فرماندار راز و جرگلان، گفت: علیرغم همه جلسات و توافقات، هنوز راهاندازی و آغاز بهکار بیمارستان شهدای ارتش شهرستان راز و جرگلان به یک کلاف سردرگم تبدیل شده است.
مصطفی حسنزاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در راز و جرگلان درباره بیمارستان ارتش که در این شهرستان در سال ۹۸ ایجاد شده و عدم خدماتدهی این بیمارستان به مردم، اظهار کرد: این ساختمان در شهر را یک کلاف سردرگم در استان خراسان شمالی است. در دوران کرونا قرار شد با توجه به اینکه راز و جرگلان یک تخت بیمارستانی هم ندارد، این فضا به عنوان یک مرکز درمانی صحرایی به مردم خدمات ارائه دهد.
وی افزود: این بیمارستان صحرایی بعدها به یک بیمارستان ثابت با یک ساختمان و سازه خاص تبدیل شد. از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم تلاش کردیم این بیمارستان به سرویسدهی مشغول شود، اما دانشگاه علوم پزشکی این مکان را به عنوان یک مرکز درمانی قبول ندارد. باید در همان زمان که این مرکز احداث شد مدیران دانشگاه علوم پزشکی و کارشناسان در این زمینه مذاکره میکردند تا یک مجموعه کاربردی به مردم سرویس میداد.
فرماندار راز جرگلان، گفت: در سفر رئیس جمهور شهید از دولت سیزدهم خواستیم وزیر بهداشت و درمان در شهرستان حاضر شده و مدیرانی از ارتش دانشگاه علوم پزشکی و مدیران استانی حضور داشتند و به توافق رسیدند تا این مجموعه آغاز بهکار خود را اعلام کند.
وی تصریح کرد: متاسفانه دانشگاه علوم پزشکی از ابتدا برای انجام این کار موافق نبود و جلسات مختلف ما بینتیجه ماند. توافقنامه وزارت بهداشت و ارتش مشکلاتی دارد از جمله تعهداتی طرفین دادهاند که برای اجرایی شدن آن باید هر دو طرف به تعهدات پایبند باشند. دانشگاه علوم پزشکی میگوید باید این بیمارستان تحویل دانشگاه شود و ارتش تعهدات خود را انجام دهد تا ما نیروی درمانی را در آنجا مستقر کنیم. ارتش هم استدلالهای خود را دارد.
حسنزاده، گفت: به قیمت کنونی این مجموعه حدود ۷۰ میلیارد تومان هزینه از بیتالمال مصرف کرده است و باید همه با هم تلاش کنیم تا این اعتباری که از بیتالمال خرج شده در اختیار مردم قرار گیرد. باید در سطح کلان استان به این مجموعه ورود شود و از همه ارکان استان میخواهیم برای راهاندازی این بیمارستان تلاش کنند.
وی افزود با همه این توصیفات همچنان این مجموعه مورد استفاده قرار نگرفته و در خدمت مردم نیست و مردم راز و جرگلان تا راهاندازی نهایی بیمارستان ثابت این شهر نیازمند خدمترسانی درمانی هستند.
به گزارش تسنیم٬ شهرستان راز و جرگلان محرومترین شهرستان خراسان شمالی است که با داشتن جمعیتی حدود ۷۰ هزار نفر همچنان از داشتن یک تخت بیمارستانی محروم است.
انتهای پیام/۳۱۱/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews