پنج شنبه, ۱۲ تیر , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه خبر: 33739
  • 15 اکتبر 2023 - 16:12
  • 347 بازدید
  • ۰ دیدگاه

ایران خودرو و سایپا با اتهام جدید احتکار روبرو شدند / خودروسازان دوست ندارند محصولات خود را بفروشند؟

ایران خودرو و سایپا با اتهام جدید احتکار روبرو شدند / خودروسازان دوست ندارند محصولات خود را بفروشند؟
ایران خودرو و سایپا با اتهام جدید احتکار روبرو شدند / خودروسازان دوست ندارند محصولات خود را بفروشند؟

اکو ایران : بحث احتکار خودرو توسط شرکت های خودروساز همچنان ادامه دارد. جدیترین اظهار نظرها گویای این نکته است که خودروسازان با تولید خودروی ناقص از پلاک شدن محصولات تولیدی خود جلوگیری می کنند.

به گزارش اکو ایران، سخنگوی تعزیرات را می توان به جدیدترین فردی که مساله احتکار خودروسازان را مطرح می کند، نام برد. محمد علی اسفنانی گفت در یک مورد رقم بسیار بالایی خودرو ناقص دیدم که هر خودرو یک قطعه متفاوت نداشت که نشان می‌داد فضایی را ایجاد کردند تا عدم تحویل قابل توجیه باشد.

البته سخنگوی تعزیرات به چالش های عرضه خودرو که مورد نظر خودروسازان نیز هست، اشاره می کند.

آن طور که اسفنانی گفت نمونه‌هایی نیز بود که بحث استاندارد و صندلی برخی خودرو‌ها مطرح بود و بخشی نیز مشکل شماره گذاری داشتند که پس از رفع ایرادات به مردم واگذار شد.

این مقام ارشد تعزیرات با طرح این مساله که اگر بنا باشد یکی دو قطعه کم باشد، کل خودروهای توقیفی باید در زمره‌ی همان قطعات ناقص باشند ولی تنوع نقص نشان می‌دهد خودروساز قصد نگه داشتن خودروها را دارد.

به اعتقاد اسفنانی شرکت های خودروساز با این شگرد منتظر دریافت مجوز افزایش قیمت خودرو هستند.

سخنگوی تعزیرات، سازمان ملی استاندارد را نیز از انتقاد خود بی نصیب نگذاشت و گفت چه مفهومی دارد یک خودرو ساخته شود و در انتها منتظر پاسخ سازمان استاندارد بماند؟! این نشان می‌دهد ایراد در جایی دیگر است و سازمان مرتبط باید این موارد را رفع نماید.

البته همان زمان که موج احتکار شروع شده بود یک مقام مسئول در سازمان ملی استاندارد، دپوی خودروها را به دلیل نداشتن مجوزهای لازم از استاندارد رد کرده و اعلام کرده بود دپوی محصولات تولیدی شرکت های خودروساز ربطی به مسائل مرتبط با استاندارد، ندارد

اسفنانی درباره امکان شکایت خودرویی مردم به سازمان تعزیرات گفت: پرونده‌های خودرویی شامل عدم تحویل بر اساس زمان مورد نظر است که حدود ۳۰ هزار پرونده در یک مقطع تشکیل و حکم آن صادر و اجرایی شد.

سخنگوی تعزیرات معتقد است عدم انجام تعهد در تحویل خودرو به طور مستقیم باید در دستگاه قضا مطرح شود.

اسفنانی ادامه می دهد البته دیگر پرونده‌ها می تواند به تعزیرات ارجاع شود از جمله امتناع از عرضه خودرو که اخیرا حدود چهار هزار دستگاه خودرو در یکی از استان‌ها احتکار شده بود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
قیمت جدید محصولات پارس خودرو اعلام شد 02 جولای 2025

قیمت جدید محصولات پارس خودرو اعلام شد

قیمت فروش پایه جدید محصولات سواری تولیدی پارس خودرو با اعمال ۱۵ درصد افزایش طبق مجوز صادره از تاریخ ۱۰ تیرماه ۱۴۰۴ اجرا شد.

تزریق اعتبار جدید به سایپا؛ دومین خودروساز بزرگ در مسیر احیا 02 جولای 2025

تزریق اعتبار جدید به سایپا؛ دومین خودروساز بزرگ در مسیر احیا

بانک مرکزی بر اساس مصوبه هیات عالی این نهاد ناظر، سقف اعتباری شرکت سایپا را از مبلغ ۵۰ هزار میلیارد ریال (۵ همت) مصوب در سال ۱۴۰۲ به ۱۲۰ هزار میلیارد ریال(۱۲ همت) افزایش داد و آنرا به شبکه بانکی کشور ابلاغ کرد.

کارگران ایران‌خودرو چقدر حقوق می‌گیرند؟ 02 جولای 2025

کارگران ایران‌خودرو چقدر حقوق می‌گیرند؟

صورت مالی ایران‌خودرو به عنوان بزرگ‌ترین خودروساز ایران نشان می‌دهد که این شرکت با رشد ۴۰ درصدی هزینه‌های سربار در سال ۱۴۰۳ نسبت به ۱۴۰۲ مواجه شده است.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.