این تلویزیون ها بواسطه برندهای معروفی مثل سامسونگ، جی پلاس و… تولید و روانه بازارمیشوند. این تلویزیون های هوشمند از سیستم عامل برجسته اندروید برای راه اندازی و کاربری برنامه ها استفاده میکند. تلویزیون های اندرویدی امکانات گسترده ای مانند قابلیت وصل شدن به اینترنت، بلوتوث، ورودی هایی همچون HDMI و USB دارد.
البته باید اشاره کرد که توسعه و گسترش سیستم عامل Android TV فقط در اختیار گوگل قرار دارد اما به مرور زمان تولید کنندگان تلویزیون نیز شروع به توسعه سیستم عامل اندرویدی کردند و در محصولات خود به صورت گسترده بکار میبرند چرا که این سیستم با ویژگی های برتر و کارایی های فراوان که دارد برای بسیاری از تلویزیونها و کاربران جذاب تر و کاربردی تر میباشد.
در این تلویزیون های هوشمند اندرویدی با نصب گوگل پلی می توانید اپلیکیشن های مورد علاقه خود را در یک صفحه غول پیکر داشته باشید و از استفاده آنها لذت ببرید. در واقع به سادگی میتوان گفت داشتن یک تلویزیون اندرویدی همانند داشتن تلفن هوشمند، تبلت هست.
آپشن های برجسته تلویزیون های اندرویدی
از جمله ویژگی های مهم و جذاب Android TV این است که به مرور زمان تمامی برند ها به توسعه و گسترش این سیستم عامل روی آوردند. مانند برند سامسونگ و جی پلاس که مدت هاست از سیستم عامل اندروید خود در تلویزیون های تولیدیش به کار برده است. همانطور که گفته شد یکی از دلایل محبوبیت زیاد این تلویزیون ها داشتن آپشن های بسیار گسترده آن است که در ادامه به برجسته ترین آنها اشاره میشود.
یکی از مزایا و ویژگیهای مهم تلویزیونهای اندرویدی این است که تمام کارهایی را که توسط Chromecast انجام میشود را میتواند اجرا کند. شما با استفاده از این قابلیت میتوانید محتوای اپلیکیشن هایی مانند Spotify، YouTube، Netflix، Hulu را در تلویزیون هوشمند خود داشته باشید. همچنین شما با داشتن تلویزیون اندرویدی از تمام ویژگی های کروم کست بدون پرداخت هزینه و حتی بدون وصل کردن دانگل دیگر به تلویزیون برخوردار شوید.
شما میتوانید با استفاده از یک سیستم عامل Chrome یا یک دستگاه اندرویدی در صفحه خود به دلخواه هر وب سایت یا صفحه ای را که دوست داشتید بر روی صفحه نمایش تلویزیون منتقل کنید.
در تلویزیون اندرویدی برای اینکه منوهای تلویزیون شلوغی و سردرگمی نداشته باشند کاربران می توانند از گزینههای open Netflix یا open Spotify برای باز کردن و دسترسی به برنامه های مورد علاقه شان استفاده کنند. همچنین اگر علاقه به داشتن برنامه های بیشتری دارید میتوانید از Google Assistant اپلیکیشن مورد علاقه خود را به صورت صوتی پیدا کرده یاهم میتوانید از طریق فروشگاه Google Play جستجو و دانلود کنید. درواقع شما با داشتن تلویزیون اندرویدی میتوانید از همه امکانات Google Assistant استفاده کنید. مثلا میتوانید از آن درباره آب و هوا بپرسید و بخواهید برای شما پیشبینی کند یا این امکان برای شما فراهم میشود که قرار ملاقات یا تواریخ خاص را در Google Calendar یادآوری کنند.
پشتیبانی اندروید از تمام برنامههای اصلی
یکی دیگر از مزایا و ویژگیهای شگفت انگیزی که تلویزیون های اندرویدی دارد پشتیبانی از تمامی برنامههای اصلی موسیقی و ویدیویی مانند YouTube، Amazon Prime Video و فیلم و تلویزیون Google Play، به علاوه Netflix، Hulu Showtime Anytime، Disney، VLC Player، Twitch است. شما با داشتن یک تلویزیون اندروید به راحتی به تمامی این برنامهها دسترسی دارید و به راحتی میتوانید با استفاده از USB یا کارت SD یا یک برنامه شخص ثالث مانند ES File Explorer و X-plore File Manager از برنامه هایی که مخصوص تلفن های اندرویدی هست نیز بر روی تلویزیون اجرا کنید.
به طور کلی باید گفت که بیشتر برنامه هایی که در تلفن های اندرویدی استفاده میکنیم قابلیت اجرا در تلویزیونهای اندروید نیز هستند. همچنین شما میتوانید با استفاده از Google Photos تصاویر خود را اجرا نموده یا اینکه از Chrome cast استفاده کنید.
سیستم عامل اندروید تی وی
سیستم عامل تلویزیون مهمترین بخش هر تلویزیون هوشمند میباشد و باید بدانید که سیستم عامل تلویزیون ها محدود به یک مورد نیست. سیستم عامل اندروید تی وی، گوگل تی وی، تایزان، webOS و … هر کدام بر روی تلویزیونهای خاصی نصب میشود که هرکدام در جایگاه خود خوب و کاربردی هستند و این سیستم عامل ها از هم متفاوت هستند.
اندروید تی وی از جمله متداول ترین سیستم عامل ها هستند. این سیستم عامل محبوب توسط تولید کنندگان مختلف استفاده میشود. برندهایی همچون سامسونگ، جی پلاس، سونی، تی سی ال و … سیستم عامل اندروید تی وی را در تلویزیونهای هوشمند خود به کار می برند. همانطور که میدانید این سیستم عامل در تلفن های همراه بکار برده میشد که به مرور زمان اندروید توسط گوگل توسعه یافته و یکی از محبوب ترین سیستم عامل های جهان شده است. برای همین کاربران و خریداران تلویزیون با سیستم عامل اندروید تی وی موافق تر هستند چرا که محصولی را خریداری میکنند که به صورت منظم در حال بروزرسانی است و بعد مدتی مجبور نیستند تلویزیون خود را عوض وکنند.
بهترین Android TV بازار کدام است؟
باتوجه به محبوبیت زیاد تلویزیون های هوشمند با سیستم عامل اندروید تولید کننده گان زیادی در سرتاسر جهان به تولید و توسعه این محصول کرده اند اما برای بیشتر خریداران سوا هست که کدام برند برتری و کیفیت بیشتری نسبت به دیگر برند ها دارد؟ در ادامه برند های محبوب ایرانی و خارجی در زمینه تولید تلویزیون های هوشمند اندرویدی را معرفی خواهیم کرد.
همانطور که گفته شده امروزه بیشتر برندها تلویزیون هایی با سیستم عامل اندروید تی وی روانه بازار میکنند از جمله این برند ها میتوان به تلویزیون دوو اشاره کرد. این برند در بیشتر یکی از پیشروان بازار لوازم الکترونیکی میباشد. تلویزیون های اندرویدی این برند نیز از کیفیت و سرعت بسیار بالایی برخوردار هست و قابلیت های زیادی را ارائه میدهد.
یکی دیگر از برندهایی که از سیستم عامل اندروید تی وی در تلویزیون های هوشمند خود استفاده میکند تلویزیون اسنوا می باشد. این برند ایرانی نیز یکی از پیشروان بازار الکترونیکی هست که با کیفیت و سرعت خود به رقابت با برند های خارجی روی آورده است. این برند نیز همانند دیگر برندها تلاش بر توسعه تلویزیون های هوشمند اندرویدی خود دارد.
برند دیگری که تلویزیون های اندرویدی خود را روانه بازار میکند تلویزیون برند جی پلاس میباشد. تلویزیون های این برند نیز در بازار جایگاه خودشان را گرفته اند و از جمله محبوب ترین های بازار بشمار میرند. علاوه بر برند های گفته شده برند هایی همچون سامسونگ و تی سی ال و… نیز تلویزیون های اندرویدی خود را روانه بازار میکنند.
بهترین تلویزیون اندرویدی بازار کدام است؟
تلویزیون اسنوا SA850U 4K QLED 65
تلویزیون اسنوا مدل SA850U 4K QLED 65 یکی از تلویزیون های محبوب اندرویدی ایرانی میباشد که با قابلیت های خود طرفدارهای بسیار زیادی دارد. از جمله قابلیت های این تلویزیون هوشمند میتوان به سیستم UHD Upscaling اشاره کرد که می توانید با استفاده از این ویژگی کیفیت تصاویر خود را افزایش دهید. همچنین با سیستم دالبی دیجیتال پلاس صداها با بهترین کیفیت ممکن پخش میشود.
تلویزیون ال ای دی هوشمند جی پلاس مدل GTV-75RU834S
یکی دیگر از تلویزیون های محبوب اندرویدی تلویزیون ال ای دی هوشمند جی پلاس مدل GTV-75RU834S می باشد. سیستم عامل اندروید ۱۱، حافظه داخلی ۱۶ گیگابایت ، پشتیبانی از طیف رنگی میلیاردی Color Rich Billiot – HDR۱۰ جهت تولید تصاویر با وضوح و جزيیات بیشتراز جمله ویژگی های برتر این تلویزیون هوشمند اندرویدی میباشد.
تلویزیون ال ای دی هوشمند دوو ۵۵ اینچ مدل DSL-55MS3100U
از جمله تلویزیون های محبوب دوو نیز میتوان به تلویزیون ال ای دی هوشمند دوو ۵۵ اینچ مدل DSL-55MS3100U اشاره کرد. این تلویزیون علاوه بر ویژگی های اندرویدی دیگر قابلیت کنترل هوشمند همان موس و صفحه نمایش فور کی ، بلوتوث و راحتی اتصال را نیز در تکنولوژی خود جای داده است.
چکیده
همانطور که پیشتر اشاره کردیم. تلویزیون های اندرویدی ویژگیها و کاربردهای فراوانی دارد و به همین خاطر هم از محبوبیت زیادی برخوردار هستند. سیستم عامل مهم ترین بخش هر تلویزیون است و سیستم عامل اندروید تی وی بین سیستم عامل های دیگر متداول تر و محبوب تر میباشد. برند هایی همچون اسنوا، دوو، جی پلاس از جمله برندهایی هستند که از این سیستم عامل در تلویزیون های خود استفاده میکنند. البته امروزه خیلی از تلویزیون ها با برندهای خاص مانند سامسونگ از سیستم عامل اختصاصی خود همراه با دستیار هوش مصنوعی با نام Bixby بهره میبرد و یا تلویزیون های ال جی از WebOS اختصاصی نیز استفاده میکند.
مهدی
تاریخ : 9 - دسامبر - 2024من میخوام یه تلویزیون اندرویدی بخرم اما مدلهای مختلفی تو بازار هست و نمیدونم کدومو انتخاب کنم. چه نکاتی رو باید در نظر بگیرم؟
کارشناس روابط عمومی
تاریخ : 9 - دسامبر - 2024انتخاب بهترین تلویزیون اندرویدی به عوامل مختلفی مثل بودجه، اندازه صفحه نمایش، کیفیت تصویر، سیستم صوتی و امکانات هوشمند بستگی داره. قبل از خرید، بهتره به این نکات توجه کنی:
بودجه: مشخص کن چقدر میخوای برای خرید تلویزیون هزینه کنی. با توجه به بودجهت، میتونی مدلهای مختلفی رو بررسی کنی.
اندازه صفحه نمایش: اندازه تلویزیون رو متناسب با فاصله نشستن و اندازه اتاق انتخاب کن.
کیفیت تصویر: به دنبال تلویزیونهایی با رزولوشن ۴K یا بالاتر باش. فناوریهای نمایشگر مثل OLED، QLED و Mini LED هم تاثیر زیادی در کیفیت تصویر دارن.
سیستم صوتی: کیفیت صدای تلویزیون هم مهمه. به دنبال تلویزیونهایی باش که سیستم صوتی قوی یا امکان اتصال به ساندبار رو داشته باشن.
امکانات هوشمند: قابلیتهای هوشمند مثل دسترسی به اینترنت، اپلیکیشنهای مختلف و دستیار صوتی هم از فاکتورهای مهم هستن.