ائمه جمعه استان اردبیل در قالب رؤسای ستادهای امر به معروف و نهی از منکر از غفلت و بیتوجهی به ترویج معروف به شدت انتقاد کردند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، شامگاه یکشنبه ۲۸ اردیبهشت در نشست رؤسای و دبیران ستادهای امر به معروف شهرستانهای استان اردبیل با دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور موضوعات و مسائل مختلفی مطرح و بر تقویت عناصر فرهنگی و عقلانی در پیشگیری از آسیبها و تهدیدهای حوزه حجاب و عفاف تأکید کردند.
امام جمعه مشگینشهر در این نشست با بیان اینکه در حوزه امر به معروف و نهی از منکر و بیان مصادیق آن دچار ضعف هستیم، اظهار داشت: در عمل نیز بیعدالتیهایی که در سطح استانها و شهرستانها نمود پیدا کرده، نشانی از ترویج منکرات و بداخلاقیها در سالهای گذشته بوده است.
حجتالاسلام غلامرضا باوقار افزود: متأسفانه در خود استان اردبیل نیز شهرستانها مورد غفلت و بیتوجهی قرار گرفته و در حالی که بسیاری از نیروهای کارگری ما در شهرستانها در تأمین معاش خود گرفتار شدهاند، در مرکز استان سخن از استخدام کارگران افغانی است.
وی تصریح کرد: زمانی که ناموس ما، همسران و دخترانمان از اول صبح دنبال کارگری هستند باید به این بیعدالتی اذعان کنیم و مسئولان را به انجام وظایف خطیر خود در ایجاد واحدهای تولیدی و صنعتی و همچنین جذب نیروهای کارگری بیش از گذشته ترغیب و تشویق کنیم.
امام جمعه مشگینشهر گفت: عدم توسعهیافتگی این استان در شهرستانها نمودی واقعی پیدا کرده و عمده سرمایهگذاران نیز چندان رغبتی به فعالیتهای تولیدی و اشتغالزا علاقهای نشان نمیدهند.
باقری در ادامه خاطرنشان کرد: متأسفانه در برخی از واحدهای تولیدی نیز پیوست فرهنگی مورد غفلت و بیتوجهی قرار گرفته و در مناسبتهای مختلف خبری از ادای فریضه الهی همچون نماز و روزهداری مشاهده نمیشود.
وی اضافه کرد: متأسفانه در عرصه مدیریتی نیز گاه برخی از مدیران به منصبهای مدیریتی انتخاب میشوند که هیچ شایستگی و توانمندی فردی نداشته و حتی در جامعه نیز به افراد ناسالم مشهور و شناخته شده هستند.
امام جمعه مشگینشهر بیان کرد: کمترین اعتبار به توسعه فعالیتهای قرآنی و همایشهای مرتبط با این حوزه داده میشود در حالی که برای آموزش رقص و موسیقی بیشترین اعتبارات و منابع فرهنگی صرف میشود که خود این موضوع قابل تأمل است.
باقری ضرورت تشویق و ترغیب تک تک افراد جامعه را به ادای فریضه واجب امر به معروف و نهی از منکر دعوت کرد و یادآور شد: از ۴۶۷ مسجد شهرستان مشگین تنها ۱۰۰ مسجد فعال بوده و مابقی روحانی ندارند و بهتر است با اعزام مبلغان به مناطق محروم و شهرستانها، به احیای فرایض دینی به ویژه امر به معروف و نهی از منکر اهتمامی جدی داشته باشیم.
به گزارش تسنیم، در این نشست سایر رؤسا و دبیران ستادهای امر به معروف و نهی از منکر استان نیز با بیان دغدغهها و مشکلات خود به ویژه کمبود نیروی انسانی، عدم تخصیص اعتبارات مناسب، اقدامات جزیرهای، بیتوجهی به موضوعات و مسائل اساسی، تمرکز در حوزه آموزش و پرورش با هدف توسعه و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و دیگر موضوعات و مسائل این حوزه را مطرح کردند.
انتهای پیام/۱۳۱
- نویسنده: تسنیم tasnimnews