نقش محور مواصلاتی میدان آذربایجان در کریدور ارس
نقش محور مواصلاتی میدان آذربایجان در کریدور ارس

عضو شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: میدان آذربایجان یکی از محورهای مواصلاتی است که نقش مهم آن در کریدور ارس دیده می‌شود.

– اخبار استانها –

به‌ گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، آخرین وضعیت میدان آذربایجان و ارائه گزارش شهرداری در خصوص اقدامات اجرایی به‌منظور تکمیل طرح میدان اعم از نماکاری، جداره‌سازی، طراحی فضای سبز، نورپردازی، تجهیزات و علایم ترافیکی در جلسه کمیسیون شهرسازی و معماری بررسی شد.

روح‌الله دهقان‌نژاد، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز در ابتدای این جلسه ضمن خیر مقدم به داود امیرحقیان، اظهار کرد: ایشان با توجه به کسوت شورایی، سابقه شهرداری و فرمانداری یکی از چهره‌های جامع الاطراف شورای اسلامی شهر تبریز هستند که از حضور و تجربیات ایشان بهره‌مند خواهیم شد.

وی درخصوص وضعیت میدان آذربایجان، گفت: از شورای ششم نتوانسته‌ایم به شهرداری بقبولانیم که میدان باید مسائل اجرایی میدان آذربایجان را به اتمام برساند.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز، خاطرنشان کرد: میدان آذربایجان فضای بزرگی است که بحث‌های عمرانی و شهرسازی در خصوص آن مطرح است اما توفیقاتی در استفاده از این فضا نداشته‌ایم.

دهقان‌نژاد با اشاره به اینکه وضعیت میدان آذربایجان، پرونده قطوری در کمیسیون عمران شورا نیز دارد، گفت: لازمه سامان‌دهی وضعیت میدان آذربایجان، اراده مدیران شهرداری است.

وی با بیان اینکه شهرداری در یک سال اخیر اقدامی در خصوص ساماندهی وضعیت میدان آذربایجان نداشته است، ادامه داد: اگر چه‌ که شهرداران برای ساماندهی وضعیت میدان آذربایجان اعلام آمادگی کرده‌اند، اما بودجه تخصیص داده شده نیز درخصوص این پروژه راه به جایی نبرده است.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز، عنوان کرد: پروژه میدان آذربایجان باید در فصل کاری این سال تمام شود.

روح‌الله رشیدی، دبیر کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه تلاش شورای ششم دسته‌بندی مسائل داشته است، گفت: در حوزه عمرانی و مشخصا ترافیکی باید گفته شود که عملکرد شهرداری در سال ۱۴۰۲ چه بوده و نواقص این حوزه چیست.

وی با اشاره به نقش مهم میدان آذربایجان در مواصلات شهری و بین شهری، بیان کرد: میدان آذربایجان یکی از محورهای مواصلاتی است که نقش مهم آن در کریدور ارس دیده می‌شود.

داود امیرحقیان، عضو کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره‌ به اینکه پیشینه میدان آذربایجان به شورای چهارم بازمی‌گردد، گفت: به خاطر این میراث نامبارک از مردم شریف تبریز عذرخواهم اگر چه که در آن دوره از شورا، جزء اقلیت بودم و با این طرح مخالف بودم.

وی، خاطرنشان کرد: مباحث مطرح در شورای ششم، مربوط به میدان آذربایجان و بنای کجی است که در سال ۱۳۹۴ آغاز شد و تا پایان کج خواهد رفت.

عضو کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به ثبت ۱۲ هزار مسافرت درون‌شهری طی هر ساعت در میدان آذربایجان، گفت: طرح میدان آذربایجان در ابتدا یک طرح ترافیکی بود که مطرح شد، اما به جای اجرای این طرح امکان این بود که با اجرای سه اصلاح هندسی مشکل ترافیکی را حل کرد.

امیرحقیان تاکید کرد: مطالعات متمرکز بر معاونت حمل‌ونقل و ترافیک باید خروجی داشته باشد و دیگر مجموعه‌ها باید بازوی کمکی شهرداری در حوزه ترافیکی باشند.

علی راستی، نایب رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز نیز گفت: دلیل پیشرفت ۴۵ متری شهید آل‌هاشم این است که شهردار ناظر این پروژه است و باید درخصوص پروژه میدان آذربایجان نیز چنین عمل شود.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]