شنبه, ۱۴ تیر , ۱۴۰۴
گروه : طلا و ارز
پ
  • شناسه خبر: 18742
  • 21 آگوست 2023 - 21:11
  • 335 بازدید
  • ۰ دیدگاه

بدترین هفته بیت‌کوین از نوامبر ۲۰۲۲

بدترین هفته بیت‌کوین از نوامبر ۲۰۲۲
بدترین هفته بیت‌کوین از نوامبر ۲۰۲۲

اکوایران: ضررهای بیت‌کوین افزایش می‌یابد زیرا جهش جهانی در بازده اوراق قرضه مانع از کاهش خرید می‌شود.

به گزارش اکوایران، بزرگترین دارایی دیجیتال بدترین هفته از نوامبر ۲۰۲۲ را به ثبت رسانده است.

بیت کوین در بدترین هفته از نوامبر سال گذشته تا کنون قرار دارد زیرا چشم انداز هزینه‌های استقراض باعث کاهش تقاضا برای سرمایه‌گذاری‌های پرخطر در بازارهای جهانی می‌شود.

بزرگترین دارایی دیجیتال تا ساعت ۸:۳۳ صبح روز دوشنبه در لندن تقریباً ۱٪ کاهش یافت و به ۲۶,۰۰۰ دلار رسید و پس از افت بیش از ۱۰٪ در هفت روز منتهی به یکشنبه، نزدیک به پایین‌ترین سطح دوماهه معامله شد. سکه‌های کوچکتر مانند اتر و XRP نیز ضرر کردند.

بازدهی بلندمدت خزانه‌داری ایالات متحده در حدود بالاترین حد چند ساله است که بخشی از فروش جهانی اوراق قرضه است که منعکس‌کننده خطر دوره طولانی تنظیمات پولی محدودکننده برای آرام کردن تورم است. چنین پس‌زمینه‌ای، نقدینگی محدودی را نشان می‌دهد که چالشی برای دارایی‌های پرریسک‌تر مانند سهام و ارزهای دیجیتال است.

کاهش قیمت بیت کوین در هفته گذشته، بزرگترین کاهش قیمت بیت کوین از زمان فروپاشی صرافی ارز دیجیتال FTX در سه ماهه پایانی سال ۲۰۲۲ بوده است.

بیت کوین با نماد اختصاری BTC یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال است که با ارزش بازار حدود ۵۶۹.۰۶ میلیارد دلار، در رتبه ۱ بازار قرار داشته و سهم ۵۲.۰۷ درصدی از کل بازار را در اختیار دارد .
هر واحد از بیت کوین در این لحظه با قیمت ۲۵,۹۴۵ دلار، با احتساب نرخ تتر ۴۹,۴۸۶ تومان معادل ۱,۲۸۳,۹۶۲,۲۱۲ تومان معامله می شود و حجم مبادلات روزانه آن ۷.۶۴ میلیارد دلار است. قیمت در ۲۴ ساعت اخیر -۰.۸۳% کاهش یافته است. بالاترین قیمت بیت کوین در تاریخ ۱۹ آبان ۱۴۰۰(۱۰ November 2021) معادل ۶۸,۶۶۴.۱۶ دلار بوده که همینک %۶۲.۲۱ پایین‌تر از آن زمان قرار دارد. تعداد واحدهای در گردش بیت کوین ۱۹.۴۶ میلیون و تعداد کل واحدهای آن ۲۱ میلیون خواهد بود. در حال حاضر فعال ترین صرافی که در آن بیت کوین معامله می‌شود، صرافی ATAIX با سهم %۹۳.۲۳ از حجم معاملات روزانه است.

اتریوم با نماد اختصاری ETH یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال است که با ارزش بازار حدود ۲۲۱.۰۷ میلیارد دلار، در رتبه ۲ بازار قرار داشته و سهم ۲۰.۱۸ درصدی از کل بازار را در اختیار دارد . هر واحد از اتریوم در این لحظه با قیمت ۱,۶۶۸.۱۳ دلار، با احتساب نرخ تتر ۴۹,۶۵۹ تومان دلار معادل ۸۲,۸۳۸,۰۱۸ تومان معامله می شود و حجم مبادلات روزانه آن ۳.۱۶ میلیارد دلار است. قیمت در ۲۴ ساعت اخیر -۰.۱۴% کاهش یافته است. بالاترین قیمت اتریوم در تاریخ ۱۹ آبان ۱۴۰۰(۱۰ November 2021) معادل ۴,۸۵۱.۱۱ دلار بوده که اکنون %۶۵.۶۱ پایین‌تر از آن زمان قرار دارد. تعداد واحدهای در گردش اتریوم ۱۲۰.۱۵ میلیون و تعداد کل واحدهای آن ۱۲۰.۱۵ میلیون خواهد بود. در حال حاضر فعال ترین صرافی که در آن اتریوم معامله می‌شود، صرافی WBF Exchange با سهم %۹۹.۸۷ از حجم معاملات روزانه است.

تتر با نماد اختصاری USDT یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال است که با ارزش بازار حدود ۸۳.۳۵ میلیارد دلار، در رتبه ۳ بازار قرار داشته و سهم ۷.۵۹ درصدی از کل بازار را در اختیار دارد . هر واحد از تتر در این لحظه با قیمت ۰.۹۹۹۵۴۰ دلار، با احتساب نرخ تتر ۴۹,۵۰۰ تومان معادل ۴۹,۴۷۷ تومان معامله می شود و حجم مبادلات روزانه آن ۱۴.۴۸ میلیارد دلار است. قیمت در ۲۴ ساعت اخیر ۰.۰۴% کاهش یافته است. بالاترین قیمت تتر در تاریخ ۰۶ اسفند ۱۳۹۳(۲۵ February 2015) معادل ۱.۲۱ دلار بوده که همینک %۱۷.۷۶ پایین‌تر از آن زمان قرار دارد. تعداد واحدهای در گردش تتر ۸۳.۴۱ میلیارد و تعداد کل واحدهای آن ۸۶.۶۸ میلیارد خواهد بود. در حال حاضر فعال ترین صرافی که در آن تتر معامله می‌شود، صرافی ATAIX با سهم %۶۴.۰۵ از حجم معاملات روزانه است.

 

 

 

 

 

 

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
02 جولای 2025

هت‌تریک نوسان در بازار طلا و ارز

در بازارهای جهانی هم انس طلا صعودی دنبال شد و با افزایش بیش از ۵۰ دلاری تا ۳۳۵۰ دلار بالا رفت. از منظر تحلیلگران افزایش انس طلای جهانی به خاطر دو دلیل بوده است؛ دلیل اول و مهم، تغییرات نگرش فعالان بازار نسبت به کاهش نرخ بهره بوده که تصور می‌کنند میزان کاهش نرخ بهره […]

02 جولای 2025

هت‌تریک نوسان در بازار طلا و ارز

در بازارهای جهانی هم انس طلا صعودی دنبال شد و با افزایش بیش از ۵۰ دلاری تا ۳۳۵۰ دلار بالا رفت. از منظر تحلیلگران افزایش انس طلای جهانی به خاطر دو دلیل بوده است؛ دلیل اول و مهم، تغییرات نگرش فعالان بازار نسبت به کاهش نرخ بهره بوده که تصور می‌کنند میزان کاهش نرخ بهره […]

02 جولای 2025

شوک به بازار طلای آنلاین

بنابر گزارش‌ها، بدون صدور ابلاغیه رسمی، به پلتفرم‌های آنلاین طلا به‌صورت غیررسمی اعلام شده که فعلاً فعالیت خود را متوقف کنند؛ روندی مشابه آنچه در ساعات اولیه بحران برای بورس اتفاق افتاد. با این حال، در حالی‌ که سایر بازارهای مالی مانند بورس و رمزارزها از سر گرفته‌اند، بازار آنلاین طلا همچنان در وضعیت تعلیق […]

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.