بهرهبرداری از ۶۸ پروژه زیرساختی و تجهیزاتی در بخش دریایی به ارزش ۱۹ هزار و ۹۰۰ میلیاردریال، احداث و بهرهبرداری از ۱۱ پست اسکله در بنادر از مهمترین دستاوردهای دولت در حمل و نقل دریایی است.
به گزارش بازار به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهمترین دستاوردهای دولت سیزدهم از ابتدای فعالیت دولت (شهریور ۱۴۰۰) تا پایان خرداد ۱۴۰۲ در بخش حمل و نقل دریایی از سوی دفتر آمار، اطلاعات و پایش برنامههای معاونت برنامه ریزی و مدیریت منابع اعلام شد.
بر اساس این گزارش، بهرهبرداری از ۶۸ پروژه زیرساختی و تجهیزاتی در بخش دریایی به ارزش ۱۹ هزار و ۹۰۰ میلیاردریال، احداث و بهرهبرداری از ۱۱ پست اسکله در بنادر کشور شامل ۸ پست اسکله شناور مسافری و گردشگری در بندر خرمشهر و ۲ پست اسکله در بندر گناوه و یک پست اسکله کانتینری در فاز سوم بندر شهیدرجایی بخشی از دستاوردهای کلانی است که در حوزه حمل و نقل دریایی توسط سازمان بنادر و دریانوردی یکی از زیرمجموعه های وزارت راه و شهرسازی ثبت شد.
دفتر آمار، اطلاعات و پایش برنامه ها گزارش داد: بهره برداری از بندر چندمنظوره خمیر و بهرهبرداری از بخش دریایی پایانه بینالمللی مسافربری دریایی بوشهر برای شناورهای دارای طول ۱۵۰ و عمق هفت متر از مهمترین دستاوردهایی است که در طی دولت سیزدهم از شهریورماه ۱۴۰۰ تا خرداد ۱۴۰۲ در بخش حمل و نقل دریایی توسط سازمان بنادر و دریانوردی رقم خورده است.
علیاکبر صفایی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی به تازگی با اشاره به اهمیت مدیریت بهرهوری و عزم جدی این سازمان برای رشد اقتصادی و ارتقای بهرهوری پروژههای بندری و دریایی، تاکید کرد: مطابق رویکردهای توسعهای و اقداماتی چون نوسازی ناوگان و مهندسی ارزش در پروژههای زیربنایی، تا پایان سال جاری، شاخصهای بهرهوری در سازمان بنادر به بیش از ۵۰ درصد ارتقا مییابد.
- نویسنده: تحلیل بازار