فرماندار سوادکوه از شناسایی ۱۳ طرح کلیدی بزرگ سرمایهگذاری در سوادکوه خبر داد و گفت: بزرگترین و عمدهترین سرمایهگذاری در سوادکوه مجتمع فولاد است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سوادکوه، رمضان پاریاو فرماندار شهرستان سوادکوه در گفت و گو با خبرنگاران این شهرستان ضمن گرامیداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه و تاکید بر لزوم تبیین اتحاد مردم، اظهار داشت: اتفاق بزرگی در سطح دنیا بود و این مسائل در جامعه تبیین شود.
فرماندار سوادکوه با بیان اینکه اولویت ما اتمام پروژههای نیمه کاره است، گفت: توجه به حوزه سرمایهگذاری و تولید از دیگر اولویتها به شمار میآید.
پاریاو از شناسایی ۱۳ طرح کلیدی بزرگ سرمایهگذاری در سوادکوه خبر داد و افزود: با معاون اقتصادی استاندار صحبت کردیم و بازدیدها نیز انجام شد در جلسه ستاد تسهیل نیز بانکها را مکلف کردند تا با شرکتهایی که در شهرک صنعتی فعال نیستند فسخ قرار داد کنند، تلاش جدی برای حل مشکلات حوزه صنعت بویژه شهرک صنعتی داریم.
فرماندار سوادکوه بزرگترین و عمدهترین سرمایهگذاری در سوادکوه را احداث مجتمع فولاد برشمرد و اظهار داشت: این طرح سرمایهگذاری برای شهرستان خواهد بود، شرکت تهیه و تولید مواد معدنی در حال گرفتن سند مالکیت است، بحث عبور رودخانه از وسط زمین نیز درحال حل شدن است و قرار است در قالب کمیسیون اقتصاد مقاومتی شهرستان تصمیم گرفته شود.
وی، افزود: بیش از دو هزار نفر مستقیم و غیرمستقیم به کارگیری خواهند شد و ۱۶ هزار میلیارد تومان ارزش سرمایهگذاری فولاد است.
پاریاو راهکار تامین آب برای این طرح سرمایهگذاری را ایجاد سد آپون عنوان کرد و افزود: فلسفه و مطالعات سد آپون تامین آب شرب سوادکوه و تامین آب صنعت است، همچنین سرمایهگذار آمادگی دارد تا شبکه فاضلاب زیراب و پلسفید را ایجاد کند تا از پساب استفاده کند، تدبیر تامین آب وجود دارد.
وی یکی دیگر از طرحهای سرمایهگذاری در سوادکوه را مجتمع تولید دام اصلاح نژاد در امیرکلا کسلیان عنوان کرد و اظهار داشت: سرمایهگذار توان مالی دارد و طرح عظیمی است که باعث تولید دام اصلاحنژاد شده میشود و کمکی به تامین گوشت کشور خواهد شد.
پاریاو، یادآور شد: سرمایهگذار دیگری نیز برای اجرای طرح تله کابین در کسلیان آمد و در حال انجام مطالعات است، نقشه برداری هم انجام شد.
فرماندار سوادکوه درمورد بحث معادن پیرامون غاز اسپهبد خورشید، اظهار داشت: حدود ۶ معدن در محدوده حریم غاز اسپهبد خورشید قرار دارند، غاری که تنها غار قوسی دنیاست و آثار تاریخی در آن وجود دارد، مطابق نامه وزارت میراث فرهنگی پروانه بهرهبرداری این معادن بعد اتمام دیگر تمدید نشوند.
وی، افزود: برخی معادن باعث لغزش و رانش شدند و بخش اعظمی از محدوده طبیعی و محیط زیست آسیب دیده است، الزام بر این است تا ابلاغ جابهجایی معادن روبازی که باعث تخریب محیط زیست و طبیعت شدهاند، انجام شود.
پاریاو، یادآور شد: در بحث معادن زیرزمینی چنین چالشی نداریم اما معادن زیرزمینی در بحث تجهیزات باید نو شوند و وظیفه دارند برای امنیت جانی تجهیزات و امکانات جدید بیاورند.
فرماندار سوادکوه در مورد مشکلات حوزه ساخت و ساز غیرمجاز در شهرستان، گفت: مشکلات در این حوزه زیاد است و این اتفاق دامنگیر مازندران است و در سوادکوه بیشتر است بویژه در سطح روستاها بیشتر است.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews