دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
گروه : طلا و ارز
پ
  • شناسه خبر: 165464
  • 01 دسامبر 2024 - 21:34
  • 57 بازدید
  • ۰ دیدگاه

سرمایه‌گذاری هنگفت شرکت‌های استخراج بیت‌کوین همزمان با دشوارتر شدن استخراج این رمزارز

سرمایه‌گذاری هنگفت شرکت‌های استخراج بیت‌کوین همزمان با دشوارتر شدن استخراج این رمزارز
سرمایه‌گذاری هنگفت شرکت‌های استخراج بیت‌کوین همزمان با دشوارتر شدن استخراج این رمزارز

اکوایران: شرکت‌های استخراج بیت‌کوین در سال جاری میلادی در مجموع بیش از ۳٫۶ میلیارد دلار در حوزه دارایی و تجهیزات هزینه‌ کرده‌اند.

به گزارش اکوایران، با آغاز سال ۲۰۲۴، شرکت‌های استخراج بیت‌کوین در مجموع بیش از ۳٫۶ میلیارد دلار در حوزه‌های دارایی و تجهیزات هزینه‌ کرده‌اند.

به نوشته کریپتو پوتیتو، این شامل صرف پول در حوزه سخت‌افزارهای استخراج، ارتقای مراکز داده و زیرساخت‌های دیگری بوده است که برای حفظ و گسترش فعالیت آن‌ها ضروری قلمداد می‌شود.

گزارش‌ها نشان می‌دهد سرمایه‌گذاری شرکت‌های استخراج در این حوزه‌ها بین جولای و سپتامبر ۲۰۲۴ در بالاترین سطح خود از سه‌ماهه نخست سال ۲۰۲۲ قرار داشته است، یعنی زمانی که آن‌ها هزینه‌کرد خود را به ۱ میلیارد و ۲۴۶ میلیون دلار رساندند.

در سه‌ماهه سوم سال ۲۰۲۴، این شرکت‌ها ۱ میلیارد و ۲۲۶ میلیون دلار هزینه کردند که تنها ۲۰ میلیون دلار با رکورد سه‌ماهه نخست ۲۰۲۲ فاصله داشت. شرکت استخراج کلین‌اسپارک هنوز گزارش مالی خود برای آن دوره را منتشر نکرده است، اما کارشناسان معتقدند افزودن هزینه‌های این شرکت مستقر در ایالت نوادا می‌تواند رکورد جدیدی برای سرمایه‌گذاری در دارایی‌ تجهیزات صنعت کریپتو در یک دوره سه‌ماهه به ثبت برساند.

شرکت‌های استخراج بیت‌کوین حدود ۳٫۴۹ میلیارد دلار در بخش تجهیزات و ارتقا در سال جاری میلادی هزینه‌ کرده‌اند که شامل ۱٫۱۸ میلیارد دلار بین ماه‌های ژانویه تا مارس و ۱٫۰۷ میلیارد دلار بین آوریل و ژوئن می‌شود، به‌علاوه هزینه‌های سه‌ماهه سوم. این رقم در حال حاضر حدود ۹۰۰ میلیون دلار بیشتر از سرمایه‌گذاری‌های این بخش در کل سال ۲۰۲۲ بوده است.

افزایش سرمایه‌گذاری به‌دنبال سال ضعیف ۲۰۲۳ که طی آن میزان سرمایه‌گذاری شرکت‌های استخراج به ۱٫۳ میلیارد دلار رسید، با افزایش نرخ هش بیت‌کوین به حدود ۷۹۰ اگزا هش در ثانیه همزمان شده است.

علاوه بر این، دشواری استخراج بیت‌کوین نیز در تاریخ ۵ نوامبر (۱۵ آبان) با رسیدن به سطح ۱۰۱٫۶ T، رکورد جدیدی ثبت کرد. در این میان، برخی کارشناسان پیش‌بینی کرده‌اند دشواری استخراج بیت‌کوین، به این معنا که برای استخراج یک بلوک جدید از این رمزارز به کامپیوترهای قدرتمندتر و مصرف انرژی بیشتر نیاز است، طی رزوهای آتی دست‌کم ۲ درصد دیگر رشد خواهد داشت.

براساس داده‌های اینوستینگ، بالاترین قیمت بیت‌کوین طی امروز یکشنبه (۱۱ آذر) به سطح ۹۷ هزار و ۳۷۸ دلار رسید. بالاترین قیمت اتریوم نیز طی امروز ۳۷۲۹ دلار بود. بیشترین قیمت رمزارز سولانا نیز طی امروز ۲۳۹ دلار بوده است.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
آربیتراژ داغ در بازار رمزارز/ کانال فرار طلا کجاست؟ 19 مه 2025

آربیتراژ داغ در بازار رمزارز/ کانال فرار طلا کجاست؟

کاهش بازار طلا و ارز ادامه‌دار شد اما مواضع ویتکاف در پشت خطترمز کاهش بازار را گرفت، معامله‌گران می‌گویند با ورود انس در دوشنبه، کلاف سردرگم بازار پیچیده‌تر خواهد شد، برخی از فعالان بازار بدون ریسک با آربیتراژ بین صرافی‌های رمزارزی سود بردند، چرا ۲۶ میلیون کانال فرار طلا است؟ معامله‌گران چه می‌گویند؟

19 مه 2025

خط ترمز ویتکاف در بازار پشت خطی

قیمت سکه در معاملات روزانه کاهش دو کانالی داشت و به کانال ۶۹ میلیون افتاد و قیمت دلار و طلای آبشده هم در روز یکشنبه یک کانال از دست دادند. کانال ۶۹ میلیون سکه و ۲۶ میلیون طلا کمترین میزان قیمت در سال ۱۴۰۴ بوده است. روند نزولی بازار طلا و ارز در معاملات روزانه […]

الزام قانونی بریتانیا برای گزارش‌دهی تراکنش‌های مشتریان توسط شرکت‌های ارز دیجیتال 18 مه 2025

الزام قانونی بریتانیا برای گزارش‌دهی تراکنش‌های مشتریان توسط شرکت‌های ارز دیجیتال

اکوایران: این قوانین بخشی از اجرای چارچوب گزارش‌دهی رمزارزی سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) هستند. هدف این چارچوب، بهبود شفافیت مالیاتی و مبارزه با فرار مالیاتی در حوزه رمزارزها است.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.