برنامه‌ریزی دقیق، رمز بهره‌مندی زائران از فرصت‌های حج
برنامه‌ریزی دقیق، رمز بهره‌مندی زائران از فرصت‌های حج

مدیر امور آموزشی و فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی هدفمند در حج ۱۴۰۴ گفت: زائران برای بهره‌مندی بهتر از فرصت‌های معنوی، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و منسجم هستند و مجموعه‌های فرهنگی باید، زمینه حضور مؤثر زائران را فراهم کنند.

– اخبار استانها –

یه گزارش خبرگزاری تسنیم از قم،  حجت‌الاسلام والمسلمین اخویان، در نشست و کارگاه آموزشی توجیهی مدیران و رابطین فرهنگی مجموعه‌های مکه و مدینه حج ۱۴۰۴ که امروز یکشنبه، هفتم اردیبهشت ماه در سالن آمفی تئاتر بعثه مقام معظم رهبری در شهر مقدس قم برگزار شد به بررسی و هماهنگی برنامه‌های فرهنگی و آموزشی در این دو شهر مقدس پرداخت.

 وی با اشاره به اهداف این نشست افزود: این نشست با هدف ارتقاء کیفیت خدمات فرهنگی به زائرین و برگزاری برنامه‌های دینی و معنوی برای آن‌ها برگزار شد.

حجت‌الاسلام اخویان با تأکید بر اهمیت برنامه‌ریزی دقیق برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی، گفت: در ایام حج، برنامه‌های فرهنگی متعددی برای زائرین برگزار می‌شود. از جمله این برنامه‌ها می‌توان به جلسات انس معرفت و دعای کمیل اشاره کرد که باید با دقت و هماهنگی تمام اجرا شوند.

مدیر امور آموزشی و فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری عنوان کرد: زائرین حج، برای انجام اعمال عبادی خود و بهره‌مندی بیشتر از این سفر معنوی نیاز به برنامه‌ریزی دقیق دارند تا در طول ایام حج به بهترین شکل از فرصت‌ها بهره ببرند.

‌اخویان با اشاره به اهمیت روابط بین مسئولان هتل‌ها و رابطین فرهنگی، اظهار داشت: نشست‌های هماهنگی با مدیران هتل‌ها و رابطین فرهنگی نقش مهمی در ارتقاء کیفیت برنامه‌های فرهنگی دارد. این جلسات به روحانیون و دیگر مسئولان کمک می‌کند تا به طور دقیق‌تر با نیازهای زائرین آشنا شوند و به اجرای بهتر برنامه‌های فرهنگی بپردازند.

وی در ادامه تأکید کرد: این نوع جلسات به روحانیون این فرصت را می‌دهد که با یکدیگر آشنا شوند و در صورتی که مشکلی در زمینه‌های مختلف وجود داشته باشد، به راحتی بتوانند به یکدیگر کمک کنند. 

 وی اضافه کرد: هرچقدر در زمینه‌های فرهنگی و دینی سرمایه‌گذاری کنیم، به همان میزان بهره‌وری بیشتری از این برنامه‌ها خواهیم داشت و این بهره‌برداری زمانی بیشتر خواهد بود که اطلاعات دقیق و شفاف در اختیار داشته باشیم و برنامه‌ها به خوبی اجرا شوند.

‌اخویان در ادامه به نظرسنجی‌ها و ابزارهای ارتباطی برای بهبود برنامه‌ریزی اشاره کرد و گفت: در این راستا، نظرسنجی‌هایی که از زائرین و مدیران هتل‌ها انجام می‌شود، کمک شایانی به ارزیابی و اصلاح فرآیندهای اجرایی می‌کند. این نظرسنجی‌ها در کنار کانال‌های اطلاع‌رسانی می‌تواند به بهبود فرآیندهای فرهنگی کمک کند.

وی همچنین بر اهمیت تأمین اطلاعات دقیق و شفاف برای تمامی زائرین و مسئولان تأکید کرد و گفت: باید برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی به طور کامل اطلاع‌رسانی شوند تا زائرین بتوانند به طور مؤثر از آن‌ها بهره‌برداری کنند.

انتهای پیام/

 
✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]