هم‌نوایی مازندرانی‌ها ‌با بی‌نام و نشان‌های خوشنام‌
هم‌نوایی مازندرانی‌ها ‌با بی‌نام و نشان‌های خوشنام‌

مادران چشم‌انتظار از فرزندان حضرت زهرا (س) در شب شهادت ام ابیها با مهربانی استقبال کردند و اشک ریختند.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بی‌محابا اشک می‌ریختند، نگاه‌شان به جلو بود، آه و حسرت می‌کشیدند و چشم‌هایشان می‌بارید؛ یکی محو سن و سالشان، یکی دیگر میخکوب عنوان گردان و عملیات‌هایشان، و آنی که در گوشه نشسته بود، متعجب از آن منطقه‌ای که بر روی آن کاغذ کاهی نوشته شده است. محل شهادت ستاره‌های گمنام!

هر کدام یا آه می‌کشیدند یا اشک می‌ریختند بر لبش زمزمه می‌کرد غریب مادر سلام! شهید گمنام سلام!

محو از آن سن و سالی که داشتند…

۱۷ ساله کوچکترین بود از عملیات والفجر ۳ و منطقه مهران که الان در میان مازندرانی‌ها با نام شهیدی که گمنام نه، بلکه خوشنام مورد استقبال قرار گرفته‌اند و برایشان اشک می‌ریزند. 

شبی خاص اما متفاوت، هفت شهیدی که این روزها مهمان کوچه به کوچه، خیابان به خیابان، دانشگاه به دانشگاه، روستا به روستا، مسجد به مسجد و جای جای این دیار علوی‌تبار بودند طی ۱۰ روز ایام فاطمیه را به روزها و شب‌های پر نور تبدیل کردند.

مراسم وداع،  شبی بود که همین شهدا در آن زمان، در آن آخرین شب قبل عملیات و برگزاری زیارت عاشورا و هم‌نوایی با دل مادرشان حضرت زهرا(س) گذرانده بودند و امشب نیز بار دیگر در این شب خاص آن هم شهادت مادرشان بی بی فاطمه الزهرا (س)قرار بگیرند.

مازندرانی‌ها با مهربانی از آلاله‌های بی‌نام و نشان‌های خوشنام استقبال گرم می‌کنند و حتی آن مادران چشم‌انتظار نیز با بی‌قراری‌ها نسبت به فرزندان زهرا(س) مادری می‌کنند.

اما آمدند، یکی با همان سربند یا زهرا(س)، دیگری با چفیه‌ای بر گردن، همرزم، همسنگر، هم قطار آمدند تا در این شب وداع یک شب به‌یاد ماندنی دیگری چون آن شب قبل عملیات ایجاد کنند؛ آمدند تا با دردودل و سر حرف را باز کردن گله کنند که ما اول بودیم اما شهدا را از آخر چیدند و انتخاب کردند.

حتی دهه هفتادی‌ها، هشتادی‌ها و نودی‌ها هم در این شب معنوی آمدند و کنجکاو بودند از چگونگی شهادت شهدای گمنام در آن دوران هشت ساله دفاع مقدس تا خودشان از نزدیک ببینند و بشنوند و درک کنند.

۷ شهرستان‌ مازندران پذیرای گرم هفت شهید گمنام

سردار محمدحسن سلامی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به برنامه‌های استقبال از هفت شهید گمنام این استان با بیان اینکه شهدای گمنام مظلوم‌ترین شهدا هستند که در تفحص‌هایی که به سختی صورت گرفته است، پیکرهای مطهرشان شناسایی و کشف شده است، اظهار داشت: مردم مازندران نزدیک به ۱۰ روز میزبان پیکرهای پاک و مطهر هفت شهید دوران دفاع مقدس بودند.

وی با اشاره به اینکه پیکرهای مطهر شهدا در روز سه‌شنبه ششم آذر سال‌جاری وارد استان شد و در مقر لشکر عملیاتی ۲۵ کربلا مورد استقبال باشکوه قرار گرفت، افزود: پیکرهای این شهدای طی این مدت ۱۰ در بسیاری از شهرهای استان رفتند که شاهد خلق صحنه‌های به یاد ماندنی مردم ولایتمدار و شهیدپرور بودیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران گفت: امشب نیز برنامه‌ شب وداع و تجدید میثاق با حضور دهه هفتادی، دهه هشتادی، دهه نودی و گروه‌های خاص برگزار شد.

سلامی از برگزاری بیش از ۳۰۰ مراسم وداع مردمی تا روز گذشته خبر داد و عنوان کرد: تا زمان تشییع و خاکسپاری این شهدا پیش‌بینی می‌شود شاهد برگزاری نزدیک به ۱۰۰ برنامه دیگر نیز در استان و شهرستان‌های میزبان باشیم.

وی ادامه داد: این هفت شهید در روز شهادت دخت پیامبر(ص) حضرت زهرا سلام الله علیها پس از تشییع که ساعت ۹ صبح از میدان ساعت شروع و تا میدان امام ساری انجام می‌شود، به هفت شهرستان میزبان انتقال داده می‌شود. 

این مسئول خاطرنشان کرد: شهرستان‌های بابلسر، بهشهر، نکا، قائم‌شهر، بابل، فریدون‌کنار و تنکابن میزبان این شهدا هستند.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]