سامانه «نانی نو» در خراسان شمالی نیازمند اصلاح فوری است
سامانه «نانی نو» در خراسان شمالی نیازمند اصلاح فوری است

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی گفت: اجرای اصلاح قیمت نان و نحوه عملکرد سامانه نانینو در استان با حضور میدانی مسئولان بررسی شد و اصلاح فوری روند پاسخگویی و رفع نواقص به شرکت مجری ابلاغ شد.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، محمودرضا معموری امروز در بازدید از میز عملیات شرکت نانی نو  اظهار داشت: در راستای نظارت بر عملکرد شرکت‌های مجری توزیع نان و بررسی میدانی اجرای قیمت‌های جدید نان در سطح استان، از میز عملیات شرکت امید پی (نانینو) بازدید به‌عمل آمد و روند اصلاحات سامانه توزیع و فروش نان استان مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی افزود: در این بازدید که با حضور مدیرکل اقتصادی استانداری، سرپرست امور شعب بانک سپه استان و سرپرست فرمانداری اسفراین انجام شد، صحت‌سنجی عملکرد سامانه نانینو، نحوه توزیع نان، میزان رضایت نانوایان و مردم و آثار قیمت‌های جدید نان محور بررسی‌ها قرار گرفت.

معاون اقتصادی استاندار تاکید کرد: تداوم نظارت‌های میدانی و اصلاح فرآیندهای اجرایی ضروری است. هدف اصلی اجرای این طرح، شفاف‌سازی زنجیره تامین و توزیع نان، حمایت از نانوایان و مصرف‌کنندگان به طور هم‌زمان است.

وی تأکید کرد: مدیران شرکت نانینو موظفند با رفع ایرادات و توسعه سامانه، خدمت‌رسانی به مردم را تسهیل و پاسخ‌گویی را در اولویت قرار دهند.

در پایان این بازدید، معاون اقتصادی استاندار با اشاره به الزام ارائه گزارش جامع عملکرد ماهانه توسط شرکت نانینو، اظهار داشت: نظارت‌های میدانی در سایر شهرستان‌های استان ادامه می‌یابد و نتایج اقدامات شرکت به صورت مستمر به معاونت اقتصادی ارائه خواهد شد.

به گزارش تسنیم سامانه نانینو به عنوان یکی از طرح‌های اصلی دولت در مدیریت و نظارت بر فرآیند توزیع نان، هم‌اکنون در ۸ شهرستان استان به طور آزمایشی اجرا می‌شود و بیش از ۸۰۰ واحد نانوایی به این سامانه متصل شده‌اند. بر اساس داده‌های اداره‌کل اقتصادی استانداری، روزانه حدود ۶۵۰ هزار قرص نان از طریق سامانه مذکور خرید و فروش می‌شود.

با این حال، در ماه‌های گذشته گزارش‌هایی از سوی نانوایان و شهروندان مبنی بر بروز اختلالات در عملکرد سامانه، کندی پاسخ‌دهی دستگاه‌ها، قطعی‌های مقطعی و عدم ثبت صحیح تراکنش‌ها ثبت شده است. برخی کسبه و مردم گلایه‌مندند که به دلیل ضعف زیرساخت‌های اینترنتی، گاه فرآیند خرید یا تخصیص سهمیه دچار اختلال می‌شود.

علاوه بر مشکلات فنی، نبود رویه شفاف در پاسخگویی به اعتراضات مشتریان و فقدان مسیر ارتباطی موثر میان نانوایان و پشتیبانی سامانه، نارضایتی‌هایی را به همراه داشته است. کارشناسان می‌گویند نقص در بروزرسانی نرم‌افزار، در برخی نانوایی‌ها باعث کاهش سرعت واگذاری سهمیه و سردرگمی در زمان اوج تقاضا شده است.

انتهای پیام/۳۱۱/.

 
✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]