فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان در همایش گرامیداشت روز مقاومت و پایداری دزفول که در حسینیه ثارالله این شهرستان برگزارشدگفت: مقاومت و پایداری؛ تجلی ایستادگی ملت ایران است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، سردار سرتیپ حسن شاهوارپور،یکشنبه شب در همایش گرامیداشت روز مقاومت و پایداری دزفول که در حسینیه ثارالله این شهرستان برگزارشد اظهار داشت: روز چهارم خرداد، روزی فراموشنشدنی است؛ روزی که نماد مقاومت و پایداری شهری شد که در برابر متجاوزین ایستادگی کرد. مردمانی وفادار، غیور، عزتمند و سربلند که برای اعتلای کلمهالله جانانه مقاومت کردند. امشب، با افتخار یاد و نام شهیدان والامقام و حماسهآفرینان آن دوران را گرامی میداریم.
وی بابیان اینکه به سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر قهرمان، یادآور رشادت ارتشیان، پاسداران، بسیجیان، جهادگران و مردم غیور ایران اسلامی، بهویژه خرمشهریهای عزیز است گفت: این روز را ارج مینهیم و حماسه آن را زنده نگه میداریم.
وی با بیان اینکه اگر مقاومت و ایستادگی آن روزها فراموش شود، دشمنان در کمیناند تا ضربات سنگینتری به ما وارد کنند گفت:باید چرایی مؤثر بودن آن مقاومتها برای نسل جوان و نوجوان این مرز و بوم تبیین شود. این مملکت باید همچنان مسیر عزت، استقلال، سربلندی، امنیت و توسعه پایدار را در سایه اقتداری ماندگار و ریشهدار ادامه دهد.
فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان گفت: دشمن باید متوجه اشتباه محاسباتی خود شود. آمریکا، جنایتکار قرن، و رژیم صهیونیستی شاید تصور کنند کشور تضعیف شده است و طبق اطلاعاتی که عوامل داخلی خائن به آنها میدهند، گمان کنند میتوانند حمله کنند. اما ملت ایران همواره بیدار است و اجازه نخواهد داد چنین خیال خامی به واقعیت بدل شود.
سردار شاهوار پور ادامه داد: نگرانی ما درباره مردم غزه به این دلیل است که تجربه مشابهی را در دوران دفاع مقدس از سر گذراندهایم؛ روزگاری که دشمنان تلاش کردند ما را به تسلیم وادارند و اراده ملت را بشکنند.
وی با اشاره به اینکه بر اساس تحلیل کارشناسان، دزفول یکی از محورهای کلیدی جنگ بودگفت: سقوط آن برابر با سقوط خوزستان بود، اما مردم مقاوم آن هرگز اجازه ندادند این اتفاق رخ دهد.
وی با بیان اینکه دزفول در دوران جنگ نقشی برجسته در پشتیبانی از رزمندگان داشت گفت: هرگاه رزمندگان نیاز به تقویت روحیه و تأیید مسیرشان داشتند، به محضر مرحوم حضرت آیتالله قاضیدزفولی میرسیدند و ایشان با نوای عالمانه خود برای پیروزی دعا میکرد و دشمنان را نفرین مینمود. جمعهها، خیرین را گردهم میآورد تا پس از نماز، رزمندگان را تکریم کنند.
سردارشاهوار با بیان اینکه ما از امام حسین (ع) آموختهایم که در برابر ظلم نباید تسلیم شد؛ زیرا تسلیم شدن برابر با ذلت است گفت: اگر در برابر صدام تسلیم میشدیم، او در خاک ما میماند و سپس آمریکا جایگزین او میشد. امروز نیز رهبری در نظام اسلامی، ستون خیمه و پناهگاه مردم است. همانطور که امام خمینی (ره) با نهیبهای خود مردم را به ایستادگی فراخواندند و این ملت توانست با مقاومت خود دشمن را به شکست وادار کند، امروز نیز دشمنان میدانند این ملت، ملتی مقاوم و تسلیمناپذیر است.
فرمانده سپاه خوزستان با بیان اینکه فرهنگ مقاومت دیروز باید در جایجای میهن اسلامی نهادینه شودگفت: امروز دشمن، جنگ ترکیبی تمامعیاری را علیه ما آغاز کرده است. هوشیاری، بصیرت و آگاهی نسبت به آموزههای شهدا ضروری است؛ چراکه جبهه حق همیشه پیروز است. ما باید در این مسیر، با تبعیت از فرمایشات مقام معظم رهبری، همچنان ایستادگی و مقاومت را ادامه دهیم.
به گزارش تسنیم، به استناد آمار، دزفول تنها شهر اشغال نشدهای است که مورد شدیدترین حملات موشکی و بمباران هوایی و زمینی قرار گرفت.
رژیم بعث عراق در مدت هشت سال جنگ، ۱۷۶ موشک غول پیکر «فراگ هفت و اسکاد» به شهر دزفول شلیک کرد، ۴۸۹ بمب و راکت توسط هواپیماهای دشمن بر سر مردم بیدفاع شهر ریختند و آتش بارهای عراق با شلیک پنج هزار و ۸۲۱ گلوله توپ نقاط مختلف شهر را هدف قرار دادند،
اما با این همه خسارت، مردم دزفول با تقدیم ۲ هزار و ۶۴۲ شهید از جمله ۸۵۰ شهید موشکی، ۶۸ شهید شیرخوار، ۳۹۲ شهید بانو و همچنین چهار هزار جانباز، ۴۵۲ آزاده سرافراز و ۱۴۷ مفقود و جاویدالاثر حماسه مقاومت و پایداری را در تاریخ درخشان انقلاب اسلامی ایران جاودان ساختند.
همزمان با هفتمین سال جنگ تحمیلی در سال ۱۳۶۶ و به مناسبت پنجمین سال آزادسازی خرمشهر، با پیشنهاد دولت وقت، بررسیهای وسیع و گستردهای برای معرفی «شهر نمونه مقاومت» در کشور صورت گرفت و براساس هفت شاخص درنهایت دزفول به عنوان «شهر نمونه مقاومت کشور» معرفی شد.
به همین مناسبت نیز چهارم خرداد به نام «روز مقاومت و پایداری مردم دزفول» در تقویم رسمی جمهوری اسلامی نامگذاری شد.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews