به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، منابع آگاه در مقاومت فلسطین به خبرنگار تسنیم در غزه گفتند که جنبش حماس از زمان طراحی و برنامه‌ریزی عملیات «طوفان الاقصی»، برای حمله زمینی رژیم صهیونیستی به غزه نیز تمهیدات لازم را اندیشیده است. این منابع می‌گویند که طبیعی است حماس و سایر گروه‌های مقاومت در هنگام […]

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، منابع آگاه در مقاومت فلسطین به خبرنگار تسنیم در غزه گفتند که جنبش حماس از زمان طراحی و برنامه‌ریزی عملیات «طوفان الاقصی»، برای حمله زمینی رژیم صهیونیستی به غزه نیز تمهیدات لازم را اندیشیده است.

این منابع می‌گویند که طبیعی است حماس و سایر گروه‌های مقاومت در هنگام طراحی حمله، گزینه ورود زمینی ارتش صهیونیستی به  غزه را نیز بررسی و برای آن اقدامات لازم را تدارک دیده‌اند؛ بنابراین یک طرح غافلگیرانه بزرگ در راه است تا در صورت آغاز عملیات زمینی، کابوس بزرگی برای سربازان صهیونیست رقم بزنند.

پیش‌تر نیز مقاومت تجربه‌های مشابهی در زمینه «اقدمات پیش‌دستانه جهت بر هم زدن برنامه رژیم صهیونیستی» را در کارنامه دارد.

در این زمینه می‌توان جنگ ۳۳ روزه را مثال زد که گرفتن اسیر از دشمن صهیونیستی باعث شد تا برنامه تل‌آویو جهت اشغال جنوب لبنان تغییر کند و نهایتا در این عملیات شکست بخورد.

این بار نیز حماس دست به عملیاتی زد که نتانیاهو را به واکنش وادار سازد و در نتیجه ارتش رژیم صهیونیستی بدون فراهم کردن کلیه تمهیدات لازم، مجبور باشد در غزه به عملیات دست بزند.

دومین نکته مهم این است که از زمان سیطره حماس بر غزه در سال ۲۰۰۵، رژیم صهیونیستی ۴ بار به عملیات گسترده در غزه روی آورد؛ اما هیچ گاه نتوانست حتی یک متر از خاک این سرزمین را در اشغال خود نگه دارد.

این در حالی است که توان نظامی امروز حماس – در مقایسه با سال‌های نخست سیطره بر غزه – چند برابر شده است و به طریق اولی، تصرف غزه غیرممکن به نظر می‌رسد.

به اذعان ناظران بین‌المللی و حتی کارشناسان صهیونیست، عملیات «طوفان الاقصی» یک رسوایی اطلاعاتی بزرگ برای رژیم صهیونیستی بود.

با این مقدمات، طبیعی است که باید طراحان این عملیات، برای فازهای بعدی آن و خصوصا تصمیم مقامات تل‌آویو برای عملیات زمینی در غزه، تدابیر کافی اتخاذ کرده باشند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]