جهادگران فارس، راهبردی نو برای اثرگذاری اجتماعی
جهادگران فارس، راهبردی نو برای اثرگذاری اجتماعی

عضو هیئت رئیسه مجمع جهادگران استان فارس، با انتقاد از رویکرد صرفاً خدمات‌محور و پروژه‌محور جهاد، بر ضرورت گذار به یک راهبرد جهادی مبتنی بر فهم عمیق از میدان و تولید راهکار‌های بومی تأکید کرد.

– اخبار استانها –

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، در اجلاسیه جهادگران احمدی که در حرم شاهچراغ (ع) برگزار شد، محمدرضا غلامی، عضو هیئت رئیسه مجمع جهادگران استان فارس، با انتقاد از رویکرد صرفاً خدمات‌محور و پروژه‌محور جهاد، بر ضرورت گذار به یک راهبرد جهادی مبتنی بر فهم عمیق از میدان و تولید راهکار‌های بومی تأکید کرد. 

وی با بیان اینکه “جهاد فراتر از کار داوطلبانه است”، بر نقش جهادگران در “تماس مستقیم” با مردم و درک واقعی نیاز‌های آنها تأکید کرد. 

به گفته عضو هیئت رئیسه مجمع جهادگران استان فارس، جهادگران نه تنها باید اقدام کنند، بلکه باید مسئله را بشناسند، تحلیل کنند و راه‌حل‌های خلاقانه و اثرگذار ارائه دهند.

غلامی با ذکر این نکته که “فقط کار جهادی کافی نیست؛ باید از تجربه میدان، تفکر تولید کنیم”، بر اهمیت تئوریزه کردن و ترجمه تجارب جهادی به زبان راهبرد تأکید کرد. 

وی در ادامه با اشاره به غفلت از روایت جهاد در جریان‌های فرهنگی و رسانه‌ای، هشدار داد که عدم روایت صحیح، منجر به تحریف یا تحقیر این تلاش‌ها خواهد شد.

عضو هیئت رئیسه مجمع جهادگران استان فارس بر اهمیت ثبت و انتقال این تجربیات حیاتی برای جلوگیری از فراموشی و تبدیل جهاد از یک جریان زنده به خاطره‌ای محو شده، تأکید کرد.

این فعال جهادی، عدالت را محصول “فهم میدان” دانست و بر لزوم کاهش فاصله مردم با پاسخ‌های مورد نیازشان، از طریق فهم دقیق، صداقت و همراهی، تأکید کرد.

وی با هشدار نسبت به بی‌برنامگی در تربیت نسل آینده جهادگران، بر ضرورت ایجاد موجی از جهادگران که بتوانند تغییرات اساسی ایجاد کنند، تأکید کرد و با اشاره به نقش تصمیم‌سازی میدانی گروه‌های جهادی، گفت: جهادگران نه تنها در امر ساخت و ساز فعالیت می‌کنند، بلکه پل اعتماد را بازسازی و ستون‌های مشارکت مردمی را تقویت می‌کنند. 

عضو هیئت رئیسه مجمع جهادگران استان فارس با تأکید بر مشارکت تجربه مردمی در تصمیم‌سازی، جهادگر واقعی را کسی دانست که در میدان حاضر باشد، هم کار کند، هم فکر کند و هم تجارب خود را برای ساختن راهکار‌های بهتر به کار گیرد. 

غلامی بر ضرورت تطبیق ظرفیت‌های جهادگران با مأموریت‌هایشان، از طریق تفکر عمیق و نه تنها کار بیشتر، تأکید کرد و جهادگران امروز را جهادگرانی دانست که با فکر و تجربه می‌توانند از دل میدان، انقلاب بسازند.

انتهای پیام/۴۲۴/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]