یکشنبه, ۲۲ تیر , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه خبر: 181787
  • 08 ژانویه 2025 - 16:33
  • 91 بازدید
  • ۰ دیدگاه

عقب ماندگی ۷ هزار میلیارد تومانی بودجه معاونت فنی

عقب ماندگی ۷ هزار میلیارد تومانی بودجه معاونت فنی
عقب ماندگی ۷ هزار میلیارد تومانی بودجه معاونت فنی

اکوایران :‌رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت : از ابتدای سال تاکنون از ۱۲ هزار میلیارد تومان بودجه مصوب حوزه عمران تنها ۵ هزار میلیارد تومان تامین نقدینگی شده و باید مشخص شود دلیل این عقب ماندگی چیست و ارزیابی صورت گیرد تا این مشکل برای سال آینده دیگر تکرار نشود.

جلسه کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با موضوع ارائه گزارش عملکرد بودجه ای معاونت فنی عمرانی با حضور جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای شهر تهران ، عباس شعبانی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران برگزار شد.

در ابتدای این جلسه شعبانی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اشاره به سه رویکرد بودجه‌ای معاونت فنی و عمرانی برای سال آینده گفت: رویکرد معاونت تکمیل زیرساخت ها، نگهداشت و اتمام پروژه‌های مطروحه در  طرح جامع تهران است. 

وی گفت: می‌خواهیم پروژه های باقی مانده را تکمیل کنیم و بودجه سال آینده و متمم برای تکمیل و اتمام پروژه ها است. 

در ادامه جلسه جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به بودجه سال آینده معاونت فنی و عمرانی گفت: نگاه خودرو محوری در پروژه های عمرانی باید به انسان محوری تغییر یابد.

وی گفت حتما قبل از اجرای هر پروژه باید بررسی های لازم در خصوص اثربخشی طرح ها صورت پذیرد. بعضی پروژهای شهری بعد از تکمیل مورد اقبال مردم قرار نگرفته یا مشکلات را افزایش داده اند حتی در برخی از مواقع منجر به افزایش بار ترافیکی نیز شده است. 

وی درباره انتظارات کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای شهر از معاونت درخصوص بودجه سال آینده بیان کرد: برای تدوین بودجه سال آینده  اولویت را باید مشخص کنیم و در همین راستا معاونت باید لیست پروژه های در دست ساخت و درصد پیشرفت آنها را مشخص کند، همچنین باید بگوید  کدام پروژه‌ها تاییده حمل و نقلی دارند و سومین موضوع نیز ارزیابی پروژه های اجرا شده است تا به کمک این ارزیابی‌ها بتوان  درخصوص پروژه های مشابه تصمیم گیری کرد. 

تشکری هاشمی تصریح کرد: ارزیابی ها برای جلوگیری از انجام دوباره برخی اشتباهات است و اولویت بندی پروژه ها باید با نگاه حمل و نقلی و بازگشایی گره‌های ترافیکی و ایمنی باشد. 

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای شهر تهران درباره تخصیص بودجه گفت: از ابتدای سال تاکنون از  ۱۲ هزار میلیارد تومان بودجه مصوب تنها ۵ هزار میلیارد تومان تامین نقدینگی شده و باید مشخص شود دلیل این عقب ماندگی چیست و ارزیابی صورت گیرد تا این مشکل برای سال آینده دیگر تکرار نشود همچنین باید آخرین درصد پیشرفت پروژه ها نیز مشخص شود. 

تشکری هاشمی با اشاره به اینکه آنچه که مشخص است این است که اجرای برخی از کارها واجب نیست و برخی از کارها نیز باید حتما انجام شوند گفت: طبق گفته معاون فنی و عمرانی ۵۰۰ هزار متر مربع آسفالت ریزی  در مناطق انجام شده اما بیش از ۴ هزار کیلومتر معبر اصلی در تهران وجود دارد که برخی پیاده رو ندارند و مردم باید به سختی از خیابان عبور کنند می‌توان هزینه ها را بصورت بهتری مدیریت  و برای حل مشکلات مردم اقدام کرد. 

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران افزود: تکمیل شبکه آب های سطحی تبدیل به یک چالش اساسی شده است باید تکمیل این شبکه که حدود ۱۵۰ کیلومتر آن باقی مانده است در اولویت قرار کیرد.

 

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
تهران بدون آب؛ سناریوی بقادر روزهای سخت 14 ژوئن 2025

تهران بدون آب؛ سناریوی بقادر روزهای سخت

اکوایران:‌بخش مطالعاتی شهرداری تهران، نقشه‌ای جامع برای تأمین آب پایتخت در شرایط اضطراری طراحی کرده است؛ نقشه‌ای که از مخازن دفنی و تانکرهای سیار آغاز می‌شود و تا بهره‌گیری از الگوهای بین‌المللی و انطباق با نیازهای بومی ادامه دارد. تهران خود را آماده می‌کند تا در بحرانی‌ترین لحظات، تشنگی را مدیریت کند.

تهران پس از حمله؛ پمپ‌بنزین اولین پناهگاه شهری 13 ژوئن 2025

تهران پس از حمله؛ پمپ‌بنزین اولین پناهگاه شهری

اکوایران:‌پس از حمله موشکی اسرائیل به تهران، بار دیگر صف‌های طولانی مقابل پمپ‌بنزین‌ها شکل گرفت. تهرانی‌ها در میانه‌ی ترس و بی‌اعتمادی، جایگاه‌های سوخت را به پناهگاه تبدیل کردند؛ رفتاری تکرارشونده که پیش‌تر در زلزله‌ها نیز دیده شده بود.

افزایش اجاره‌بها در تهران ۱۴۰۴؛ چرا سقف ۲۵ درصدی رعایت نمی‌شود؟ 12 ژوئن 2025

افزایش اجاره‌بها در تهران ۱۴۰۴؛ چرا سقف ۲۵ درصدی رعایت نمی‌شود؟

اکوایران:با وجود اعلام رسمی دولت درباره محدودیت ۲۵ درصدی افزایش اجاره‌بها در تهران، گزارش‌ها از تخطی گسترده مالکان و مشاوران املاک حکایت دارد؛ مستاجران می‌گویند قراردادهای جدید حتی تا بیش از ۳۰ درصد افزایش داشته و نظارت کافی بر بازار اجاره دیده نمی‌شود.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.