اتباع هستند و تمامی خدمات بیماران ایرانی برای غیرایرانی‌ها نیز انجام می‌شود.

رئیس مرکز درمانی تخصصی بیماران هموفیلی و تالاسمی مشهد با بیان اینکه در طول سال گذشته به ۱۰ بیمار غیرایرانی زائر خدمات رسانی شد که بیشتر آنها از کشورهای افغانستان، عراق و ترکمنستان بودند، خاطرنشان کرد: همچنین در بحث زائران ایرانی هم به طور متوسط روزانه به ۴ بیمار تلاسمی و هموفیلی خدمات رسانی شد که این بیماران از نقاط مختلف کشور از جمله ۳ استان سیستان و بلوچستان، خوزستان و مازندران بودند و ما همه ساله بیشترین میزان مراجعات بیماران زائر اعم ایرانی و غیرایرانی را در ایام سفرهای نوروزی و تعطیلات فصل تابستان داریم.

بدیعی تصریح کرد: در مرکز درمانی تخصصی بیماران هموفیلی و تالاسمی مشهد تزریق فاکتورهای انعقادی و فرآورده‌های خونی برای بیماران هموفیلی و در کنار آن خدمات دندانپزشکی، فیزیوتراپی، پزشکی، پرستاری و آزمایشگاهی هم به این گروه از بیماران ارائه می‌شود.

وی اضافه کرد: همچنین برای بیماران تالاسمی تزریق خون، خدمات پزشکی، پرستاری، دندانپزشکی، فیزیوتراپی، پزشکی، پرستاری، آزمایشگاهی و نوبت‌دهی انجام ام آر آی و اکو در بیمارستان‌های حضرت قائم(عج) و شریعتی را داریم.

رئیس مرکز درمانی تخصصی بیماران هموفیلی و تالاسمی مشهد با اشاره به اینکه در طول سال برنامه‌های آموزشی مستمر برای هر دو گروه بیماران تالاسمی و هموفیلی برگزار می‌شود، بیان کرد: در این برنامه‌ها نحوه مصرف صحیح داروها، خودمراقبتی و مراقبت از بیمار، کلاس تغذیه با موضوع تغذیه سالم و مناسب این گروه از بیماران و کلاس‌های روانشناسی مجزا ویژه بیمار و همراهی برگزار می‌شود.

بدیعی گفت: در مرکز تخصصی بیماران هموفیلی و تالاسمی مشهد از ظرفیت و حضور پزشکان فوق تخصص‌ خون کودکان ، متخصصان کودکان و پزشکان عمومی و همچنین متخصصان دندانپزشکی، متخصصان غدد، قلب، زنان، ارتوپدی، هماتولوژی بزرگسالان، عفونی، پزشکی هسته‌ای و رادیولوژی بهره‌مند هستیم.

وی افزود: در سال ۱۴۰۴ برنامه‌های متعددی را با موضوع بیماران تالاسمی و هموفیلی داریم و در کنار خدمات روزانه به این ۲ گروه از بیماران، برگزاری مراسم‌های روز جهانی هموفیلی در ۲۹ فروردین و روز جهانی تالاسمی در ۱۸ اردیبهشت را خواهیم داشت.

انتهای پیام/۲۸۲

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]