تدوین سند مهارت در دستور کار آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان گناوه
تدوین سند مهارت در دستور کار آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان گناوه

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان گناوه با بیان اینکه تهیه سند مهارت در دستور کار قرار دارد، گفت: هدف از تهیه این سند نیازسنجی توسعه مهارت در سطح منطقه‌ای و شهرستان گناوه است.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندر گناوه، ابراهیم حسینی ظهر امروز در نشست بررسی طرح‌های مهارتی با بیان اینکه ۱۹ گروه هدف آموزش فنی و حرفه‌ای هستند گفت: توسعه آموزش‌های مهارتی باعث کاهش نرخ بیکاری می‌شود، دوران مدرک‌گرایی به اتمام رسیده و آموزش‌های مهارتی باید گسترش یابد.

وی با اشاره به اینکه امیدواریم همگرایی بیشتری انجام و آموزش مهارتی به سمت فنی و حرفه‌ای سوق داده شود، افزود: تهیه سند مهارت در دستور کار فنی و حرفه‌ای شهرستان گناوه قرار دارد که هدف از تهیه این سند نیازسنجی توسعه مهارت در سطح ، منطقه‌ای و شهرستانی است.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای گناوه با اشاره به اینکه برای توسعه جامعه در حوزه فرهنگی و تکنولوژی، توجه به مهارت‌ها، حرف اول را می‌زند، اظهار داشت: در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به ضرورت‌های اجتماعی، اقتصادی توجه خواهیم داشت.

حسینی از  ثبت‌نام بیستمین و دومین دوره مسابقات ملی مهارت در شهرستان گناوه خبر داد و بیان کرد: ثبت‌نام بیست و دومین دوره مسابقات ملی مهارت در ۴۰ رشته تا ۲۷ تیرماه در سطح شهرستان گناوه ادامه خواهد داشت.

وی اهداف این مسابقه مهارتی را برشمرد و خاطرنشان کرد: کشف استعدادهای حرفه‌ای جوانان و شکوفایی آنان، شناسایی و معرفی افراد ماهر و نخبه به صنایع و بنگاه‌های اقتصادی، ایجاد فرصتی مناسب برای تبادل اطلاعات فنی و تجارب حرفه‌ای بین جوانان، ایجاد انگیزه در جوانان برای کسب مهارت، فراهم کردن فرصت مناسب برای رقابت سالم بین جوانان شهرستان گناوه از جمله اهداف برگزاری مسابقات ملی مهارت می‌باشد.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای گناوه مهارت‌آموزی را رکن توسعه دانست و افزود: این دوره از مسابقات در ۴۰ رشته برگزار می‌شود و مرحله شهرستانی این دوره از مسابقات از ۴ تا ۱۰ مرداد ماه، مرحله استانی ۳۰ و ۳۱ مردادماه و مرحله کشوری نیز از ۲۳ تا ۲۶ مهرماه امسال در استان اصفهان، برگزار می‌شود.

حسینی بیان کرد: از جمله رشته‌های این دوره از مسابقات می‌توان به الکترونیک، امنیت سایبری، آشپزی، جوشکاری، رباتیک، طراحی گرافیک، مکاترونیک، و پیرایشگری مردانه اشاره کرد که نخبگان مهارتی در این دوره از مسابقات با هم به رقابت می‌پردازند.

وی با تأکید بر اینکه برگزاری مسابقات مهارت با ایجاد شور و نشاط و تحریک اشتیاق جوانان، الهام‌بخش مهارت‌آموزی و زمینه‌ساز تربیت انسان‌های توانمند و توسعه‌نگر است، اضافه کرد: شرایط سنی شرکت در مسابقات ملی مهارت، حداکثر ۲۵ سال در رشته‌های امنیت سایبری، پردازش ابری، مکاترونیک، فناوری آب، سرویس و نگهداری هواپیما و حداکثر ۲۲ سال برای سایر رشته‌ها، فرصت مناسبی برای علاقه‌مندان به این رشته‌ها برای شرکت در مسابقات است.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای گناوه با بیان اینکه علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سایت skill.irantvto.ir/nsc22 به‌صورت برخط ثبت نام کنند،گفت: متقاضیان شرکت در این مسابقات، باید گواهینامه مهارت سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور در رشته‌های مرتبط را دارا بوده و یا دیپلم کاردانش یا فنی‌وحرفه‌ای، دانشجو یا فارغ‌التحصیل دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی در رشته‌های مرتبط داشته باشند.

حسینی تأکید کرد: رشته‌های امنیت سایبری، پردازش ابری، توسعه نرم‌افزار‌های موبایل، راهکار‌های نرم‌افزار برای تجارت، مدیریت سیستم‌های تحت شبکه و فناوری‌های وب از شرایط مذکور مستثنی هستند.

فرماندار شهرستان گناوه هم در این نشست گفت: ارتقای امکانات مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان ضروری است.

دانیال اسفندیاری به نقش و جایگاه آموزش‌های مهارتی در توسعه اشتغال پایدار در شهرستان اشاره کرد و افزود: امکانات مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای گناوه، متناسب با نیازهای آموزشی جوانان منطقه و موقعیت این شهرستان باید ارتقا یابد.

وی با بیان اینکه مهارت‌آموزی، باید بر اساس نیازسنجی و تبدیل نیاز به کالا صورت پذیرد، اظهار داشت: موضوع آموزش‌های فنی و حرفه‌ای از ضروریات است که مورد توجه ویژه مجموعه فرمانداری قرار گرفته است.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]