دوشنبه, ۱۶ تیر , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه خبر: 22967
  • 04 سپتامبر 2023 - 16:12
  • 318 بازدید
  • ۰ دیدگاه

راز صدرنشینی فولکس در اروپا

راز صدرنشینی فولکس در اروپا
راز صدرنشینی فولکس در اروپا

فولکس واگن غول دنیای خودروسازی محسوب می‌شود و به جز ابرخودروسازانی مانند تویوتا کمتر خودروسازی نزدیک تاج پادشاهی این برند شده است.

به گزارش اکوایران، اما در میان تمام بازارهایی که فولکس در آن حضور دارد، اروپا همانند پایتخت این فرمانروایی می‌ماند. شاید فولکس در آمریکا یا آسیا قافیه را به حریفانی مثل تویوتا، فورد و جنرال موتورز واگذار کرده باشد اما اروپا همیشه قلعه تسخیرناپذیر این ابرخودروساز بوده.

ولی در سالیان اخیر دو خودروساز به طور جدی به این قلعه چشم دوخته اند. اولین خودروساز یک مهاجم آمریکایی به نام تسلا است و دومین رقیب یک ابرگروه چند ملیتی و تازه تاسیس به نام استلانتیس است.

استلانتیس در سال ۲۰۲۱ با ادغام دوگروه خودروسازی پژو-سیتروئن و فیات-کرایسلر متولد شد. 

20210709055505_Stellantis electrification plans 2

حالا رسانه موتوروان در یک گزارش می‌خواهد نشان دهد که این چالش‌گر غول پیکر توانسته به قلمرو فولکس تجاوز کند یا نه؟

بر اساس گزارش موتوروان این گروه در سال اول تاسیس خود ۶٫۲ میلیون دستگاه فروش داشت. این رقم در سال بعد به ۶٫۵ میلیون رسید اما در سال سوم با کاهشی عجیب  ۵٫۸ میلیون خودرو تحویل مشتریان داد. 

استلانتیس در بهترین سال خود ۱۷٫۵ درصد از بازار اروپارا در اختیار داشت و حالا در سال سوم این سهم به ۱۳٫۲ درصد کاهش پیدا کرده.

این در حالی است که فولکس سهم خود را از ۲۱ درصد به ۲۲٫۵ درصد رسانده. اما تهدید بزرگتر برای اروپایی‌ها بیگانه ای به نام تسلا است. تسلا سهم خود از بازار اروپا را در طی یکسال از ۱۱٫۹ درصد به ۱۸٫۷ درصد افزایش داده.

موتوروان

سهم بازار فولکس و استلانتیس در اروپا در نوامبر ۲۰۲۱ بهم رسید اما بعد از این تاریخ استلانتیس یک روند کاهشی داشت و فولکس یک روند صعودی فوق العاده را پیش گرفت تا این شکست استلانتیس بزرگ تر هم بشود.

موتوروان

به اعتقاد موتوروان دلیل عقب ماندگی استلانتیس محصولات کمتر این گروه نسبت به گروه فولکس واگن است. درواقع استلانتیس تخم مرغ هایش را در سبد آینده ریخته.

استلانتیس هم اکنون ۲۴ خودرو تمام برقی دارد. این در حالی است که کل گروه فولکس واگن ۱۴ محصول تمام برقی دارد. در عوض فولکس واگن خودروهای هیبریدی و بنزینی بیشتری دارد. خصوصا در کلاس محبوب کراس اوورها این تنوع، بیشتر به چشم می‌آید. از نظر موتوروان اروپا جزو بازارهای پیشرو در فروش خودروهای برقی است اما هنوز بخش زیادی از بازار پیشرانه‌های درون سوز را به برقی‌ها ترجیح می‌دهند و همین موضوع باعث شده فولکس در مقطع کنونی از جدی‌ترین رقیب خود فاصله بگیرد.

موتوروان

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
جنگ قیمت در بزرگترین بازار خودرو جهان 04 جولای 2025

جنگ قیمت در بزرگترین بازار خودرو جهان

شرکت مشاوره‌ای «الیکس پارتنرز» پنجشنبه اعلام کرد که فقط ۱۵ برند از ۱۲۹ برندی که در حال حاضر، خودروهای برقی و پلاگین هیبریدی در چین می‌فروشند، با توجه به رقابت شدید که برخی را به ادغام و خروج از بازار مجبور کرده‌اند، تا سال ۲۰۳۰ از نظر مالی پایدار خواهند بود.

ترمز قیمت در بازار خودرو 04 جولای 2025

ترمز قیمت در بازار خودرو

​بازار خودرو کشور در روزهایی که آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونستی همچنان برقرار است، در آرامش به سر می‌برد و خبری از جهش قیمت‌ها نیست.

روایت معاون وزیر صمت از چرایی افزایش قیمت خودرو 03 جولای 2025

روایت معاون وزیر صمت از چرایی افزایش قیمت خودرو

معاون وزیر صمت با اشاره به افزایش قیمت خودرو گفت: براساس نامه قائم‌مقام وزارت صمت، درصد افزایش نهایی حدود ۱۵ درصد تعیین شده و تمام مراحل این فرایند به‌صورت قانونی طی شده است.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.