تیر خلاص به قلب شایعات / بنزین گران نمی شود
تیر خلاص به قلب شایعات / بنزین گران نمی شود

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در یک اطلاعیه، اخباری که در رسانه‌ها و فضای مجازی درباره عرضه سوخت با نرخ سوم منتشر شده است را تکذیب کرد.

شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در خصوص شایعه های بنزینی روزهای اخیر اطلاعیه ای صادر کرد که متن آن بدین شرح است:

«با توجه به موج تازه، تکراری و نخ‌نمای دروغ‌پردازی‌های رسانه‌های بیگانه مبنی بر افزایش قیمت سوخت با سناریوی قیمت سوم، ضمن آرزوی اوقات و لحظاتی خوش برای همه مسافران نوروزی، به اطلاع می‌رساند همه تلاش خادمان مردم در دولت سیزدهم در جهت رفاه و آسایش هموطنان در سفرهای نوروزی است و هم‌اکنون هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت و عرضه سوخت با نرخ سوم در دستور کار دولت قرار ندارد.»

مصرف بی‌سابقه بنزین در ۲۹ اسفند

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی: مردم در ۲۹ اسفند با مصرف روزانه ۱۵۲ میلیون لیتر بنزین رکوردشکنی کردند و این رقم بی‌سابقه است. لازم است مردم رعایت کنند و مدیریت مصرف داشته باشند. کارت سوخت شخصی خود را همراه داشته باشید.

مصرف ۱۴۰ میلیون لیتر در یک روز

 روز گذشته با ثبت مصرف ۱۴۰ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر بنزین در کشور، رکورد جدیدی در مصرف روزانه بنزین رقم خورد.

با رسیدن به ایام پایانی سال و شروع سفرهای جاده‌ای، مصرف بنزین در کشور به‌شدت افزایش یافته و طبق آمارهای شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، در روز گذشته مصرف روزانه بنزین به ۱۴۰ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر رسیده است.

این رقم رکورد جدیدی در مصرف بنزین ماه پایانی سال محسوب می‌شود به‌طوری که نسبت به روز مشابه سال گذشته که مصرف بنزین ۱۳۷ میلیون و ۲۰۰ هزار لیتر بود، رشدی حدودا ۳ میلیون لیتری داشته و همچنین نسبت به بیشترین میزان مصرف بنزین در اسفند ماه تا پیش از روز ۲۸ اسفند که ۱۳۳ میلیون لیتر بوده نیز رشدی بیش از ۷ میلیون لیتری را نشان می‌دهد.

پانزدهم اسفند ماه بود که فضل‌اله اکبری، معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از پیش‌بینی افزایش مصرف بنزین در ایام نوروز به ۱۵۰ میلیون لیتر خبر داد و  گفته بود: “سال گذشته میانگین توزیع روزانه بنزین (در ایام نوروز) ۱۴۴ میلیون لیتر بوده که پیش‌بینی می‌شود در این ایام به ۱۵۰میلیون لیتر برسد.”

وزیر نفت: بازارهای جدیدی برای نفت ایران پیدا کردیم

وزیر نفت گفت: اگرچه ۱۴۰۲ سالی پرفراز و نشیب برای صنعت نفت بود، اما به لطف الهی با پیدا کردن بازارهای جدید هیچ‌ وقفه‌ای در صادرات نفت ایجاد نشد.

جواد اوجی، وزیر نفت در مراسم امضای قراردادهای توسعه ۶ میدان نفتی اظهار داشت: امسال رکوردهای مطلوبی در تولید و صادرات نفت داشتیم و سرمایه‌گذاری‌های مناسبی هم در این صنعت انجام شد که یکی از بحث‌های کلیدی رشد اقتصادی همین سرمایه‌گذاری‌های در حال انجام است.

وی افزود: اگرچه ۱۴۰۲ سالی پرفراز و نشیب برای صنعت نفت بود، اما به لطف الهی با پیدا کردن بازارهای جدید هیچ‌ وقفه‌ای در صادرات نفت ایجاد نشد.

اوجی با بیان اینکه نزدیک به ۱۳۰ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۲۸.۵ میلیارد دلار را در صنعت نفت تکمیل کردیم، گفت: ۵۰ پروژه تازه نیز با اولویت تأثیرگذاری در رشد تولید و ایجاد ارزش افزوده برای کشور در بخش بالادست و پایین‌دست صنعت نفت آغاز شده است.

وی با اشاره به اتفاق‌های مطلوب صنعت نفت از جمله بهره‌برداری از فاز ۲ پالایشگاه آبادان با ظرفیت روزانه ۲۱۰ هزار بشکه و افزایش ظرفیت فرآورش تولید بنزین از ۹۷ میلیون لیتر در آغاز دولت سیزدهم به ۱۱۵ میلیون لیتر، تصریح کرد: پنج طرح پتروشیمی نیز آماده بهره‌برداری است که ظرفیت تولید محصولات این صنعت را ۸ میلیون تن اضافه می‌کند.

وزیر نفت به اتصال حدود ۶۴۰۰ روستا، ۵۰ شهر و صنایع و نیروگاه‌ها به شبکه گازرسانی کشور و احداث بیش از هزار کیلومتر خط لوله انتقال گاز در دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: انقلابی در زمینه گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان اتفاق افتاده که در هیچ دوره‌ای انجام نشده است.

اوجی ادامه داد: رشد اقتصادی گروه نفت و گاز در هر سه ماهه اول، دوم و سوم سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۰ درصد براساس گزارش مرکز آمار ایران بوده است که برای تداوم این رشد اقتصادی در سال آینده باید سرمایه‌گذاری‌هایی در صنعت انجام شود.

وی به امضای قراردادهای اجرایی طرح ملی فشارافزایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی با چهار پیمانکار اصلی داخلی به ارزش ۲۰ میلیارد دلار در اسفندماه اشاره و اظهار کرد: امروز نیز قراردادهای توسعه ۶ میدان نفتی با هدف افزایش تولید روزانه نزدیک به ۴۰۰ هزار بشکه از این میدان‌ها امضا می‌شود که در مجموع ۱۵ میلیارد دلار عایدی سالانه این افزایش تولید خواهد بود و با اجرای قراردادهای توسعه‌ای این ۶ میدان نفتی، از سال ۱۴۰۳ به تولید زودهنگام خواهیم رسید.

وزیر نفت تأکید کرد: قول می‌دهیم که وزارت نفت در سال آینده نیز رشد اقتصادی ۱۴۰۲ را با پروژه‌هایی که در بخش بالادست و پایین‌دست تعریف شده است، تکرار کند.

اوجی با بیان اینکه وزارت نفت از روز نخست آغاز به کار دولت سیزدهم معطل سرمایه‌گذاران و پیمانکاران خارجی‌ها نشد، تصریح کرد: صنعت نفت دستاوردهای مطلوبی در تأمین کالا و تجهیزات داشته است؛ در این مسیر واردات بیش از ۱۶۰ کالا به کشور ممنوع و توان سازندگان داخلی در این زمینه جایگزین شده است.

وی همچنین با بیان اینکه وزارت نفت دو سال پیاپی است که در کالاهای تولید بار اول رتبه نخست را کسب کرده است، افزود: همچنین رتبه نخست در زمینه استفاده از سرمایه‌گذاری خارجی نیز به این وزارتخانه اختصاص داده شده است.

وزیر نفت با تأکید بر اینکه امروز بیش از ۶۶۰ شرکت دانش‌بنیان با صنعت نفت همکاری دارند و اعتقاد ما به تعامل با داخل است، گفت: عملیات اجرایی طرح ملی فشارافزایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی نیز با استفاده از ظرفیت پیمانکاران داخلی انجام می‌شود.

منبع:

تسنیم

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]