سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
گروه : طلا و ارز
پ
  • شناسه خبر: 6601
  • 19 جولای 2023 - 8:28
  • 397 بازدید
  • ۰ دیدگاه

دو‌نقطه روندساز برای قیمت دلار در روزهای آینده

دو‌نقطه روندساز برای قیمت دلار در روزهای آینده
دو‌نقطه روندساز برای قیمت دلار در روزهای آینده

دلار هرات در همنشینی با ۴۸ هت‌تریک کرد/ حباب طلای آبشده منفی شد/ دو‌نقطه روندساز برای قیمت دلار در روزهای آینده کجاست؟

اکوایران: قیمت دلار هرات در کانال ۴۸ هزار تومان هت‌تریک کرد. بازار ارز هرات در ۴۸ هزار و ۹۵۰ تومان شروع به کار کرد و تا ساعت ۱۲ و نیم یعنی نیمه اول بازار سه‌شنبه در مرز ۴۹ هزار تومان معامله شد اما از این ساعت به بعد با کاهش، وارد کانال ۴۸ هزار تومان شد و به نرخ دو روز پیش خودش یعنی ۴۸ هزار و ۵۵۰ تومان رسید.

درهم امارات در معاملات سه‌شنبه برعکس روز گذشته با گپ مثبت و در ۱۳ هزار و ۵۵۰ تومان باز شد و روندش مثل هرات بود یعنی در ابتدا یک بالایی داد و بعدش با کاهش به ۱۳ هزار و ۴۶۰ تومان رسید. این درحالی بود که همچنان دلار تهران و سلیمانیه بالاتر از هرات است و معامله‌گران می‌گویند چسبندگی کانال ۴۹ هزار تومان باعث شده تا قیمت دلار در تهران و سلیمانیه این کانال را از دست ندهد.

البته در بازار ارز هرات با توجه به نرخ پشت خطی دوشنبه شب پیش‌بینی می‌شد که یک سرک به کانال ۴۹ هزار بکشد و به دلیل اخبار توافق و جان بالایی نداشتن دوباره به کانال ۴۸ هزار برگردد. طلای آبشده هم با کاهش در مرز ۱۰ میلیون معامله می‌شد و سرک به ۹ میلیون هم کشیده است. نکته بازار طلای آبشده این بود که حباب آن در معاملات سه‌شنبه منفی شد.  

 معامله‌گران کاهش سه‌شنبه را به دو موضوع ربط می‌دهند. یکسری‌ها می‌گویند یک شایعه به بازار آمد درمورد این‌که در عصر سه‌شنبه کنگره آمریکا در خصوص لغو برخی تحریم‌ها در خاورمیانه جلسه برگزار می‌کند و همین شایعه موجب شده تا قیمت دوباره به کانال ۴۸ هزار برود و حمایت ۴۸ هزار و ۸۰۰ تومان در بازار از دست برود. این شایعه با منبع ایران‌اینترنشنال دست به دست می‌شد.

یکسری‌ها که بدبین به بازارساز هستند عقیده دارند باتوجه به این موضوع که سه‌شنبه بورس رشد داشته و بازار سرمایه ساعت ۱۲ و نیم تمام می‌شود، کاهش بازار ارز از این ساعت به بعد کار بازارساز است. آن‌ها می‌گویند در چند روز اخیر هروقت قیمت دلار به کانال ۴۸ هزار آمده بورس هم با واکنش روانی نسبت به آن ریزشی بوده است. به عقیده این دسته بازارساز برای اینکه از ریزش بیشتر بورس جلوگیری کند تا نیمه اول دلار را در مرز ۴۹ نگه داشت و بعد از اتمام کار بازار سرمایه، دلار را کاهشی کرد.

تکنیکال‌کاران می‌گویند دو نقطه برای روند جدید مهم است. از پایین حمایت ۴۷ هزار و ۹۰۰ تومان که اگر از دست برود و تثبیت روزانه بدهد می‌توانیم بگوییم با کانال ۴۸ هزار خدافظی کرده است. نقطه دوم مقاومت ۴۹ هزار و ۶۰۰ تومان است که در صورت تثبیت روزانه بالای این مرز می‌توانیم شاهد افزایش قیمت به کانال ۵۰ هزار باشیم. فنی‌ها معتقدند از آنجایی که بازار فاندامنتالی دنبال می‌شود و با هرخبر حرکت می‌کند برای روند جدید هم باید خبر جدید قوی بیاید وگرنه بخاطر آخر برج، محرم و بی‌پولی بازار قیمت در همین سطوح رنج خواهد زد.

نکته بازار ارز این بود که در بازار گفته می‌شد سلیمانیه در اول محرم بخاطر تعطیلی در سراسر عراق کار نخواهد کرد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
طلای جهانی در مدار صعود 20 مه 2025

طلای جهانی در مدار صعود

اکوایران: قیمت لحظه‌ای طلا در ساعت ۱۹:۵۳ به‌وقت ایران با رشد ۱٫۴ درصدی در سطح ۳۲۷۷ دلار در هر اونس ایستاد.

جی‌پی مورگان از امکان خرید بیت‌کوین برای مشتریانش خبر داد 20 مه 2025

جی‌پی مورگان از امکان خرید بیت‌کوین برای مشتریانش خبر داد

اکوایران: رئیس جی‌پی مورگان اعلام کرد: «ما به شما اجازه می‌دهیم بیت‌کوین بخرید. اما آن را نگهداری نمی‌کنیم. فقط آن را در صورت‌حساب‌های شما نمایش خواهیم داد.»

سود طلا از کاهش رتبه اعتباری آمریکا؛ فلز زرد صعود کرد 20 مه 2025

سود طلا از کاهش رتبه اعتباری آمریکا؛ فلز زرد صعود کرد

اکوایران: انس جهانی پس از بیانیه موسسه اعتبارسنجی مودیز درباره کاهش رتبه اعتباری ایالات متحده امروز در بازارهای جهانی تا ۳۲۵۰ دلار افزایش یافت.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.