عزل یکباره فرزندان شهدا در کردستان/ادعاهایی که رنگ باخت!
عزل یکباره فرزندان شهدا در کردستان/ادعاهایی که رنگ باخت!

عزل یکباره فرزندان شهدا در استان کردستان در حالی رقم خورده که دولت مدعی تکریم و پرچمدار ارزش‌های شهداست، نکته قابل تامل‌تر کسانی جایگزین مسئولیت‌ها شده‌اند که سوابق آنان پر از ابهام و حرف و حدیث است.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، قصه فرزندان شهدا در استان کردستان، قصه پر غم و غصه‌ای است که می‌توان ساعت‌ها و خبرها در مورد آن نوشت. اصولگرا و اصلاح‌طلب هم فرقی ندارد. شهدایی که به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، مظلومانه‌تر از سایر شهدا به شهادت رسیده‌اند.

اخیرا بحث برکناری فرزندان شهدا در استان کردستان در حالی اتفاق افتاده که این موضوع با واکنش فعالان سیاسی و اجتماعی و سکوت قابل تامل دولتمردان مواجه شده است. 

سرپرست فعلی دانشگاه علوم‌پزشکی کردستان که از ۱۹ دی ماه سال گذشته مسئولیت این حوزه را برعهده گرفته و هنوز ماندگاری خودش تعیین تکلیف نشده، اخیرا در اقدامی سوال‌برانگیز به صورت همزمان چندین نفر از فرزندان شهدای استان آن هم شهدای شاخص با شاخصه توانمند و تخصص را برکنار کرده و نفراتی را به عنوان جایگزین انتخاب کرده که سوابق آنان پر از ابهام و سوال است.

گرچه تغییر و انتخاب نیروها در دستگاه‌ها جزو اختیارات مسئول آن اداره است و هر گونه تغییرات طبیعی است و واگذاری مسئولیت‌ها برای همیشه به خانواده‌های شهدا اصلا مورد بحث نیست اما در دولتی که ارزش‌های شهدا را سردست گرفته و اینگونه هم بر چهره فرزندان شهدا پنجه بکشند، ادعا داشتن خالی، سوال‌برانگیز است!

سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی کردستان اخیرا دکتر رضا ویسانی‌فر، رئیس بیمارستان قدس سنندج و متخصص اعصاب و روان؛ دکتر خالد فتحی‌زاده، رئیس بیمارستان توحید و متخصص ریه و عضو هیئت علمی دانشگاه و دکتر صدیق جدید‌الاسلام معاون توسعه دانشگاه و از فرزندان شهدا را از مسئولیت برکنار کرده و افرادی را به عنوان جایگزین منتخب کرده که سوالات زیادی در مورد آنان مطرح است، از فردی که اقوام نزدیک آنان جزو گروهک‌های ضدانقلاب بوده تا فردی که جزو لیدر اغتشاشات و تخلفات مالی در سوابق کاریش وجود دارد.

اگر یک نفر از فرزندان شهدا برکنار می‌شد و تخصص لازم را برای تصدی مسئولیت را نداشت کاملا طبیعی و هیچ شائبه‌ای ایجاد نمی‌شد اما اینکه همزمان چند فرزند شهید عزل شوند آن هم کسی که حضرت آقا در سفر پر خیر و برکتشان در سال ۱۳۸۸ به کردستان به خانه آنان رفت، نشان می‌دهد که دست‌هایی پشت پرده است که باید این موضوع و انگیزه از انجام این کار، به صورت ویژه بررسی شود.

پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از آن است که افراد منتسب در دانشگاه علوم‌پزشکی کردستان بدون تاییدیه دستگاه‌های نظارتی بوده است!

انتصاب جدید در دانشگاه علوم‌پزشکی کردستا

انتهای پیام/۴۸۱

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]