به گزارش اقتصاد آنلاین، زومیت نوشت: اتحادیهی GSMA در گزارش جدیدی که به سال ۲۰۲۳ ارتباط دارد، میگوید هماکنون ۵۵ درصد از جمعیت جهان معادل حدوداً ۴٫۳ میلیارد نفر گوشی هوشمند دارند. تعداد کاربران موبایلی اینترنت به ۴٫۶ میلیارد نفر میرسد؛ چهار میلیارد نفر از آنها ازطریق گوشی هوشمند به اینترنت متصل میشوند. مطابقبا آمار […]
به گزارش اقتصاد آنلاین، زومیت نوشت: اتحادیهی GSMA در گزارش جدیدی که به سال ۲۰۲۳ ارتباط دارد، میگوید هماکنون ۵۵ درصد از جمعیت جهان معادل حدوداً ۴٫۳ میلیارد نفر گوشی هوشمند دارند. تعداد کاربران موبایلی اینترنت به ۴٫۶ میلیارد نفر میرسد؛ چهار میلیارد نفر از آنها ازطریق گوشی هوشمند به اینترنت متصل میشوند.
مطابقبا آمار GSMA، در بین ناحیههای مختلف دنیا و دسترسی ساکنان آن مناطق به اینترنت نابرابری واضحی دیده میشود.
۶۹ درصد از دارندگان گوشی هوشمند در آمریکای شمالی، آسیای شرقی و اقیانوسیه مشغول استفاده از موبایل ۴G هستند، اما اکثر کاربران در آفریقای جنوب صحرا (موسومبه آفریقای سیاه) همچنان از اتصال ۳G استفاده میکنند. بهطور مشابه، یکسوم از کاربران در خاورمیانه و شمال آفریقا مشغول استفاده از اینترنت ۳G هستند.
رشد تعداد کاربران اینترنت موبایلی تعجببرانگیز نیست، با اینحال تقریبا ۳٫۴ میلیارد نفر در سراسر دنیا همچنان به اینترنت دسترسی ندارند. بر اساس گفتهی GSMA، بالغبر ۳۸ درصد از انسانها در نواحی تحت پوشش شبکهی پهنباند موبایل حضور دارند اما از آن استفاده نمیکنند.
شکاف بین افراد آنلاین و افراد غیرآنلاین در آفریقای جنوب صحرا و جنوب آسیا بسیار بیشتر به چشم میآید. در این دو ناحیه بهترتیب ۵۹ درصد و ۵۲ درصد از جمعیت، به اینترنت متصل نمیشوند.
۶۰۰ میلیون نفر معادل هشت درصد از جمعیت دنیا، همچنان ازطریق فیچرفون (گوشی ساده) به اینترنت متصل میشوند. GSMA میگوید کمبود مهارت دیجیتال، کمسوادی، نگرانیهای ایمنیمحور و دردسترس نبودن محتوای مرتبط، مواردی هستند که از افزایش قابل توجه تعداد کاربران اینترنت جلوگیری میکنند.
بر اساس گفتهی مدیرکل اتحادیهی GSMA، عدم دسترسی به اینترنت باعث میشود میلیاردها نفر در سراسر دنیا از دسترسی به خدمات حیاتی و فرصت درآمدزایی محروم شوند. به گفتهی او، نبود اینترنت روی افراد بیبضاعت، کمسواد و ساکنان نواحی روستایی اثر میگذارد و آنها را محرومتر میکند.
- نویسنده: اقتصاد آنلاین