برخی از رسانههای خارجی تصویری از شهید رئیسی منتشر شده، که ادعا میشود وی نیز از پیجر استفاده میکرده و موضوع حادثه هلی کوپتر نیز به این موضوع مرتبط بوده است.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرآنلاین، برخی از رسانههای خارجی تصویری از شهید رئیسی منتشر شده، که ادعا میشود وی نیز از پیجر استفاده میکرده و موضوع حادثه هلی کوپتر نیز به این موضوع مرتبط بوده است.
حوالی ساعت ۳:۳۰ بعد از ظهر روز سهشنبه هفدهم سپتامبر ۲۰۲۴ شماری از دستگاههای دریافت پیام معروف به «پیجر» که در اختیار تعدادی از شهروندان لبنانی از جمله برخی کارکنان، یگانها و موسسات مختلف حزبالله بود منفجر شد.
بنابرآنچه تابناک روایت میکند، حزبالله لبنان با صدور بیانیهای در خصوص حادثه انفجار دستگاههای ارتباطی در بیروت اعلام کرد: دستگاههای ویژه در حزبالله در حال حاضر مشغول اجرای تحقیقات گسترده امنیتی و علمی برای فهمیدن دلایلی که به این انفجارهای همزمان انجامیده هستند.
در حالی که هنوز ابعاد امنیتی این اقدام تروریستی به طور کامل مشخص نشده است، برخی از افراد و رسانهها با قطعیت کامل نسبت به این موضوع اظهارنظر کرده و حتی حادثه سقوط هلی کوپتر شهید رئیسی را به این موضوع ربط داده اند که از اساس موضوع بی ربطی است و می توان از آن دسته شایعات مجازی برای دشت چند کلیک بیشتر آن را عنوان کرد.
در همین رابطه اخیرا در برخی از رسانههای خارجی تصویری از شهید رئیسی منتشر شده، که ادعا میشود وی نیز از پیجر استفاده میکرده و موضوع حادثه هلی کوپتر نیز به این موضوع مرتبط بوده است.
اما با یک بررسی ساده، تخیلی بودن این فرضیه خیالی کاملا روشن میشود.
اولا با دقت بیشتر در عکس ادعایی از شهید رئیسی مشخص است که دستگاه ادعایی پیجر نبوده و یک ساعت دیجیتال است.
دوما هیچ مقام مسولی نیاز به داشتن پیجر بر روی میز مقابل خود ندارد و این وسیله برای ارتباط و اطلاع رسانی است.
سوما در حادثه سقوط هلی کوپتر افراد همراه با شهید رئیسی از تلفن همراه استفاده میکردند و اصولا اگر فرد یا افرادی نیاز به استفاده از پیجر داشته باشند دیگر همراه داشتن و ارتباط با آنها از طریق پیجر بی معناست.
در ادامه تصاویر اصلی دیدار شهید رئیسی با خانم «سلام زواوی» سفیر دولت فلسطین در ایران را ملاحظه میکنید.
- نویسنده: اقتصاد آنلاین