«هادی خانیکی»، عضو هیئتعلمی ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی، با بیان این پرسش تأکید کرد نه فقط بین جامعه و نظام حکمرانی که حتی درون نظام حکمرانی هم اشتراک نظری درباره فرصت یا تهدید بودن اینترنت وجود ندارد. در روز جهانی اینترنت این نشست با محوریت کارزارهای مطالبه رفع فیلترینگ در کافهرویداد کارزار با حضور کنشگران […]
«هادی خانیکی»، عضو هیئتعلمی ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی، با بیان این پرسش تأکید کرد نه فقط بین جامعه و نظام حکمرانی که حتی درون نظام حکمرانی هم اشتراک نظری درباره فرصت یا تهدید بودن اینترنت وجود ندارد.
در روز جهانی اینترنت این نشست با محوریت کارزارهای مطالبه رفع فیلترینگ در کافهرویداد کارزار با حضور کنشگران اینترنت، فعالان رسانهای، جامعهشناسان، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و اساتید هیئت علمی دانشگاه برگزار شد.
پرامضاترین کارزار فعال پیرامون این موضوع با عنوان «مطالبه رفع فیلترینگ فوری اینترنت از دولت دکتر پزشکیان» تا زمان انتشار این گزارش ۶۱ هزار امضا گرفته و در حال گرفتن امضاست.
خانیکی در این نشست قدم اول را برای رفع مشکلات اینترنت، «هممسئلگی» دانست و گفت: «اگر بخواهیم به این سمت برویم، نمیتوانیم مسئله را صرفاً از جنبه سیاستگذاری ببینیم؛ چراکه در ایران هر مسئلهای سیاسی بشود، هزینه حل آن خیلی بالا میرود. مسئله را باید تاریخی و تطبیقی ببینیم.»
خانیکی تأکید کرد آسیبهای محدودیتهای اینترنت فقط فنی نیستند و زبان فارسی، دانشگاه و نخبگان همه از این محدودیتها ضربه میخورند.
- نویسنده: اکوایران