مدیرعامل برق منطقهای استان کرمان، با بیان اینکه ۷۰ درصد مشترکین برق کرمان الگوی مصرف را رعایت کردند، گفت: تلاش میکنیم که کمترین آسیب به مشترکین وارد شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حمیدرضا حبیبی، مدیرعامل برق منطقهای استان کرمان، صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان با بیان اینکه با گرمای شدید و کمبود منابع آبی در کشور روبهرو هستیم، اظهار کرد: حدود ۶۰ هزار مگاوات در نیروگاههای حرارتی تولید برق داریم و ۱۲ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاههای برق آبی است.
وی با عنوان اینکه حدود ۲۰ هزار مگاوات ناترازی برق در پیک بار مصرف در کشور داریم، افزود: در صنعت برق امکان ذخیرهسازی وجود ندارد و در هر لحظه میزان تولید و مصرف باید با هم برابر باشد.
مدیرعامل برق منطقهای استان کرمان، گفت: طرحهای تولید برق در کشور، در بخشهای مختلف در حال اجرا است و تا زمانی که این طرحها به نتیجه میرسد، بخش مصرف برق باید مدیریت شود.
وی با بیان اینکه با هماهنگی با وزارت صنعت، معدن و تجارت، سهمیه صنایع مشخص شده است، ادامه داد: احداث نیروگاه در صنایع با در اختیار گذاشتن منابع مالی از طریق تسهیلات در دستور کار است.
حبیبی، با اشاره به اینکه در مورد سایر تعرفهها از کاهش ساعات اداری برای کاهش مصرف برق در ادارات دولتی تا مصارف خانگی در برنامه است، افزود: در مواردی که نیاز است متاسفانه مجبور به اعمال خاموشی در مصارف خانگی هستیم و تلاش داریم که کمترین آسیب به مشترکین وارد شود.
وی با بیان اینکه پایداری شبکه از اصولیترین کارهایی است که باید انجام بدهیم و چنانچه مدیریت نشود این خاموشی مدتدار میشود و باید قبل از خسارت مدیریت شود، گفت: هدف ما در قطعی برق حذف مصارف غیرضروری است.
مدیرعامل برق منطقهای استان کرمان، با عنوان اینکه ۷۰ درصد از مشترکین، الگوی مصرف برق را رعایت کردند و از سایرین هم درخواست داریم که رعایت وضع موجود را داشته باشند، افزود: پنج هزار مگاوات نیروگاه نصب شده در استان کرمان داریم که ظرفیت عملی آنها ۴ هزار مگاوات است.
وی با اشاره به اینکه افزایش دما در کاهش تولید اثر دارد، گفت: بیش از ۲۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان داریم و پنج هزار مگاوات مجوز جدید برای احداث نیروگاه خورشیدی نیز صادر شده که برخی از آنها در حال احداث است.
حبیبی، با بیان اینکه در استان کرمان به دلیل شرایط خاصی که وجود دارد، احداث نیروگاه خورشیدی جوابگو است، ادامه داد: احداث کارخانه تولید سلولهای خورشیدی در منطقه ماهان چند سال پیش آغاز شده است.
وی با اشاره به اینکه این پروژه از پروژههای وزارت صنعت، معدن و تجارت است و استان کرمان پیگیر رفع مشکلات این کارخانه است تا مجددا فعالیت احداث این کارخانه آغاز شود، گفت: استاندار کرمان تاکید زیادی روی انرژیهای تجدیدپذیر دارد و بهدنبال تکمیل زنجیره تولید است.
مدیرعامل برق منطقهای استان کرمان، با بیان اینکه تا یکماه آینده نیروگاه بوتیا که در حال احداث است، وارد مدار میشود افزود: ساخت یک نیروگاه حدود چهار سال طول میکشد تا به ظرفیت تولید برسد.
انتهای پیام/۵۱۱/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews