شنبه, ۱۶ فروردین , ۱۴۰۴
گروه : طلا و ارز
پ
  • شناسه خبر: 49885
  • 17 دسامبر 2023 - 8:11
  • 203 بازدید
  • ۰ دیدگاه

قیمت دلار و یوروی رسمی همچنان می‌تازند

قیمت دلار و یوروی رسمی همچنان می‌تازند
قیمت دلار و یوروی رسمی همچنان می‌تازند

قیمت دلار در بازار در یک ماه گذشته میخکوب است/ قیمت بازار رسمی در یک ماه گذشته نمه نمه بالا رفته/ تحلیل‌گران می‌گویند دلار در یه مثلث گیر افتاده/ بازار فردایی ارز تعطیل شود چه می‌شود؟

به گزارش اکوایران، معامله‌گران می‌گفتند مدت زمان میخکوب شدن قیمت دلار در یک محدوده مشخص در حال نزدیک شدن به یک ماه است.

قیمت دلار هرات از ۲۷ آبان در محدوده مشخص ۴۹ هزار و ۸۰۰ تومان تا ۵۰ هزار و ۳۰۰ تومان نوسان داده و نتوانسته از این بازه خارج شود.  در این مدت بارها معامله‌گران رکب خوردند، چه آن‌هایی که تصور می‌کردند قیمت پایین می‌آید و چه آن‌هایی که تصور می‌کردند قیمت دلار بالا می‌رود.

بازار نیمه رسمی شنبه

در روز شنبه شاهد یک بازار نیمه رسمی بودیم. معامله‌گران با توجه به بین‌التعطیلین بودن روز شنبه و اینکه بازار طلای تهران تعطیل بود می‌گفتند که بازار ارز یک روز نیمه رسمی داشته است. البته باتوجه به اینکه قیمت دلار کاملا در دست بازارساز است معامله‌گران می‌گفتند مدت زمان زیادی است که بازار ارز هرات از اهمیت افتاده. 

قیمت دلار هرات در روز شنبه ۵۰ هزار و ۱۶۰ تومان شروع به کار کرد و با کاهش کانال ۵۰ هزار را از دست داد. قیمت دلار در بازار ارز هرات در نهایت ۴۹ هزار و ۹۵۰ تومان بسته شد. این درحالی بود که قیمت فردایی هرات هنوز در کانال ۵۰ هزار تومان معامله می‌شد. قیمت دلار نقدی هرات بیشتر از دو هفته بود که در کانال ۴۹ هزار تومان بسته نشده بود. قیمت درهم امارات در ۱۳ هزار و ۸۳۰ تومان بازگشایی کرد و در ۱۳ هزار و ۸۲۰ تومان به کار خود پایان داد. 

قیمت دلار در مرکز مبادله با افزایش بیش از ۱۰۰ تومانی نسبت به چهارشنبه هفته گذشته در ۴۲ هزار و ۸۶۰ تومان معامله می‌شد. این درحالی است که قیمت دلار رسمی یک ماه پیش حوالی ۴۱ هزار و ۵۰۰ تومان بود. قیمت یورو رسمی هم با افزایش نزدیک به ۹۰۰ تومانی به ۴۶ هزار و ۷۰۰ تومان رسید.

دلار سهمیه‌ای که نیست اما گران می‌شود

معامله‌گران دو  نکته درمورد نرخ‌های رسمی داشتند. یک اینکه می‌گفتند دلار سهمیه نزدیک به یک ماه است که صرافی‌ها نمی‌دهند و افزایش قیمت دلار برای چیست؟ نکته دوم این بود که اگر کسی بخواهد دلار سهمیه بخرد، با این قیمت دلار در مرکز مبادله و کارمزد ۶ درصدی قیمت دلار سهمیه حدود ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان برآورد می‌شود.

در سمت رسمی قیمت حواله دلار هم که به عنوان نیما شناخته می‌شود در یک ماه اخیر بر مدار افزایش بوده و از حوالی ۳۷ هزار و ۷۰۰ تومان با افزایش نزدیک کانال ۳۹ هزار تومان شده است.

یک شایعه در بازار شنبه بین معامله‌گران دست به دست می‌شد مبنی بر اینکه از سوی مقامات قضایی با پیگیری پلیس مفاسد اقتصادی، معاملات فردایی و کاغذی را می‌خواهند تعطیل کنند. سوال معامله‌گران این بود که آیا واقعا این معاملات در بازار نباشند می‌شود بازار را کنترل کرد؟ یکسری از معامله‌گران می‌گفتند که قبلا چند هفته یا چند ماه تعطیل کردند و نتیجه خوشایندی نداشته است. به عقیده اکثر بازار وجود این معاملات برای عمق‌بخشی به بازار است.

از نظر تحلیل‌گران فنی قیمت دلار در یک مثلث مشخص گیر کرده و بازار طلا و سکه در معاملاتش دل به انس بسته و دلار را بیخیال شده است. اگر قیمت دلار از کف مثلث خارج شود حمایت اولیه ۴۹ هزار و ۶۰۰ تومان و حمایت مهمتر ۴۹ هزار و ۲۰۰ تومان خواهد بود. اگر هم قیمت دلار از سقف خارج شود می‌تواند روند صعودی به خودش بگیرد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
04 آوریل 2025

دولت و ملت در مواجهه با رمزارزها

این نشست با حضور کارشناسان حوزه رمزارز، به تحلیل تحولات یک سال گذشته، تصمیمات بانک مرکزی و نهادهای نظارتی، و موانع پیش روی این بازار در ایران پرداخت. محور اصلی بحث، ضرورت تنظیم‌گری شفاف، ابهامات قانونی و مالیاتی و جایگاه ایران در بازار جهانی رمزارزها است. یزدان عباسی، رئیس کارگروه آموزش و پژوهش انجمن بلاکچین […]

04 آوریل 2025

جهش ارزی در حافظه بلندمدت تورم می‌ماند

به گزارش اکوایران در این شرایط، نحوه رسیدن به تعادل جدید در بازار عرضه و تقاضا به عوامل متعددی بستگی دارد؛ از نوع تکانه‌های اقتصادی گرفته تا ساختار اقتصادی و شیوه حکمرانی. اجزای مختلف اقتصاد به‌طور متقابل بر یکدیگر تأثیر می‌گذارند. آثار تکانه‌های ناشی از تحریم‌ها، به‌ویژه در ایران، به‌طرز قابل‌توجهی بر تورم تأثیر می‌گذارد […]

واکنش بازارها به تعرفه های ترامپ؛ جهش طلا و نقره، ریزش رمز ارز 03 آوریل 2025

واکنش بازارها به تعرفه های ترامپ؛ جهش طلا و نقره، ریزش رمز ارز

سیاست تعرفه‌ای ترامپ به سرعت بازارها را وارد دوره‌ای از واکنش‌های پرفشار کرد؛ طلا سقف زد، نقره جهش کرد، بورس افتاد و ارزهای دیجیتال سقوط کردند.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.