چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه خبر: 208442
  • 22 مارس 2025 - 11:33
  • 64 بازدید
  • ۰ دیدگاه

تلخ و شیرین‌های تهران در ۱۴۰۳؛ از امیدهای سبز تا حوادث تلخ

تلخ و شیرین‌های تهران در ۱۴۰۳؛ از امیدهای سبز تا حوادث تلخ
تلخ و شیرین‌های تهران در ۱۴۰۳؛ از امیدهای سبز تا حوادث تلخ

اکوایران :ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران، با تأکید بر اینکه نظارت بر عملکرد شهرداری هنوز به سطح مطلوب نرسیده، از چالش‌های مدیریت شهری، ورود خودروهای برقی، وضعیت اتباع خارجی و نقاط ضعف خدمات شهری در سال ۱۴۰۳ سخن گفت. او همچنین حادثه تلخ ریزش ساختمان در منطقه ۱۹ را از غم‌انگیزترین وقایع این دوره دانست.

ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران، درباره وضعیت نظارت در سال ۱۴۰۳ گفت: «قطعاً نظارتی که مردم انتظار داشتند، اتفاق نیفتاد، اما ما تلاش زیادی کردیم. در روزهای پایانی ، جلسات شورا کاملاً نظارتی شده بود، از جمله بررسی تفریغ بودجه و ارزیابی عملکرد شهرداری تهران. شهردار تهران شخصاً در این جلسات حضور یافت و تمامی معاونان نیز حضور پیدا کردند و درباره ایرادهای حسابرس توضیح دادند. این گامی رو به جلو است، اما هنوز با سطح انتظار ما و مردم فاصله دارد. متأسفانه، نظارت به آن سطح مطلوب نرسیده، اما ما در تلاش هستیم که آن را محقق کنیم.»

دوران غیبت شهردار و مدیریت شهر

وی در پاسخ به این پرسش که برخی از اعضای شورا معتقدند در دو ماه غیبت شهردار، شهر بهتر اداره شد، گفت: «به نظر من، بهتر است به گذشته برنگردیم. کسی انکار نمی‌کند که نبود شهردار ایراداتی داشت و این مسئله قطعاً ضعف‌هایی را به همراه داشت. اما به هر حال، قانون این اجازه را داده و ایشان نیز از حق قانونی خود استفاده کردند. اکنون این موضوع گذشته است و نمی‌توان به عقب بازگشت.»

نظارت بر عملکرد شهرداری و تغییر رویه

امانی تأکید کرد: «ما همیشه سعی کرده‌ایم نظارت و انتقادهای خود را حفظ کنیم و در این زمینه تغییر رویه‌ای نداشته‌ایم. نمونه اخیر آن، بررسی موضوع اتوبوس‌های برقی و نامه‌ای است که ۱۰ نفر از اعضای شورا به رئیس شورا ارسال کردند. معتقدم که ما همچنان وظیفه نظارتی خود را انجام می‌دهیم، حتی اگر با انتقاد همراه باشد.»

وی یکی از اتفاقات مثبت سال ۱۴۰۳ را ورود خودروهای برقی به تهران دانست و افزود: «هرچند این روند هنوز کامل نیست، اما امیدواریم در سال‌های آینده ادامه پیدا کند. این اقدام، شکستن یک سد بزرگ بود.»

 وی گفت:«ما معتقدیم که این اقدام باید گسترش یابد، اما در هر حال این مهم‌ترین حادثه‌ای بود که در سال ۱۴۰۳ رخ داد.»

امانی در خصوص اولویت‌های سال ۱۴۰۴ گفت: «هوای پاک و توسعه عمومی همچنان از موضوعات کلیدی است. علاوه بر این، تعیین تکلیف وضعیت اتباع خارجی در تهران نیز یکی از مسائل مهم است که هم استانداری و هم فرمانداری بر آن تأکید دارند. وزارت کشور نیز فرصت خواسته تا در این زمینه برنامه‌ریزی کند، اما همچنان شاهد استفاده از اتباع خارجی در حوزه خدمات شهری هستیم. دلیل اصلی این موضوع، عدم استقبال نیروی کار ایرانی از برخی مشاغل، به‌ویژه در حوزه پسماند و زباله، است. این یک سنت سه‌دهه‌ای در شهرداری شده و اصلاح آن زمان‌بر خواهد بود.»

 

به گفته عضو شورای شهر تهران، حوزه خدمات شهری، به‌ویژه نظافت و فضای سبز، ضعیف‌ترین بخش عملکرد مدیریت شهری در سال ۱۴۰۳ بوده است. وی گفت: متأسفانه در این سال شاهد قطع درختان در نقاط مختلف تهران بودیم و وضعیت نظافت شهری نیز بهبود قابل توجهی نداشته است. در این بخش رضایت کامل نداریم و لازم است که تصمیمی جدی برای آن گرفته شود.

امانی حادثه ریزش ساختمانی در منطقه  ۱۹ را تلخ‌ترین اتفاق این دوره مدیریت شهری دانست و گفت: “این حادثه جان پنج نفر از کارکنان شهرداری و یگان حفاظت را گرفت و از غم‌انگیزترین وقایع سال بود.”

 

 

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
درس‌های زلزله ۷.۷ ریشتری میانمار؛ هشدار برای آمادگی تهران 21 مه 2025

درس‌های زلزله ۷.۷ ریشتری میانمار؛ هشدار برای آمادگی تهران

نشستی تخصصی در پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی برگزار شد تا با بررسی زلزله قدرتمند میانمار در مارس ۲۰۲۵، راهکارهای کاهش خسارات در کلان‌شهرهایی مانند تهران تحلیل و ارائه شود. متخصصان با تاکید بر اهمیت شناخت گسل‌ها و استفاده از فناوری‌های نوین، بر ضرورت آماده‌سازی پایتخت برای مقابله با زلزله‌های آینده تاکید کردند.

ترافیک پرحجم در جاده‌های شمال؛ هراز یک‌طرفه شد 21 مه 2025

ترافیک پرحجم در جاده‌های شمال؛ هراز یک‌طرفه شد

اکوایران: رئیس پلیس راه مازندران از اجرای محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های شمال خبر داد و اعلام کرد: محور هراز به‌صورت مقطعی یک‌طرفه شده و ترافیک در محورهای هراز و کندوان پرحجم است.

21 مه 2025

ریشه کُندشدن پروژه‌های ساختمانی

به گزارش اکوایران،  امید محمدیه در ادامه تاکید کرد: اما متاسفانه رکود شدیدی در بخش تقاضا ایجاد شد که باعث شد شرکت‌های فعال در تأمین و تولید مسکن با مشکل کمبود نقدینگی و عدم گردش مالی مناسب مواجه شوند. این مسئله باعث کند شدن روند پروژه‌ها و طولانی شدن زمان اجرا شد. او افزود: «بسیاری از […]

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.