مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گلستان با بیان اینکه مدارس سنگی به طور کامل در استان برچیده شده است، گفت: مدارس کانکسی مستقل بالای ۱۰ نفر را در استان جمعآوری کردیم، ولی در خصوص کانکسهای الحاقی در کنار فضای آموزشی هنوز مشکلاتی داریم.
وحید فراهی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در گرگان، اظهار کرد: در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی سرانه فضای آموزشی در استان ۹۲ صدم مترمربع بود که این عدد اکنون به ۴٫۵ مترمربع رسیده و حدود ۳٫۵ متر افزایش یافته است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گلستان با بیان اینکه هنوز مشکلاتی در خصوص تأمین فضاهای آموزشی در استان وجود دارد، گفت: در بزرگی اقدامی که در انقلاب اسلامی انجام شده همین بس که بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار مترمربع فضای آموزشی، ورزشی و نمازخانهای در مدارس استان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایجاد شده است.
وی بیان کرد: در استان حدود دو هزار و ۸۰۰ فضای آموزشی داریم که از ابتدای تاسیس استان ( ۱۳۷۶) تاکنون ۸۰۰ پروژه آموزشی و ورزشی افتتاح و تحویل آموزش و پرورش شده است.
فراهی گفت: ۸۴ درصد مدارس استان مستحکم است و ۱۶ درصد نیازمند بازسازی و مقاومسازی است، پیشبینی ما این است اگر ۲۲۰ مدرسه جدید احداث کنیم هم مشکل مدارس تخریبی را حل میکنیم و هم سرانه فضای آموزشی را افزایش میدهیم.
وی با بیان اینکه مدارس سنگی به طور کامل در استان برچیده شده است، گفت: مدارس کانکسی مستقل بالای ۱۰ نفر را در استان جمع آوری کردیم، ولی درخصوص کانکسهای الحاقی در کنار فضای آموزشی هنوز مشکلاتی داریم که امیدواریم در بودجه سنواتی اعتبار بیشتری برای ساماندهی این کلاسها به استان اختصاص داده شود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گلستان اعلام کرد که امسال ۲۸ کلاس کانکسی را ساماندهی کردیم و طبق برنامه سالانه ۲۰ تا ۲۵ کلاس درس را ساماندهی خواهیم کرد، هر چند رشد جمعیت دانش آموزی بین ۱۵ تا ۲۰ هزار نفر در هر سال نیز مزید بر علت بوده و سبب کندی کار شده است.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews