هشدار ! | اگر این علائم را جدی بگیرید | درمان خانگی و فوری کبد چرب با ۱۰ ماده غذایی
هشدار ! | اگر این علائم را جدی بگیرید | درمان خانگی و فوری کبد چرب با ۱۰ ماده غذایی

کبد یکی از اجزاء بدن است که در سمت راست و بالای شکم قرار گرفته و کار آن ذخیره و شکستن چربی‌ها است و بیماری کبد چرب یک بیماری شایع و خطر آفرین محسوب می‌شود.

پیشرفت و تجهیز کشورها به فناوری‌های نوین، منجر به کاهش فعالیت بدنی در افراد جامعه شده و این امر زمینه‌ساز افزایش چاقی می‌گردد. تغذیه نادرست و چاقی ارتباط مستقیمی با بسیاری از بیماری‌ها دارند که یکی از آن‌ها کبد چرب است. کبد چرب تأثیر قابل توجهی بر زندگی افراد دارد. در ادامه، به بررسی کبد چرب و روش‌های درمان آن خواهیم پرداخت.

کبد چرب چیست ؟

کبد یکی از اجزاء بدن است که در سمت راست و بالای شکم قرار گرفته و کار آن ذخیره و شکستن چربی‌ها است. در هر وعده غذایی ما چربی فراوانی وجود دارد که به وسیله کبد سالم تجزیه می‌شود. وقتی مشکلی درکبد به وجود می‌آید، چربی‌ها در آن به صورت تری‌گلیسیرید ته‌نشین و فضاهای میان بافتی از چربی پر می‌شوند به همین دلیل کبد نمی توانند مواد سمی را به طور کامل دفع کنند. به تدریج این عضو، بزرگ و از حالت طبیعی خارج می‌شود، بیماری کبد چرب اتفاق می‌افتد.

علائم کبد چرب

چرب شدن کبد مشکلاتی را برای افراد بوجود می‌آورد و علائمی را به دنبال دارد که در زیر به آنها اشاره می کنیم :

خستگی، کاهش وزن، حالت تهوع، بی‌اشتهایی، ضعف، کاهش نیروی تشخیص، کاهش تمرکز در انجام فعالیت‌های روزانه، بوی بد دهان، عرق کردن بیش از حد، بوی ناخوشایند بدن، سفید شدن زبان، خارش پوست، حساسیت‌های جلدی و کهیر، زرد شدن سفیدی چشم، تورم و تیره‌شدن زیر چشم، قرمز و حساس‌ شدن چشم، تورم و خارش چشم، آکنه و جوش قرمز روی چانه‌ها و گونه‌ها و اطراف بینی، زیاد شدن رگها و مویرگهای خونی صورت و قرمز و متورم شدن آنها، سرگیجه، تنگی نفس، سردردهای مزمن، قرمزی کف پا همراه با التهاب و خارش، ظهور لک و نقطه‌های تیره رنگ روی صورت که به خالهای کبدی معروف است و مهمترین علامت ظاهری در بدن که بزرگ شدن کبد و درد در قسمت راست بالای شکم است.

قاتل کبد چرب چیست؟ (درمان های پیشنهادی کبدچرب)

انواع راه‌های درمانی کبد چرب

راه‌های درمانی کبد چرب توسط پزشک متخصص تعیین می‌شود. پزشک به بیمار اقدامات لازم را توصیه می کند. در واقع ورزش ، تغذیه مناسب و کاهش وزن آهسته یه قاتل اصلی کبد چرب هستند. 

ورزش

پزشک با توجه به شرایط سنی و بدنی بیمار، فعالیت‌های ورزشی را پیشنهاد می‌کند که تاثیر ویژه‌ای در بهبود شرایط بیمار دارد.

کاهش وزن

بیمار در صورت اضافه وزن باید وزن خود را پایین بیاورد که این کم کردن وزن همراه با تغییر در میزان کالری وارد شده در بدن و افزایش فعالیت‌های بدنی امکان پذیر است.

رژیم غذایی و تغذیه مناسب

وعده‌های غذایی سالم و مقوی اهمیت فراوانی در بهبود و درمان کبد چرب دارد.

کنترل دیابت

دیابت از عوامل انباشته شدن چربی در کبد است. پس بیمار برای بهبود این عضو باید رژیم غذایی مناسبی که پزشک تجویز می‌کند داشته باشد و همچنین از غذاهای چرب و پرکالری پرهیز کند و از مصرف میوه‌جات و سبزیجات برای درمان کبد چرب غیر‌الکلی غافل نشود.

بهترین مکمل های غذایی برای درمان کبد چرب

مصرف مکمل هایی نظیر ویتامین E ، امگا۳ ، ال کارنیتین، کورکومین ( عصاره زردچوبه )، سیر و زنجبیل با کاهش التهاب به درمان کبد چرب کمک می کند.

گیاهان دارویی نظیر خارمریم نیز می تواند به درمان بیماری کبد چرب کمک نماید.

جراحی و پیوند کبد

پیوند کبد به این معنی نیست که بعداز انجام عمل جراحی، هرگونه که مایل بودید زندگی کنید بلکه باید پس از پیوند، توصیه‌های پزشک معالج را به کار ببندید و همیشه پیگیر باشید.

جراحی و پیوند کبد آخرین مرحله از درمان طولانی مدت کبد و همچنین بیماری های کبدی ناگهانی است. قبل از انجام عمل پیوند باید تمام شرایط فرد اهدا کننده عضو بررسی شود. خویشاوندان درجه یک جزو اهداکنندگان اول به حساب می‌آیند.

علائم کبد چرب حاد و شدید

به دلیل بی‌تفاوتی به چربی کبد و عدم درمان این عضو، آسیب جدی به کبد وارد می‌شود و بیماری، حاد و شدیدتر می‌شود و عوارض جدی دارد:

 استفراغ و حالت تهوع، مشکلات گوارشی مثل ریفلاکس و سوء هاضمه از عوارض چربی کبد حاد است که با استفراغ دائمی همراه است و به دلیل ناتوان شدن بدن در دفع مواد زائد و تغییر در سیستم هضم غذا اتفاق می‌افتد.

 زردی پوست و سفیدی چشم‌ها

وقتی بیلی‌روبین و رنگدانه صفرا در خون افزایش پیدا می‌کند و از بدن به عنوان مواد زائد دفع نمی‌شوند، این حالت اتفاق می‌افتد که از نشانه‌های ابتلا به بیماری کبدی است.

نفخ معده همراه با درد

ابتلا به کبد چرب حاد با درد معده و نفخ همراه است. هنگامی که پروتئین و آلبومین در خون جمع می شود، فرد حالتی مانند بارداری پیدا می‌کند که به این وضعیت آسیت گفته می‌شود که به دلیل ابتلا به این بیماری رخ می‌دهد.

ادرار زرد رنگ تیره همراه

هنگامی که بیماری حاد کبد اتفاق می‌افتد، چون سطح بیلی‌روبین در خون افزایش می‌یابد، ادرار را تیره و رنگ می‌کند.

 ایجاد خونریزی و یا کبود شدن بدن به راحتی

بیماری شدید کبدی میزان تولید سطح پروتئین‌های لازم برای لخته شدن خون را کم و یا کلاً متوقف می‌سازد که با کمترین زخم موجب خونریزی و یا با کمترین ضربه کبودی شدید اتفاق می‌افتد.

 ایجاد فراموشی یا توهم،گیجی، تغییر شخصیت و نداشتن تمرکز

چربی بیش از حد معمول در داخل کبد باعث می‌شود که کبد نتواند مواد سمی را به صورت طبیعی از خون خارج کند، پس مواد مضری که انباشته شده وارد مغز می‌شوند و در نهایت منجر به از دست دادن حافظه یا گیجی و مواردی از این قبیل می‌شود.

وقتی کبد آسیب جدی می‌بیند و بیش از حد چرب می شود، علاوه بر مواردی که ذکر شده علائم دیگری نیز دارد:

تب ولرز، از بین رفتن میل جنسی، خطوط قرمز رنگ کوچک که منظور همان مویرگهای خونی هستند. اضافه وزن و چاقی شدید، بی نظمی در قاعدگی در زنان و بیضه‌های متورم یا خیلی کوچک و پستانهای بزرگ شده در مردان.

انواع کبد چرب

کبد چرب را می‌توان به ۳ دسته تقسیم کرد:

۱- کبد چرب الکلی

این نوع بیماری همانگونه که از اسمش پیدا است، از مصرف الکل بر روی کبد ایجاد می‌شود و معمولاً در اوایل بیماری بی علامت است و کاملاً قابل پیشگیری است. اما اگر مصرف الکل متوقف نشود و همچنان ادامه پیدا کند، نتیجه خطرناکی برای فرد خواهد داشت. ازجمله این خطرات:

هپاتیت الکلی

این نوع بیماری در افرادی رخ می‌دهد که به‌ مدت طولانی و بیش از چند سال از مشروبات الکلی استفاده می‌کنند. در این بیماری،کبد متورم می‌شود و باعث ایجاد تهوع و استفراغ، تب همراه با درد شکم، زردی رنگ پوست و زرد شدن سفیدی چشمها می‌شود. پس برای بهبود هپاتیت الکلی باید به طور کامل مصرف الکل را متوقف کنید.

سیروز کبدی

در مواقعی که الکل و مشروبات الکلی زیاد مصرف شود، در طولانی مدت بافت کبد را زخم می‌کند و کار کبد را مختل می‌کند و کبد نمی‌تواند مواد زائد و سمی را از کبد دفع کند.

اضافه وزن و چاقی و رژیم غذایی پرچرب و بروز هپاتیت c می‌تواند به بروز بیماری سیروز الکلی کمک کند.

عوارض ناشی از سیروز عبارتند از:

زردی پوست و زردی چشمها، خونریزی داخلی که به صورت واریس است. تولید مایع در معده یا آسیت.

۲- کبد چرب غیر الکلی

این نوع بیماری کبد، همان انباشته شدن بیش از حد چربی است و یک سندروم متابولیک به حساب می‌آید و به دلایل فشار خون بالا،کلسترول بد رو به افزایش، عدم تعادل هورمون انسولین و همچنین میزان چربی بالا در شکم بوجود می‌آید.

کبد چرب غیر الکلی به دونوع ساده و استئاتوهپاتیت غیر الکلی (NASH) تقسیم می‌شود.

 کبد چرب غیر الکلی ساده

در کبد چرب ساده نیز چربی انباشته می‌شود ولی هیچ التهابی در کبد وجود ندارد و سلولهای کبدی آسیب ندیده‌اند. این نوع بیماری به طور طبیعی هیچ مشکلی برای کبد ایجاد نمی‌کند و در طولانی مدت تشدید نمی‌شود.

 کبد چرب غیر الکلی استئاتوهپاتیت

در این مدل شرایط مقداری جدی‌تر می‌شود. افرادی که دچار این مدل هستند با التهاب و تورم کبد رو به رو هستند و امکان آسیب رسیدن به سلول‌های کبدی در این نوع بیشتر است. درواقع نوعی اعلام آمادگی است و می تواند موجب زخم کبدی و صدمه همیشگی به این عضو از بدن شود و در نهایت می‌تواند موجب نارسایی کبد و حتی منجر به مرگ افراد شود.

۳- کبد چرب بارداری

این نوع بیماری کبد اغلب کمیاب است و فقط در دوران بارداری اتفاق می‌افتد.

طبق گزارشات پژوهشگران، از هر بیست هزار بارداری درسال تنها یک نفر دچار این مشکل می شود. این بیماری در ماه‌های آخر به وجود می‌آید و امکان دارد تا بعد از زایمان هم وجود داشته باشد. در مادرانی که بارداری‌های دوقلویی دارند و هم چنین مادرانی که فرزندشان پسر است، این بیماری بیشتر اتفاق می‌افتد. این شرایط بیشتر برای جنین یا مادرانی رخ می‌دهد که یک اختلال ژنتیکی دارند.

بیماری کبد چرب بارداری توسط آزمایشات پزشکی تشخیص داده می‌شود. اگر پزشکان در تشخیص این بیماری دچار اشتباه شوند ممکن است صدمات جدی به اندام‌های بدن مادر ازجمله: کبد، کلیه و ریه وارد شود.

در اغلب اوقات اگر چربی کبد خیلی زیاد باشد کودک نیز تحت تأثیر این بیماری قرار می‌گیرد و اگر کودک دچار نقص ژنتیکی باشد تأثیرات منفی این بیماری بر روی کودک بیشتر خواهد بود. متأسفانه ۱۰ درصد کودکان مبتلا مرده به دنیا می‌آیند.

از جمله نشانه‌های کبد چرب در دوران بارداری:

بی‌میلی و کم‌اشتهایی، خستگی و خواب آلودگی، زردی پوست، وجود درد در معده وشکم، حالت تهوع و استفراغ شدید.

مادرانی که از این عارضه رنج می‌برند باید از رژیم غذایی خاصی پیروی کنند. اگر در حین این بیماری، فشار خون بالایی هم دارند ابتدا حتماً باید تحت نظر پزشک باشند.

غذاها اکثراً باید آب‌پز،کبابی و یا گریل باشند و در طبخ آنها به هیچ عنوان از روغن استفاده نشود. هنگامی که از گوشت استفاده می‌کنند، حتماً چربی‌های اضافی آنها را بگیرند. از گیاهان پرفیبر مانند اسفناج و حبوبات به وفور استفاده کنند. حتماً میوه جات و سبزیجات را در رژیم غذایی خود بگنجانند.

اما در این دوران گیاهان دارویی و عریقیجات را حتماً باید با نظر و مشورت پزشک مصرف نمایند.

مصرف زیتون و روغن زیتون برای همه مادران باردار توصیه شده است، زیرا از جمع شدن چربی و افزایش تری‌گلیسیرید در کبد و بروز کبد چرب جلوگیری می کند.

علائم کبد چرب روی پوست صورت و درمان آن

پوست بدن انسان از جمله صورت نشانگر اتفاقاتی است که در درون بدن می افتد. عوامل درونی و محیطی و روش زندگی تاثیر مستقیمی روی پوست صورت انسانها دارد و معمولاً با بروز هرگونه مشکلی در بدن در ظاهر پوست تغییراتی رخ می دهد.

کبد که یکی از اندام‌های اصلی در بدن است، به عنوان تصفیه کننده بدن و دفع مواد زاید از خون عمل میکند. ازدیاد چربی و مواد سمی در کبد به دلیل تغییرات هورمونی باعث لکه‌های ناگهانی در پوست صورت می‌شود که به لکه های کبدی معروف هستند. این لکه‌ها کوچک، تیره و سطحشان صاف و بدون درد است و در اندازه‌های گوناگونی و بیشتر در نواحی از صورت که در معرض نور خورشید قرار دارند پدیدار می‌شوند.

هنگامی که فرد در مقابل نور آفتاب قرار می‌گیرد، ملانین یا همان رنگ دانه‌های پوست افزایش می‌یابند که موجب ایجاد این لکه‌ها بر روی پوست می‌شوند.

کبد-چرب

علائم کبد چرب در افراد لاغر

بیماری کبد چرب محدود به افراد خاصی نمی‌شود. همه اقشار جامعه در معرض بروز این بیماری هستند و اگر از لحاظ تغذیه‌ای مراقب نباشند به سادگی به این بیماری مبتلا می‌شوند.

کبد چرب چه در افراد چاق و چه در افراد لاغر اغلب مواقع بدون علامت است و فقط از طریق آزمایشات پزشکی متوجه می‌شوند که دچار این بیماری شده‌اند.

با توجه به این مسئله نشانه‌هایی وجود دارد که به فرد هشدار می‌دهد که دارای بیماری کبد چرب شده است:

خواب آلودگی، بی‌اشتهایی، حالت تهوع و استفراغ، خون دماغ شدن، زردی پوست صورت و زرد شدن سفیدی چشمها، احساس درد در سمت راست شکم و مرکز شکم، بزرگ شدن کبد، نمایان شدن لکه‌های قهوه‌ای در پوست به خصوص در گردن و زیر‌بغل، خستگی و ضعف.

پس افراد لاغر نیز باید مراقب سلامتی خود باشند و در درمان کبد چرب خود هشدارهای لازم را جدی بگیرند.

کبد

علائم کبد چرب در زنان

ابتلا به بیماری کبد چرب در خانمها به دلیل تغییرات هورمونی فراوانتر از سایر اقشار جامعه است.

این بیماری در بین زنان ۴۰ تا ۶۰ ساله به دلیل کم تحرکی و استفاده از غذاهای فست فود، افزایش فشار خون، افزایش چاقی و ابتلا به دیابت بیشتر دیده می‌شود. از نشانه‌های بارز این بیماری در خانمها به حالت تهوع،کم اشتهایی، احساس ضعف و خستگی، نامنظم بودن دوره تخمک‌گذاری و همچنین خون‌ریزیهای شدید در دوران قاعدگی، بوی بد دهان، زردی پوست و چشمها می توان اشاره کرد.

نحوه و راه های تشخیص کبد چرب

پزشک می‌تواند بیماری کبد چرب را با جستجو در تاریخچه بیمار و همچنین معاینات فیزیکی، تصویربرداری، سونوگرافی، سی‌تی‌اسکن و  از کبد و آزمایشات خون تشخیص دهد.

اغلب بیماران دارای کبد چرب بی‌علامت هستند و بیشتر برای بیماریها و دلایل گوناگون دیگری به پزشک مراجعه می‌کنند و پزشک در انجام معاینات پزشکی و یا سایر آزمایشها متوجه کبد چرب بیمار می‌شود. پزشک اگر در انجام این آزمایشات به مسئله مشکوکی برخورد کند، بیمار را برای انجام بیوپسی به رادیولوژی می‌فرستد. در این عمل تشخیصی، متخصصین رادیولوژی از قسمتی از کبد نمونه برداری می‌کنند و نمونه گرفته شده به آزمایشگاه فرستاده می‌شود و در آزمایشگاه به وسیله میکروسکوپ دیده می‌شود و در نتیجه آسیب‌های کبدی پزشک مربوطه گزارش داده می‌شوند. 

چگونه کبد را پاکسازی کنیم؟

چگونه کبد چرب را پاکسازی کنیم ؟ کبد به پاکسازی اجزای مضر مانند داروها و الکل در خون کمک می کند. علاوه بر این، کبد آن را به اجزای تغذیه ای تبدیل می سازد که بدن از آنها استفاده خواهد کرد. کبد به تمیز کردن آنزیم ها و پروتئین ها و همچنین ذخیره عناصر منعقد کننده خون و در نتیجه پاکسازی خون و پاکسازی ریه کمک می کند. مصرف بیش از حد برخی مواد می تواند باعث آسیب کبدی شود. بنابراین باید از مصرف الکل، سرخ کردنی ها، چربی ها و مصرف زیاد نمک و شکر پرهیز کرد.

کبد اندام بسیار مهمی برای زندگی انسان است. کبد عضوی است که در پاکسازی خون و پاکسازی ریه بسیار مهم است. علاوه بر این، کبد اجزای غذایی مفید برای بدن انسان را تنظیم می کند تا بدن بتواند از آن استفاده کند. پاکسازی کبد چرب در این زمینه بسیار مفید است. برای پاکسازی و بازسازی کبد، مصرف غذاهای مناسب، تغذیه سالم و مصرف زیاد غذاها ضروری است. در ادامه به شما خواهیم گفت که چطور با ۱۰ روش درمان کبد چرب در خانه میپردازیم .

درمان خانگی کبد چرب، بهترین راه برای خلاص شدن از مشکلات کبدی هست پس حتما این قسمت رو با دقت بخوانید و از محصولی که در انتهای این مقاله به شما معرفی کردیم استفاده کنید .

سیر

دارای خواصی بوده که باعث بهبود و تنظیم عملکرد کبد می شود. همچنین دارای ویژگی تسکین التهاب در هنگام مصرف با له کردن است. آلیسین موجود در سیر با خواص ضد باکتریایی خود به پاکسازی کبد چرب کمک می کند.

 سیب

سیب به دلیل داشتن فیبر بالا میوه ای بسیار مفید برای کبد است. فیبر پکتین موجود در سیب به کنترل کلسترول و همچنین کاهش آن کمک می کند. همچنین موجب دفع سموم از بدن می شود. سیب سبز برای پاکسازی کبد چرب بسیار مفید است.

برای حفظ زیبایی و سلامتی در سراسر جهان بسیار محبوب است. مهم ترین نوع سبزی برای پاکسازی کبد چرب است. با این حال، طبق مطالعات، مشخص شده است که آووکادو از کبد در برابر گالاکتوزامین و مواد مشابه محافظت می کند.

 بروکلی

کلم بروکلی به از بین بردن اجزای مضری که بر عملکرد کبد تأثیر منفی می گذارد کمک می کند. کلم بروکلی سرشار از مواد شیمیایی است و موجب کاهش فشار خون و کلسترول می شود. همچنین به پاکسازی خون، داروی پاکسازی ریه و رفع مشکل لخته شدن خون کمک می کند.

 زردچوبه

زردچوبه مناسب از بین بردن شرایط ناشی از التهاب است. با این حال، زردچوبه که از سرطان نیز جلوگیری می کند، موجب پاکسازی کبد چرب می گردد. این ادویه به بازسازی و پاکسازی کبد چرب و تنظیم متابولیسم کمک می کند.

 مصرف آب فراوان

مهم ترین راه درمان کبد چرب ، مصرف حداقل ۶ تا ۸ لیوان آب در طول روز است. جدای از این، آب که برای سلامت کلیه ها بسیار مهم است، به بدن کمک می کند همیشه مرطوب باشد. آب آشامیدنی؛ مهم ترین راه پاکسازی کبد چرب، پاکسازی خون و پاکسازی ریه است.

 انگور

یکی دیگر از میوه هایی که برای سلامت کبد بسیار مهم بوده انگور است. هم خود انگور و هم هسته آن برای سلامت کبد بسیار مهم هستند. بسیاری از مطالعات بیان کرده اند که هسته انگور کبد را پاکسازی کرده و از آسیب جلوگیری می کند. انگور که به بدن برای دفع سموم کمک می کند، موجب پاکسازی کبد چرب می شود.

 لیمو

لیمو به عنوان یک آنتی اکسیدان کامل برای بدن عمل می کند. در عین حال از لیمو برای کسانی که از کبد چرب رنج می برند استفاده می شود. لیمو نیز یک غذای طبیعی بوده که حاوی مقدار زیادی ویتامین C است. از جمله محلول های گیاهی موثر برای کبد چرب همراه با ویتامین C موجود در آن است. کارشناسان می گویند که لیمو برای پاکسازی کبد چرب مفید است. لیمو که تمام سموم مضر بدن را دفع می نماید از چربی کبد نیز جلوگیری می کند. بنابراین، کبد سالم تری خواهید داشت. لیمو را می توانید دو بار در روز مصرف کنید.

 سرکه سیب

سرکه سیب به عنوان یکی از روش های درمان گیاهی کبد چرب میباشد ، دوست کبد است. سرکه سیب کبد را ترمیم می کند و یکی از روش های گیاهی بسیار موثر برای پاکسازی کبد چرب، پاکسازی خون و پاکسازی ریه است. اگر سرکه سیب به طور مرتب مصرف شود، شکایت هایی مانند کبد چرب از بین می رود و احساس بهتری خواهید داشت. سرکه سیب یکی از غذاهای طبیعی است که به کاهش وزن نیز کمک می کند.

 قاصدک

قاصدک که یکی دیگر از روش های گیاهی موثر برای پاکسازی کبد چرب بوده، گیاهی است که به شمارش فواید ختم نمی شود. قاصدک به عنوان یکی از مقوی های موثر برای کبد چرب شناخته شده است. قاصدک که چربی اطراف کبد را آب کرده و احساس بهتری در فرد ایجاد می کند، در کبد چرب غیر مرتبط با الکل بسیار موثر است. با مصرف یک عدد قاصدک که به یک لیوان آب گرم در روز اضافه می‌کنید، چربی کبد خود را از بین ببرید.

چند روش موثر برای درمان فوری کبد چرب

درمان فوری کبد چرب ؟ بله درست شنیدید در این قسمت چند روش میگوییم که میتوانید استفاده کنید و نتیجه خود را ببینید ولی پیشنهاد میکنیم خودتان را سر گرم این روش های عادی نکنید محصولی که در انتهای این مقاله معرفی کردیم به درمان فوری و درمان قطعی کبد چرب خودتان کمک خواهد کرد و تنها پس از مدتی مصرف میتواند تعقییرات خود را ببینید .

قهوه

مصرف حداکثر سه فنجان قهوه در طول روز بر خلاف رژیم غذایی ناسالم و ضررهای ناشی از مصرف زیاد الکل است. قهوه از کبد محافظت و پاکسازی می کند.

چای سبز

دمنوش های گیاهی می توانند برای پاکسازی کبد چرب بسیار موثر باشند. کبد چرب یک بیماری است که با داروهای گیاهی قابل درمان است. با مصرف ۳ بار در روز چای سبز می توانید کبد خود را ترمیم کنید.

اگر کبد شما به دلیل چربی آسیب دیده است، می توان تمام این آسیب ها را با چای سبز برطرف کرد. اگر کبد چرب غیر مرتبط با الکل دارید، با خیال راحت چای سبز مصرف کنید. چای سبز همچنین به عملکرد بهتر کبد، پاکسازی خون و پاکسازی ریه کمک می کند.

چای بابونه

یک راه حل موثر برای پاکسازی کبد چرب است. چای بابونه برای کسانی که مشکلات کبد چرب دارند بسیار مفید است. زیرا چای بابونه با آنزیم ها و ارزش غذایی خود باعث ترمیم کبد شده و از هر گونه آسیب به کبد جلوگیری می کند. با مصرف منظم چای بابونه، روزی ۲ بار می توانید از شر کبد چرب خلاص شوید. اگر چای بابونه به طور منظم مصرف شود، نتایج موثرتری می دهد و این گونه شکایت ها را برطرف می کند.

کبد چرب چگونه درمان می شود؟

رسیدیم به بحث اینکه کبد چرب چگونه درمان میشود . خیلی خوشحالیم که توانسته ایم تا اینجای مقاله شمارو کنار خودمون داشته باشیم و این نشون میده که سلامتیتون خیلی براتون ارزش داره پس حتما اون محصول شگفت انگیز در انتهای این مقاله هم معرفی کنید

الکل مصرف نکنید

الکل به معنای واقعی کلمه دشمن کبد است. الکل که آسیب زیادی به کبد وارد می کند، هم چربی و هم سلول های کبد را از بین می برد. با ترک الکل و حذف کامل آن از زندگی خود از چربی کبد خود جلوگیری کنید.

سیگار نکشید

سیگار تعادل بدن را به هم می زند و عامل بسیاری از بیماری ها شناخته شده است. اگر می خواهید هر چه زودتر پاکسازی کبد چرب را شروع نمایید، باید در اسرع وقت سیگار را ترک کنید.

ورزش کنید

انجام ورزش باعث خلاص شدن از شر اضافه وزن و دفع طبیعی پاکسازی کبد چرب، پاکسازی خون و پاکسازی ریه شما می شود. با ورزش منظم می توانید در مدت زمان کوتاهی از شر چنین شکایاتی خلاص شوید.

فروشگاه فرطب بهترین در حوزه پاکسازی ریه، کبد و خون با بهترین روش ها و داروها است.



کدخبر:
۳۳۵۳۵۰

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]