مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: هدررفت واقعی آب ناشی از شکستگی در شبکه و سایر اتفاقات است که این هدررفت در استان کرمانشاه حدود ۱۶ درصد است.
گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، رضا داودی در نشست خبری که امروز در شرکت آبفا برگزار شد، اظهار کرد: بیشترین میزان فرسودگی شبکه آب در استان کرمانشاه مربوط به شهرهای کرمانشاه و اسلامآبادغرب است.
وی با بیان اینکه ۴۰ درصد شبکه آب کرمانشاه فرسوده است عنوان کرد: براساس برنامه و میزان اعتبار اصلاح شبکه در دستور کار قرار دارد، اما اولویت با شبکههای با بیشترین فرسودگی است.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه با اشاره به اینکه دو نوع هدررفت واقعی و ظاهری در حوزه آب وجود دارد، گفت: استان کرمانشاه نسبت به سایر استانها عملکرد خوبی در کاهش هدررفت آب داشته است.
داودی با بیان اینکه هدررفت واقعی ناشی از شکستگی در شبکه و سایر اتفاقات استف افزود: حدود ۱۶ درصد هدررفت واقعی در شبکههای آب استان وجود دارد که رقم قابل قبولی است.
وی با اشاره به اینکه هدررفت ظاهری ناشی از انشعابات غیرمجاز است، گفت: ۱۵ درصد هدررفت ظاهری آب در استان وجود دارد و در همین راستا امسال بیش از ۲۰۰۰ انشعاب غیرمجاز در استان شناسایی، کنترل و به انشعاب مجاز تبدیل شد.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه افزود: برای برخورد با انشعابات غیرمجاز باغ ویلاها، آپارتمانسازیها و کاربریهای خانگی به ترتیب اولویت قرار دارند و پروندههای بسیاری در این زمینه در دستگاه قضا تشکیل شده و دادستانی روی این زمینه بسیار حساس است.
داودی با بیان اینکه ۱۰ تصفیهخانه فاضلاب در شهرها و ۶ مورد در سطح روستاها فعال است عنوان کرد: تصفیهخانههای پاوه، کرمانشاه، هرسین، کنگاور، قصرشیرین، گیلانغرب، اسلامآباد غرب و هرسین در حال بهرهبرداری هستند.
وی با بیان اینکه در شبانهروز ۱۱۸ هزار مترمکعب ظرفیت تولید پساب در کرمانشاه وجود دارد، گفت: اکنون ۴۲ میلیون مترمکعب پساب قابل واگذاری به صنایع در استان کرمانشاه وجود دارد.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه افزود: هشت تصفیهخانه در شهرهای کرمانشاه، جوانرود، روانسر، تازهآباد، کرندغرب، صحنه، سنقر و کلیایی و سرمست و دو تصفیهخانه در روستاها با پیشرفتهای متفاوت در حال ساخت هستند.
افتتاح ۸ تصفیهخانه فاضلاب کرمانشاه در سال آینده
داودی با ابراز امیدواری از اینکه هشت تصفیهخانه تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری برسد، عنوان کرد: ظرفیت اسمی مدول دوم تصفیه خانه کرمانشاه ۶۷ هزار مترمکعب، کرندغرب ۲۲۰۰ مترمکعب، تازهآباد ۱۸۰۰ مترمکعب، روانسر ۶۰۰۰ مترمکعب، جوانرود ۸۰۰۰ مترمکعب، سرمست ۷۰۰ مترمکعب و فارسینج و کلکش در مجموع ۱۰۰۰ مترمکعب است.
وی گفت: در لایحه بودجه سال آینده ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تصفیهخانه کرمانشاه در نظر گرفته شده و در صورت تأمین اعتبار تا پایان سال آینده بت بهرهبرداری میرسد.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه افزود: تصفیهخانه جوانرود ۹۳ درصد، تازهآباد ۹۸ درصد، کرندغرب ۷۵ درصد، سرمست ۵۰ درصد، روانسر ۸۸ درصد و کرمانشاه در مجموع ۴۰ درصد و سازه آن ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا خرداد سال آینده بخش سازه تکمیل میشود.
داودی با بیان اینکه استان کرمانشاه از نظر شبکه فاضلاب از جمله استانهای برخوردار استف بیان کرد: هرچند در بافت قدیمی شهر شبکه مدرن فاضلاب اجرا نشده اما شبکه سنتی فعال است و در شهر کرمانشاه جز موارد محدود دغدغه فاضلاب وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه با در نظر گرفتن توسعه شهر کرمانشاه باید ۴۷۰ کیلومتر شبکه فاضلاب با خطوط اصلی کار شود، گفت: بعد از تکمیل مدول دوم تصفیهخانه فاضلاب کرمانشاه اولویت بعدی با ساخت مدول سوم تصفیه خانه است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با اشاره به اینکه مدول اول تصفیه خانه فاضلاب کرمانشاه ۳۲۴ هزار نفر را تحت پوشش قرار میدهد، افزود: ظرفیت مدول دوم و سوم تصفیهخانه هرکدام ۴۰۰ هزار نفر است و با افتتاح این پروژهها یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر جمعیت شهر کرمانشاه تحت پوشش میروند.
داودی با بیان اینکه با راهاندازی مدول دوم تصفیهخانه کرمانشاه ۷۰ درصد فاضلاب شهر کرمانشاه تصفیه میشود، گفت: با راهاندازی مدول دوم در سال آینده ۴۷ میلیون مترمکعب پساب آماده تحویل به صنایع میشود.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews