معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر با اشاره به اجرا طرحهای آبشیرینکن در مناطق مختلف استان از افزایش ۱۰ هزار مترمکعب به حجم تولید آبشیرینکن سیراف – جم در جنوب استان بوشهر تا تابستان سال آینده خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرستان جم، شاپور رجایی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر صبح امروز در بررسی روند اجرا طرحهای آبرسانی در مناطق جنوبی استان بوشهر با اشاره به اهمیت توسعه زیرساختهای تأمین آب شرب در استان بیان کرد: تسریع در تکمیل آبشیرینکنها و افزایش ظرفیت تولید آنها یکی از اولویتهای اصلی استان بوشهر برای مقابله با چالش کمآبی و تأمین پایدار آب شرب است.
وی به آبشیرینکن سیراف – جم پرداخت و بیان کرد: در این راستا، پروژههای متعددی شامل افزایش ظرفیت تولید آبشیرینکن سیراف به جم تسریع در تکمیل آبشیرینکن شهرستان دیر در دست اجرا است. این طرحها نقش مهمی در تأمین آب شرب مناطق ساحلی استان ایفا خواهد کرد.
معاون عمرانی استاندار بوشهر تأکید کرد: این پروژهها با رعایت کامل ملاحظات زیستمحیطی و با هدف دستیابی به توسعه پایدار در استان اجرا شده است و انتظار میرود با بهرهبرداری از این طرحها، گام بلندی در جهت رفع مشکل کمآبی در مناطق جنوبی استان برداشته شود.
رجایی از برنامهریزی برای افزایش ظرفیت تولید آبشیرینکن سیراف به جم خبر داد و تصریح کرد: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده و برنامهریزی ۱۰ هزار متر مکعب تا تابستان سال آینده به ظرفیت تولید آبشیرینکن سیراف – جم افزوده میشود.
وی با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای طرحهای آبرسانی، خطاب به شرکت آب و فاضلاب استان اظهار داشت: ضروری است بهزودی برنامه عملیاتی دقیق، بههمراه جدول زمانبندی اجرای طرحهای انتقال آب جم تهیه و ارائه شود تا امکان پیگیری منسجم در سطوح بالادستی و تأمین اعتبارات فراهم شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر با اشاره به نقش حیاتی پروژههای آبرسانی در پایداری توسعه در جنوب استان افزود: شهرستان جم بهدلیل شرایط اقلیمی و رشد جمعیت، نیازمند یک رویکرد ویژه در تأمین آب پایدار است و دستگاههای مسئول باید بدون وقفه در این مسیر حرکت کنند.
مسعود تنگستانی فرماندار جم نیز ضمن ارزیابی آخرین وضعیت تولید و توزیع آب در شهرستان جم، بر اهمیت تقویت منابع پایدار و اجرای پروژههای زیرساختی با رویکرد بلندمدت تأکید کرد.
فرماندار جم با اشاره به چالشهای جدی تأمین آب در شهرستان تصریح کرد: جم یکی از مناطقی است که در حوزه آب شرب با چالشهای مزمن روبروست و طی ماههای اخیر تلاش شده با بهرهگیری از ظرفیتهای استانی، صنعت و منابع ملی، بخشی از مشکل تأمین کوتاهمدت آب مدیریت شود، اما مسیر اصلی توسعه شهرستان نیازمند راهکارهای پایدار است.
وی افزود: طرحهای انتقال آب از تأسیسات آبشیرینکن سیراف به جم و همچنین پروژههای مکمل از جمله اتصال به سد شهید رئیسی با هدف تأمین مطمئن، یکی از راهبردهای جدی شهرستان جم است.
تنگستانی ادامه داد: در کنار این اقدامات، کاهش برداشت از سفرههای زیرزمینی بهعنوان یک ضرورت زیستمحیطی و آیندهنگرانه در اولویت قرار دارد.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews