بازگشت ۶۰ دانشجوی اخراجی علوم پزشکی به تحصیل
بازگشت ۶۰ دانشجوی اخراجی علوم پزشکی به تحصیل

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بازگشت ۶۰ دانشجوی علوم پزشکی اخراجی به تحصیل در سال‌ جاری خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، مسعود حبیبی روز یکشنبه در یک نشست خبری که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، در پاسخ به سوال ایرنا افزود: با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب بر عفو و دستور رئیس جمهور حداکثر ۶۰ دانشجوی علوم پزشکی که احکام ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ را داشتند به کلاس درس بازگشتند.

وی اظهارداشت: از آنجایی که نگاه کمیته انضباطی دانشگاه تربیتی است و این دانشجویان اخراجی در فضای ناآرام رفتارهایی داشتند که احکام برای آنها در سال های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ صادر شده بود، اکنون حکم آنها متوقف شده و پرونده هایشان در حال بررسی است.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: این دانشجویان به نظام و کشور اعتقاد کامل داشته و علاقه مند به تحصیل و خدمت به کشور هستند و اگرچه خطایی هم کرده باشند در کمیته انضباطی در حال بررسی است.

بیش از هزار و ۲۰۰ خوابگاه متاهلین

وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از هزار و ۲۰۰ خوابگاه متاهلی داریم و ۲۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل احداث خوابگاه‌ها تخصیص یافت و امیدواریم ۲۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز افزوده شود.

حبیبی با اشاره به بحث جوانی جمعیت گفت: همچنین بیش از سه همت برای خوابگاه‌ها در نظر گرفته شده و ۱۵ هزار تخت خوابگاهی مورد بهره برداری قرار می گیرد که از این تعداد ۳۰۰ باب خوابگاه برای متاهلین درنظرگرفته شده است.

وی تصریح کرد: در دولت وفاق ملی برنامه ریزی شده است تا تمام فعالیت های مرتبط به دانشجویان با نظر آنها برنامه ریزی و اجرا شود.

حبیبی با بیان اینکه ۱۶ آذر نماد روز دانشجو است، اظهارداشت: دانشجویان آزادی خواه و استقلال طلب به خاک و خون کشیده شدند و این نماد ۱۶ آذر شد.

وی در تشریح  برنامه روز دانشجو گفت: در بخش‌نامه پیشنهادی که برای دانشگاه‌ها در ۹ بند ارسال شده از تمام تشکل‌های دانشجویی دعوت شده تا با برگزاری نشست هایی مسوولان دانشگاه و دانشجویان به گفت‌ وگو بنشینند.

حبیبی همچنین تاکید کرد: امروز بیش از همیشه مظلومیت مردم فلسطین را می‌بینیم  و از دانشگاه‌ها خواسته ایم نشست‌هایی نیز در این خصوص برگزار کنند.

درخواست وزیر بهداشت از بنیاد شهید برای ثبت عنوان شهید دکتر داوودی

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد قتل پزشک یاسوجی اظهارداشت: هیچ کوتاهی از سوی دکتر مسعود داوودی پزشک یاسوجی نبوده است اما خانواده متوفی به دلیل ناآگاهی از علم پزشکی، باوجود تبرئه شدن این دکتر، دست به جنایت زدند و این پزشک انسان دوست را به قتل رساندند.

حبیبی تصریح کرد: وزیر بهداشت از بنیاد شهید درخواست کرده که نام دکتر داوودی به عنوان شهید در این سازمان ثبت شود.

وی همچنین در خصوص کیفیت غذای دانشگاه‌ها گفت: کیفیت غذای دانشجویی مطلوب ما نیست و به همین دلیل آیین نامه تغذیه تهیه و به تمام دانشگاه‌ها ارسال خواهد شد. 

حبیبی ادامه داد: اکنون ۳۲ دانشگاه آشپزخانه صنعتی دارند و ۵۰ دانشگاه نیاز دارند برای آنها آشپزخانه ساخته شود که یک همت بودجه می خواهد.

وی همچنین افزود: برای مادران دانشجو و فرزند آنها در دانشگاه های علوم پزشکی غذای رایگان ارائه می شود.

 درمان ۴۰ دانشجوی دچار مسمومیت غذایی 

 معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ۴۰ نفر از دانشجویانی که دچار مسمومیت شده بودند سرپایی مداوا و درمان شدند، ادامه داد: باید کارهای دانشجویی را به دانشجویان واگذار کنند و به نهادهای صنفی در مورد مسائل مختلف از جمله بحث غذا  اختیارات بدهیم.

 اصلاح شیوه نامه انضباطی

حبیبی با بیان اینکه شیوه نامه انضباطی دانشجویان با همکاری وزارت علوم اصلاح شده است، تصریح کرد: شیوه نامه جدید بسیار خوب است و ایراداتی هم دارد که وزیر علوم نیز اعلام کردند بزودی اصلاح مجدد می شود.

به گفته وی ، شیونامه جدید انضباطی کاملا قانونی و با نگاه احترام جامع به نهاد مقام رهبری در دانشگاه ها بوده و این شیوه نامه تربیتی و اینکه تخلف صورت نگیرد به نفع دانشجو است.

معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: شرایط را طوری طراحی می کنیم که برای دانشجو درست باشد و با هر کسی که تخلف کند برخورد می کنیم .

۶۰ درصد دانشجویان علوم پزشکی بانوان هستند 

حبیبی با بیان اینکه ۶۰ درصد از دانشجویان علوم پزشکی بانوان هستند، گفت: امتیازاتی برای زنان متاهل در رابطه با گذراندن طرح درنظر گرفته شده است و کسانی که یک یا دو فرزند داشته باشند می توانند در شهر خود مشغول گذراندن طرح شوند .

وی تاکید کرد: برای مادران دانشجو بحث بیمه درمانی تکمیلی را در سال گذشته داشتیم که به هزار و ۳۸ نفر در بحث ناباروری وام تعلق گرفت، همچنین در حوزه بیمه تامین اجتماعی نیز ۵۱ هزار و ۶۰۰ دانشجو را تحت پوشش قرار دادیم و در خصوص تولد فرزند نیز به ۳۸۱ مادر وام تولد فرزند پرداخت شد.

معاون فرهنگی با اشاره به اینکه سهمیه عمره دانشجویی برای رشته های علوم پزشکی یک هزار نفر است، گفت: در سال گذشته به بیش از هزار دانشجو  وام عتبات پرداخت شد.

۲۳۳۲۳۶

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]