عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی بر لزوم ادامه حمایتهای دولت از پروژه بیمارستان ولیعصر(عج) تاکید کرد و خواستار حمایت و پیگیری و پشتیبانی این پروژه شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سید محمد جمالیان، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، پیش از ظهر امروز در جلسه نشست معاون درمان وزارت بهداشت با هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه پروژه بیمارستان ولیعصر(عج) هنوز به پایان نرسیده است گفت: در این بیمارستان که یکی از آرزوهای دیرینه مردم استان مرکزی بود، همچنان نواقصی وجود دارد و نباید تصور شود که پروژه به پایان رسیده است. بهویژه در بخش اورژانس و تأمین نیروی انسانی، هنوز نیاز به حمایت جدی وجود دارد.
وی افزود: کمبود نیروهای خدماتی یکی از دغدغههای جدی بیمارستان ولیعصر اراک است که با وجود زحمات زیاد مجموعه درمان، برخی نارضایتیها از سوی مردم وجود دارد و بیمارستانی با ظرفیت ۵۰۰ تخت، نیازمند حمایت فوری است؛ در غیر این صورت، زحمات کادر درمان بینتیجه خواهد ماند. همچنین، کمبود نیرو در بخشهای پرستاری کاملا مشهود است که نیازمند نگاه ویژه وزارت بهداشت برای ارتقاء کیفیت خدمات است.
جمالیان تصریح کرد: در حالی که شهرستانهایی مانند تفرش با جمعیت ۲۵ تا ۳۰ هزار نفر و آشتیان با ۱۱ هزار نفر جمعیت دارای دستگاه سیتیاسکن هستند، خنداب و کمیجان با جمعیتی بیش از ۱۰۰ هزار نفر فاقد این امکانات تشخیصی حیاتی هستند و با اینکه مجوز ماده ۲۰ اخذ شده، لازم است این موضوع در اولویت اجرایی قرار گیرد و با توجه به فاصله ۲۰ دقیقهای این دو شهرستان، استقرار یک دستگاه سیتیاسکن در یکی از این مناطق، میتواند حضور جراحان را مؤثر و اقدامات درمانی را کارآمد کند.
وی بیان کرد: کمبود نیرو در رشتههای تخصصی آموزشی از جمله جراحی، رادیولوژی، پاتولوژی و زنان انکار ناپذیر است که نیاز است نیروهای توانمند جدید به این بخشها تزریق شود تا کیفیت خدمات آموزشی و درمانی ارتقاء یابد. ضمن اینکه، جذب متخصصان مجرب میتواند نقش مهمی در کاهش فشار کاری کادر فعلی و افزایش رضایتمندی بیماران ایفا کند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت مراکز درمان اعتیاد (MMT) استان اظهار کرد به دلیل عدم تعیین تکلیف تعرفهها، پزشکان رضایتی از شرایط موجود ندارند و متأسفانه ۱۲ پزشک به دستگاه قضایی معرفی شدهاند؛ در حالی که شأن و جایگاه پزشکان بالاتر از این برخوردهاست که در این خصوص، پیگیری ملی مورد تاکید است. ضمن اینکه قرار بر این بود که همه نظارتها با حضور دانشگاه انجام شود، اما در برخی استانها این روند رعایت نمیشود.
جمالیان تصریح کرد: توجه به محدودیتهای اعمالشده در انجام سزارین، در برخی موارد این محدودیتها باعث تهدید جان مادر و جنین میشود که نیاز است قوانین بهگونهای بازنگری شوند که اختیار علمی و تخصصی پزشکان حفظ گردد و نباید تصمیمهای اداری جایگزین تشخیصهای تخصصی و بالینی پزشکان شود، چرا که این امر میتواند به بروز حوادث ناگوار منجر شود.
انتهای پیام/۷۱۱/.
- نویسنده: تسنیم tasnimnews